faget1 Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 krasny kusok len teda stale vaham ktorý to asi može byť :D:D:D:D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Opron neni žádný vořezávátko, co se drží při zemi, takže tipuju toho ďábla vlevo :D s tím se nabíraj ženský přímo z chodníku mnohem snáz než s tou trapnou červenou plackou.... na tu většinou ženský skáčou samy (a tím ho připraví o možnost přirozeného výběru) a ještě by mu poškodily lak... Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: Netopýrka Opron neni žádný vořezávátko, co se drží při zemi, takže tipuju toho ďábla vlevo :D s tím se nabíraj ženský přímo z chodníku mnohem snáz než s tou trapnou červenou plackou.... na tu většinou ženský skáčou samy (a tím ho připraví o možnost přirozeného výběru) a ještě by mu poškodily lak... tak ja jen doufám že tou červenou plackou si nemyslela Murenu :D:D Citovat
Majar Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Jednoznačně bělorus! Má nejhezčí lak i funkci!!! :D:D:D:D:super Citovat
Netopýrka Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Netopýrka Opron neni žádný vořezávátko, co se drží při zemi, takže tipuju toho ďábla vlevo :D s tím se nabíraj ženský přímo z chodníku mnohem snáz než s tou trapnou červenou plackou.... na tu většinou ženský skáčou samy (a tím ho připraví o možnost přirozeného výběru) a ještě by mu poškodily lak... tak ja jen doufám že tou červenou plackou si nemyslela Murenu :D:D Murena je sice červená, ale není to žádná trapná placka! :bacha:bacha :D:D:D:D provokatére .... sis myslel, jak jsi prokounul moje \"balící\" techniky...a přitom já o tom obtěžování ze strany pěknejch slečen na tenhle typ aut vím jen proto, že po každé projížďce nafasuju houbu, kýbl a takovej sprej, co se dřív používal na odstraňování hmyzu a musím jít Murenu pulírovat, naštěstí ty slečny s tím jdou taky dolů.... je to hrozný, když se třeba přisajou za stěrač a ne a ne pustit.... navíc mám soucit a nechci jim při tom odstraňování poničit účesy, make-up, atd.... njn, ale jak jim pomoct, když domluva nestačí, že? :D:D:D:D:D:D Tak i proto si prostě myslim, že Opron je chytrej kluk a koupil si něco praktického... Citovat
Ota Odesláno 10. květen 2008 Autor Odesláno 10. květen 2008 tak máte pravdu, je to ten krasavec úplně nalevo tu červenou \"placku\" jsme v úterý jen testovali... a to kupé je už klasika... Citovat
Ota Odesláno 10. květen 2008 Autor Odesláno 10. květen 2008 Nevíš o co kráčí... já to taky nevěděl, dokud jsem do toho nesedl a nejel s tím... Citovat
Marcel505 Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: Ota Nevíš o co kráčí... já to taky nevěděl, dokud jsem do toho nesedl a nejel s tím... Přesně tak, kdo ví co to je za stroj, aby to ještě neuletělo... Citovat
Ota Odesláno 10. květen 2008 Autor Odesláno 10. květen 2008 právě, že to drží na zemi jak přibitý... živit to ještě asi nebude tak hrozný... ale obouvat a servisovat už bych to nechtěl... Citovat
Marcel505 Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: Ota právě, že to drží na zemi jak přibitý... živit to ještě asi nebude tak hrozný... ale obouvat a servisovat už bych to nechtěl... To věřím, že je to jak horská dráha... O tom servisu jsem slyšel od kamaráda, jak se s audinama někdy perou... Hlavně prej ty auta jezděj na servis s plnejma přihrádkama dvacetikorun... Citovat
jarajarda Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Původně zaslal: Fakir Bral bych tu R8. Podívej se ještě jednou a lépe, na které straně je krása a elegance:super Citovat
Béďa Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 ty dva kousky po stranach jsou pekny, coupe uz docela znamy ale to uprostred je v tyhle barve peknej hnus.. Citovat
John Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 To uprostřed by mi domů mohlo.. i v týhle divný barvě... ten lak bych si kdyžtak už zaplatil Citovat
Ota Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 ta barva zas nebyla tak špatná v té kombinaci, zatím jsem jiné červené nepotkal... Citovat
Fakir Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: Ota Nevíš o co kráčí... já to taky nevěděl, dokud jsem do toho nesedl a nejel s tím... Ale vím. Jen je škoda, že si s tím na našich silnicích a v současném provozu člověk moc nezablbne. To je tak akorát, abys měl za barákem okruh... Citovat
Popcorn Player Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Krásný stroje, jen mě napadá jestli to není RS8... Citovat
Béďa Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Původně zaslal: Popcorn Player Krásný stroje, jen mě napadá jestli to není RS8... neni, to je R8.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.