Vertex Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Zdravím, odborníci, potřebuju sehnat nějaký kvalitní potahy za nějakou normální cenu na 306tičku. Nesmí to bejt žádná divočina a ne žádnej moc velkej UNIverzál, kterej by na sedačkách visel. Měly by bejt max dvoubarevný (modro černá, modro stříbrná) Nemáte zkušenosti s nějakou firmou, internetovým obchodem? Díkes Citovat
Lentilka Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 taky by se mi líbily potahy, někde na netu jsem viděl na 106 a měli tam i vyšito s16 ale už jsem je nenašel:( Citovat
Stifler Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: Vertex Zdravím, odborníci, potřebuju sehnat nějaký kvalitní potahy za nějakou normální cenu na 306tičku. Nesmí to bejt žádná divočina a ne žádnej moc velkej UNIverzál, kterej by na sedačkách visel. Měly by bejt max dvoubarevný (modro černá, modro stříbrná) Nemáte zkušenosti s nějakou firmou, internetovým obchodem? Díkes Zkus napsat kolegovi 306káři - Tommy306. Ten má ve svym autě krásný potahy na míru. Citovat
aka Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 stiflere, ale rozhodne nebyly za normalni cenu Citovat
Stifler Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: aka stiflere, ale rozhodne nebyly za normalni cenu To ne, ale výrobce, kde si to dával dělat, umí i levněji. Tommy306 měl drahej matroš. Citovat
Stifler Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr zkus www.Aneri.cz stránky se právě upravují... Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Pe.Tr zkus www.Aneri.cz stránky se právě upravují... no ale kontakt tam je a potahy delaj:P:P:P Citovat
Stifler Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr no ale kontakt tam je a potahy delaj:P:P:P Ale obrázky (ukázky práce) jsou stejně vždycky nejlepší. Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Pe.Tr no ale kontakt tam je a potahy delaj:P:P:P Ale obrázky (ukázky práce) jsou stejně vždycky nejlepší. ale prvně stejně rozhodne cena:P:P:P Citovat
Stifler Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Pe.Tr no ale kontakt tam je a potahy delaj:P:P:P Ale obrázky (ukázky práce) jsou stejně vždycky nejlepší. ale prvně stejně rozhodne cena:P:P:P Dobře, nebudu se s tebou hádat. Citovat
adraj Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 no vy to máte jednoduchý,ale já sehnat potahy mám docela problém. Takže se připojuji a kdyby někdo věděl at hodí adresu. a se Stiflerem souhlasím,obrázky jsou lepší Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: adraj no vy to máte jednoduchý,ale já sehnat potahy mám docela problém. Takže se připojuji a kdyby někdo věděl at hodí adresu. a se Stiflerem souhlasím,obrázky jsou lepší no pokud mas tri lajny sedacek tak radeji kup nove auti :D:D:P Citovat
adraj Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: adraj no vy to máte jednoduchý,ale já sehnat potahy mám docela problém. Takže se připojuji a kdyby někdo věděl at hodí adresu. a se Stiflerem souhlasím,obrázky jsou lepší no pokud mas tri lajny sedacek tak radeji kup nove auti :D:D:P zítra si ho jedu vyzvednout z přestavby.takže prodávat se jen tak nebude. To si to ušiju radši ručně Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: adraj Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: adraj no vy to máte jednoduchý,ale já sehnat potahy mám docela problém. Takže se připojuji a kdyby někdo věděl at hodí adresu. a se Stiflerem souhlasím,obrázky jsou lepší no pokud mas tri lajny sedacek tak radeji kup nove auti :D:D:P zítra si ho jedu vyzvednout z přestavby.takže prodávat se jen tak nebude. To si to ušiju radši ručně nechceš mi tvrdit žes ho dal do LPG? Citovat
adraj Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 tak tvrdit Ti to budu.Ano je to tak. Zítra ráno v 9 hodin si ho jedu vyzvednout. Ty hele a proč se tak ptáš? Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: adraj tak tvrdit Ti to budu.Ano je to tak. Zítra ráno v 9 hodin si ho jedu vyzvednout. Ty hele a proč se tak ptáš? jen tak Citovat
adraj Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: adraj tak tvrdit Ti to budu.Ano je to tak. Zítra ráno v 9 hodin si ho jedu vyzvednout. Ty hele a proč se tak ptáš? jen tak viděl jsi jak rostou ceny benzínu? Radil jsem se o tom hodně s Ferrym:super. Který mi hodně pomohl. Nejdříve jsme docela dost váhali,ale nakonec jsme teda do toho šli:). je teda pravda,že dokud nebudou vlastní zkušenosti,tak budu nedůvěřiví,ale zase na tu druhou stránku věřím,že to bude šlapat.Když to šlape jiným. [upravil dne 8/5/08 adraj] [upravil dne 8/5/08 adraj] Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 Vertex: ty potahy co tam má tommy306 nebyly nejdražší a navíc vyšší cena tam byla kvůli kombinaci kůže + alcantara. A navíc si tam Tom nechal vyšít ty loga na míru:P(platila se matrice + tuším 250,- za ks). Ale původní odhad kůže + normální materiál tuším byl kolem 6000,-. Ve firmě byli velice příjemní(jak v OL, tak i na Slovensku, kde firma má hlavní sídlo). Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 mužu doporučit tuhle firmu http://www.autopotahytaso.cz/ potahy od nich mám, šité na míru a kvalita hodně dobrá. šijí potahy pro automobilku v m.b. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.