radimais Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Zdravim nevite kolik stojicaa cepy na predni napravu 406 1.8,r2000.?Je snadna vymena nebo musim do servisu?Kolik vyjdou nove rozvody da se to udelat doma?Diky.Dnes jsem koupil 406,a cepy jsou nejspis v haji po ceste neco klepe a kdyz zaahybu nasilim s kolem tak se ozyvaji rany. Citovat
VIP3R Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Co se týče mlácení z přední nápravy - moje 406 to dělala taky, na vině jsou vytlučené spojovací tyčky stabilizátoru - cca 500-700 (podle výrobce) za kus (většinou je v háji pravá). Rozvody se doma udělat dají, ale nevím jestli je to dobrý nápad - já za rozvody (řemen, kladky atd.) dal asi 4500 Kč včetně práce a nového oleje... Citovat
radimais Odesláno 10. květen 2008 Autor Odesláno 10. květen 2008 Aha nemas nejake foto jak ty tycky vypadaji popripadne navod?Jsem zacatecnik na peugotu skodovku znam dokonale ale peu.je novinka. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Foto ti nedám,ale jeden konec spoj. tyčky stabilizátoru končí na tlumiči pérování--tak se podívej Výměna bez problémů... Citovat
Cinci Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Tohle by mnela byt ona Pokus se mylim opravte mne [upravil dne 11/5/08 Cinci] [upravil dne 8/6/08 Cinci] Citovat
drsnej márvin Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 cinci - je to skoro stejný jako na jiných autech a mě kdysi takto klepalo na oktávce. Tenkrát mě stačilo vyměnit gumu stabilizátoru. Byla zatěžováním zmenšená a ztvrdlá což způsobovalo to klepní. Je to ten nesmysl pod č. 2. Na oktávu přišly na 500,- kč. Dával jsme tam tenkrát místo na benzínovou gumu na tdi, která je z důvodu větší váhy motoru nepatrně větší a pevnější tudíž větší výdrž. Citovat
Cinci Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Původně zaslal: drsnej márvin cinci - je to skoro stejný jako na jiných autech a mě kdysi takto klepalo na oktávce. Tenkrát mě stačilo vyměnit gumu stabilizátoru. Byla zatěžováním zmenšená a ztvrdlá což způsobovalo to klepní. Je to ten nesmysl pod č. 2. Na oktávu přišly na 500,- kč. Dával jsme tam tenkrát místo na benzínovou gumu na tdi, která je z důvodu větší váhy motoru nepatrně větší a pevnější tudíž větší výdrž. Ja je mám v pohode jen sem chtel poradit nakresem [upravil dne 11/5/08 Cinci] Citovat
drsnej márvin Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 cinci - dyť jo v pohodě, to zakroužkované je tyč stabilizátoru. Ovšem mě tehdy klepala ta guma č. 2, jak byla ztvrdlá a zcvrklá tak klepala v objímce č. 4. Citovat
Kekros Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Původně zaslal: radimais Zdravim nevite kolik stojicaa cepy na predni napravu 406 1.8,r2000.?Je snadna vymena nebo musim do servisu?Kolik vyjdou nove rozvody da se to udelat doma?Diky.Dnes jsem koupil 406,a cepy jsou nejspis v haji po ceste neco klepe a kdyz zaahybu nasilim s kolem tak se ozyvaji rany. Podle mě když jedeš a ozývají se rány, tak bych to viděl na tu tyčku jak tady už bylo psáno:super. Ale když ti to klepe i když vemeš za kolo - to bych zase viděl na čep ( to by si možná mohl poznat v zatáčce - škubne to s celym autem ) Aspon mně se to takhle projevovalo Citovat
radimais Odesláno 11. květen 2008 Autor Odesláno 11. květen 2008 Jo to skubne tak uz se tesim na tu zabavu vymenit to.Za den bych to mohl zvladnout si myslim. Citovat
Kekros Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 to budeš mít daleko dřív, já k tomu musel vyměnit i tlumiče ale potom si hlídej taky gumy, aby se ti špatně nesjížděli Citovat
radimais Odesláno 11. květen 2008 Autor Odesláno 11. květen 2008 Dobre vedet,diky za pomoc.Eventuelne po vymene zajedu na geometrii.To by snad nemelo byt fin,narocne. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Jestli se těšíš na výměnu spodního čepu,tak brzdi Potřebuješ spec.klíč s drážkama--musíš to vidět--spodní kulák není na třech šroubech,jak bývá zvykem,ale je zašroubovaný do těhlice,tzn.-nejde povolit,je to **** job Citovat
zzipCZ Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 taky se příští týden chystám mněnit stabilizátor na pravé straně tak doufám že nebudou žádný komplikace:bacha Citovat
radimais Odesláno 11. květen 2008 Autor Odesláno 11. květen 2008 Hm tak to uz je zajimavejsi.To bude orisek,zkusim obejit par znamych mechaniku mozna to budou mit.Uz jdu do pelechu rano treba vstavat do prace tak preji prijemny vecer. Citovat
Guest servisman Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 takže dávám ti odkazy sice to není peugeot ale stejný motor rozvody http://www.xantiaclub.cz/view.php?nazevclanku=&cisloclanku=2004091501 tyčky stabilizátoru http://www.xantiaclub.cz/view.php?nazevclanku=&cisloclanku=2004092001 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.