sliznik Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 prosím existuje nejaké rádio(najlepšie s mp3 alebo USB) ktoré by šlapalo v 406-ke? myslím tým aj ovladanie pod volantom. alebo to majú rádiá bežne? Citovat
BoneDaddy Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Sorry za OT, ale nevíte jestli rádio Clarion na CD přehává i CD RW?? Šel bych to zkusit, ale nenašel jsem žádný RW:D. Dík Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Sorry za OT, ale nevíte jestli rádio Clarion na CD přehává i CD RW?? Šel bych to zkusit, ale nenašel jsem žádný RW:D. Dík ¨ ¨ někdo tvrdi že pokud cd vypalis minimalni rychlosti tak to prej veme , ale osobne sem nezkousel Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: sliznik prosím existuje nejaké rádio(najlepšie s mp3 alebo USB) ktoré by šlapalo v 406-ke? myslím tým aj ovladanie pod volantom. alebo to majú rádiá bežne? v podstate všechny ,ale je zapotřebí koupit redukci na kabel k pačce , cca 2000,- třeba tahle fa je umi , www.stualarm.cz ale pokud mas displej kde ti to ukazuje śtanice a pisnicky tak o to pak přijdeš Citovat
inspektor007 Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Sorry za OT, ale nevíte jestli rádio Clarion na CD přehává i CD RW?? Šel bych to zkusit, ale nenašel jsem žádný RW:D. Dík mne to prehráva rw-čka bez problémov a mám ich vypálené max. rýchlosťou Citovat
Gargamell Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Na ten displej taky exisutje nějaká redukce, tuším. Ale to jsou další prachy... Citovat
Berkoff Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Vyresil jsi to nejak? Taky hledam. Původně zaslal: sliznik prosím existuje nejaké rádio(najlepšie s mp3 alebo USB) ktoré by šlapalo v 406-ke? myslím tým aj ovladanie pod volantom. alebo to majú rádiá bežne? Citovat
dobrmik Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 jukněte do audia jeden člen tam dělá ty redukce za 500kč na jakýkoliv rádio.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.