Berkoff Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Na me byvale 405 jsem mel modul, ktery pri zamceni auta pozaviral okna, je neco takoveho ve 406? nejlepe muj rok Diky za nejakou napovedu, hledal sem, ale nenasel ... Citovat
Burisek Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 já myslím že existuje,taky jsem to chtěl na svoji 406,vydrž možná to najdu..... http://www.tuningshop.cz/modul-dojezdu-oken-pri-aktivaci-autoalarmu-s-koncovym-spinacem-pro-4-okna-pw-460.htm mělo by to být něco takového....... [upravil dne 8/5/08 Burisek] Citovat
genzer Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 mas na aute superblokadu?ta tuto funkci umi.pri zamceni podrzis dele v klic v zamykaci poloze a nebo musis mit dvoutlacitkovy klic Citovat
macik.83 Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Ty jo, 500 neni moc, ze bych do toho sel? Citovat
Dave_k Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Mám superblokádu a okna se zavřou jakmile ji zapnu jak píše genzer. Citovat
macik.83 Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: Dave_k Mám superblokádu a okna se zavřou jakmile ji zapnu jak píše genzer. Ja ji na 97r.v. nemam:( Citovat
Guest servisman Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: macik.83 Původně zaslal: Dave_k Mám superblokádu a okna se zavřou jakmile ji zapnu jak píše genzer. Ja ji na 97r.v. nemam:( záleží na stupni výbavy zřejmě Citovat
Guest servisman Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: Dave_k Mám superblokádu a okna se zavřou jakmile ji zapnu jak píše genzer. u kterého auta u cupé či sedanu?? Citovat
macik.83 Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: macik.83 Původně zaslal: Dave_k Mám superblokádu a okna se zavřou jakmile ji zapnu jak píše genzer. Ja ji na 97r.v. nemam:( záleží na stupni výbavy zřejmě To bych se mohl dozvedet v servis boxu, vid? Zkusim se na to juknout Citovat
Guest servisman Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 to jo musíš zadad svoje VINko Citovat
macik.83 Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: honza406 to jo musíš zadad svoje VINko jasan, zas takovej tatar nejsem :bacha:D Citovat
genzer Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: Dave_k Mám superblokádu a okna se zavřou jakmile ji zapnu jak píše genzer. taky ji mam a vyuzivam ji:super Citovat
macik.83 Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Jak by to melo bejt v servise boxu nazvano? Hledam hledam, ale nic tam nevidim Citovat
Guest servisman Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 u cupé to bylo snad standartem co se mi líbilo že při otvírání dveří okno nejprve popojelo dolu a pak se otevřely dveře Citovat
genzer Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: honza406 u cupé to bylo snad standartem co se mi líbilo že při otvírání dveří okno nejprve popojelo dolu a pak se otevřely dveře presne tak,kdyz mi nekdo leze do auta a nezna to,tak se lekne,jak trosku popojede okenko Citovat
genzer Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: macik.83 Jak by to melo bejt v servise boxu nazvano? Hledam hledam, ale nic tam nevidim neni nic jednodusiho,nez to vyzkouset na aute delsim podrzenim klice v zamku dveri Citovat
genzer Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 jinak service boxu to mam oznacene takto Citovat
Senad Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 jestli máš alarm tak to jde udělat přes to..teda jestli Ti to bude podporovat...nastavíš si tam prodloužený 4s impuls zamykání a tím zavřeš okynka... Citovat
Kejticka Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: genzer mas na aute superblokadu?ta tuto funkci umi.pri zamceni podrzis dele v klic v zamykaci poloze a nebo musis mit dvoutlacitkovy klic Je tak to jsem ani nevedela no vidis to:)mam klic se dvema cvanclikama a superblokadu:)))ooooo berkoffe:slibuju ze si to budes moct zkusit na mem aute:) Nebo si je vymenime:) ja si okinka klidne zavru sama,ale zase budu mit novejsi model a klimosku:))) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.