Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Opron neni žádný vořezávátko, co se drží při zemi, takže tipuju toho ďábla vlevo :D :D :D s tím se nabíraj ženský přímo z chodníku mnohem snáz než s tou trapnou červenou plackou.... na tu většinou ženský skáčou samy (a tím ho připraví o možnost přirozeného výběru) a ještě by mu poškodily lak... ;):D

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Opron neni žádný vořezávátko, co se drží při zemi, takže tipuju toho ďábla vlevo :D :D :D s tím se nabíraj ženský přímo z chodníku mnohem snáz než s tou trapnou červenou plackou.... na tu většinou ženský skáčou samy (a tím ho připraví o možnost přirozeného výběru) a ještě by mu poškodily lak... ;):D

tak ja jen doufám že tou červenou plackou si nemyslela Murenu :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: Netopýrka

tak ja jen doufám že tou červenou plackou si nemyslela Murenu :D:D:D

Murena je sice červená, ale není to žádná trapná placka! :bacha:bacha:bacha

:D:D:D:D:D provokatére .... sis myslel, jak jsi prokounul moje \"balící\" techniky...a přitom já o tom obtěžování ze strany pěknejch slečen na tenhle typ aut vím jen proto, že po každé projížďce nafasuju houbu, kýbl a takovej sprej, co se dřív používal na odstraňování hmyzu a musím jít Murenu pulírovat, naštěstí ty slečny s tím jdou taky dolů.... je to hrozný, když se třeba přisajou za stěrač a ne a ne pustit.... navíc mám soucit a nechci jim při tom odstraňování poničit účesy, make-up, atd.... njn, ale jak jim pomoct, když domluva nestačí, že? :D:D:D:D:D:D:D

Tak i proto si prostě myslim, že Opron je chytrej kluk a koupil si něco praktického...

Odesláno

tak máte pravdu, je to ten krasavec úplně nalevo :D

tu červenou \"placku\" jsme v úterý jen testovali...:aut

a to kupé je už klasika...:papa

Odesláno
Původně zaslal: Ota

Nevíš o co kráčí... já to taky nevěděl, dokud jsem do toho nesedl a nejel s tím...

Přesně tak, kdo ví co to je za stroj, aby to ještě neuletělo... :)

Odesláno

právě, že to drží na zemi jak přibitý...

živit to ještě asi nebude tak hrozný... ale obouvat a servisovat už bych to nechtěl... :papa

Odesláno

právě, že to drží na zemi jak přibitý...

živit to ještě asi nebude tak hrozný... ale obouvat a servisovat už bych to nechtěl... :papa

To věřím, že je to jak horská dráha...

O tom servisu jsem slyšel od kamaráda, jak se s audinama někdy perou... Hlavně prej ty auta jezděj na servis s plnejma přihrádkama dvacetikorun... :D

Odesláno

Nevíš o co kráčí... já to taky nevěděl, dokud jsem do toho nesedl a nejel s tím...

Ale vím. :) Jen je škoda, že si s tím na našich silnicích a v současném provozu člověk moc nezablbne. To je tak akorát, abys měl za barákem okruh... :D

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...