Capa Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Ahoj. Nevěděl by někdo, kdo by mi udělal klíč k 405 s DO? Originál mám jen jeden od VALEA a ten už taky moc nefunguje. Zámky jsou bohužel totál a jinak se do auta nedostanu Díky Citovat
čakom Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Nebylo by lepší nějaký univerzální dálkový ovládání? Origo Peugeot jestli se to ještě dělá bude asi drahej. Citovat
Capa Odesláno 24. květen 2008 Autor Odesláno 24. květen 2008 To nevím. To se nechá nějaké koupit, které s tím bude fungovat?? Celý nový komplet, abych ho instaloval, to se mi fakt nechce.. Je tam original Valeo. V Peugeotu si řekli o 2500,- / klíč. Proto sháním nějakou alternativní možnost.. Citovat
Jan 406 1.8i Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 nefunguje ti klíč,nebo DO,když DO,tak hledat příčinu proč nefunguje,když otevítáš pouze klíčem tak na co klíč s DO:myslim Citovat
Capa Odesláno 24. květen 2008 Autor Odesláno 24. květen 2008 Asi jsem to blbě napsal. V prvním příspěvku říkám, že zámky jsou totál v hajzlu, tažke ty nelze vůbec používat. To DO je v klíči - společně v jendom pouzdře. Na DO se mi drobet roštípl obal a je tam na prd kontakt, že klíč musím celý kroutit, aby DO fungovalo. A mam jen jedno. Jakmile tohle přestane fungovat, se nedostanu do auta Citovat
Dave_k Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Původně zaslal: Capa Asi jsem to blbě napsal. V prvním příspěvku říkám, že zámky jsou totál v hajzlu, tažke ty nelze vůbec používat. To DO je v klíči - společně v jendom pouzdře. Na DO se mi drobet roštípl obal a je tam na prd kontakt, že klíč musím celý kroutit, aby DO fungovalo. A mam jen jedno. Jakmile tohle přestane fungovat, se nedostanu do auta No bejt Tebou tak bych se snažil rozchodit alespoň jeden zámek. Ono stačí když klekne baterka v autě a centrál se taky neodemkne. A pak co? Jinak ohledně toho centrálu by bylo lepší origo odpojit a dát místo něj něco neorigo (cena kolem 500,-). Sice Ti přibude krabička na klíčích, ale budeš mít ještě jednu náhradní. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Urcite si rozchod jeden zamok, aspom spolujazdcov... A kupil by som neoriginalnu sadu centralu s DO. Na slovensku do 1000 cky, s tym ze to nejde uz cez infra signal a otvoris to i z vecsej dialky... Citovat
Devils-night Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: Capa Asi jsem to blbě napsal. V prvním příspěvku říkám, že zámky jsou totál v hajzlu, tažke ty nelze vůbec používat. To DO je v klíči - společně v jendom pouzdře. Na DO se mi drobet roštípl obal a je tam na prd kontakt, že klíč musím celý kroutit, aby DO fungovalo. A mam jen jedno. Jakmile tohle přestane fungovat, se nedostanu do auta Ja bych zkusil sehnat zamky s klicem,kterej ma pouzdro na DO a jenom prehodit to tvoje DO.Pak teda budes mit dva klice,jeden na odemykani a druhej na spinacku.Nebo teda komplet DO.Ja sem koupil takovou tu imitaci vystrelovaku asi za tago,vybrousil si klic a sem spokojenej. Citovat
Capa Odesláno 29. květen 2008 Autor Odesláno 29. květen 2008 A kde by se prosim nechalo sehnat to \"neorigo\" dálkové...? Poradil by někdo nějaké? Je mi celkem jedno, že nebude ovládání s klíčkem v jednom, stejně to potřebuji kvůli prodeji... Díkes Citovat
C.J. Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 http://www.levnealarmy.cz/eshop/dalkova-ovladani/ měl jsem na pežotu ten nejlevnější legendford, úplně jednoduchá instalace, perfektní funkčnost.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.