Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

prosím existuje nejaké rádio(najlepšie s mp3 alebo USB) ktoré by šlapalo v 406-ke? myslím tým aj ovladanie pod volantom. alebo to majú rádiá bežne? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Sorry za OT, ale nevíte jestli rádio Clarion na CD přehává i CD RW?? Šel bych to zkusit, ale nenašel jsem žádný RW:D. Dík

¨

¨

někdo tvrdi že pokud cd vypalis minimalni rychlosti tak to prej veme , ale osobne sem nezkousel

Odesláno
Původně zaslal: sliznik

prosím existuje nejaké rádio(najlepšie s mp3 alebo USB) ktoré by šlapalo v 406-ke? myslím tým aj ovladanie pod volantom. alebo to majú rádiá bežne? :myslim

v podstate všechny ,ale je zapotřebí koupit redukci na kabel k pačce , cca 2000,- třeba tahle fa je umi , www.stualarm.cz

ale pokud mas displej kde ti to ukazuje śtanice a pisnicky tak o to pak přijdeš

• O 3 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Sorry za OT, ale nevíte jestli rádio Clarion na CD přehává i CD RW?? Šel bych to zkusit, ale nenašel jsem žádný RW:D. Dík

mne to prehráva rw-čka bez problémov a mám ich vypálené max. rýchlosťou

• O 1 rok později...
Odesláno

Vyresil jsi to nejak? Taky hledam.

Původně zaslal: sliznik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...