petko309 Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 neviete niekto poradit kde moze byt chyba ked mi nechce naskocit motor ako keby nesla do motora nafta. stalo sa ze na kratko naskocilo a v zapeti zdochlo nemoze to byt imobilizer? kde ho najdem a ako zistim ze je vadny.dik Citovat
Mišak Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Motor točí lehce, naskočit se mu však nechce:D:D:D Promiň sem si to nedokazal odpustit:D Citovat
petko309 Odesláno 8. květen 2008 Autor Odesláno 8. květen 2008 nova skutocnost preco mi motor nenaskoci a to ze cerpadlo si nataha palivo ale neposle ho dalej do vstrikoch. je mozne ze odyslo cerpadlo? Citovat
ozzy56 Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Zkus odvzdušnit palivovou soustavu.Bez nafty to nepojede.... Citovat
bagr Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Naftu do vstřiku pouštěj elektromagnetické ventily. Pokud nemají správný povel z řídící jednotky a immobiliseru tak to nenaskočí. Zkontroluj si kablíky na immo a správnost odkodování . V čerpadle bych chybu nehledal - jen a jen v elektrice. Citovat
petko309 Odesláno 8. květen 2008 Autor Odesláno 8. květen 2008 kde konkretne najdem imobilizer a tu spravnost odkodovania akoskontrolujem alebo treba mi ist na diagnostiku? Citovat
bubakkaja Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 a povolil jsi trubky na tryskach a tocils mela by z toho strikat nafta Citovat
petko309 Odesláno 8. květen 2008 Autor Odesláno 8. květen 2008 uz som to skusal a nic. do cerpadla sa nafa dostane ale s cerpadla dalej uz nie. ked by som rozobral cerpadlo zistil by som tak nieco? Citovat
bubakkaja Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 no do toho se nepoustej pokud nejsi zručnější a jake mas vubec cerpadlo bosch nebo lucas jestli lucas epic tak tady je navod na rozebrani http://www.oliomobile.org/forum/viewtopic.php?t=8099 [upravil dne 8.5.08 bubakkaja] Citovat
petko309 Odesláno 8. květen 2008 Autor Odesláno 8. květen 2008 tak ma napadlo ze ci nemoze byt na vine aj to ze cerpadlo je netesne proste kvapka s neho nafta Citovat
bubakkaja Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 no to asi urcite kdyz pada nafta jake tam to cerpadlo mas kdyz nevis staci foto Citovat
Burisek Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: bubakkaja no to asi urcite kdyz pada nafta jake tam to cerpadlo mas kdyz nevis staci foto Má tam Lucase !! Citovat
Burisek Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Petko,psal jsem ti kolikrát u2u a neodpověděl jsi !! Pokud je netěsné čerpadlo,tak to může být problém,jsou dvě možnosti..... , výměna za mechaniku Bosch,nebo oprava stávajícího čerpadla...... ,ale musíš ho poslat sem,jsem snad schopnej zařídit opravu do 12.000 kč...... ,ale potřebuju to čerpadlo mít v cz,záleží na tobě. Jinak imobilizér je na čerpadle Lucas,ale oddělání je komplikované,jsou tam zapuštěné šrouby,které se musí odseknout,pokud se k nim nedostaneš...... ,a je potřeba nejprve ten imobilizér deaktivovat přes kód klávesnice,pak jde startovat i bez zadání kódu !! Rozděláni čerpadla Lucas je hazard,pokud v tom neděláš a neznáš to,nerozdělávej ho !!!!!! Já u čerpadel dělám,ale tohle neznám a taky bych se do toho nepouštěl,a to mám nějakou praxi..... Citovat
nikto11 Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 ahojte , tak tento problem mam aj ja stalo sa mi to pred mesiacoma clapci v servise stale melu o novom cerpadle lucas epic ale ta cena je u nas na slovensku zarazajuca a az neuveritelna. popri tom mi pozreli kompletnu elektriku a cidla a nenasli nic, vsetko je ok. dali dole prvu trysku a xceli mi ukazat ze nedava to tlaky ale z trysky nesla ani kvapka nafty. tak neviem ci je to naozaj cerpadlo alebo len nejaka elektrika, lebo neviem ci tam mam imobilizer. D Citovat
zzipCZ Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 no nevím noví čerpadlo to už je ta poslední možnost to by to muselo být totálně na šmelc aby nedávalo ani trochu nafty spíš to něco blokuje..... ale muže být i čerpadlo po smrti to je bez debat:nevim Citovat
nikto11 Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 no to je tak ze sa mi to stalo pocas jazdy a naraz zacalo trhat a starsne dymit, potom ako keby to islo na tri valce, odborne neviem ako sa to povie pri diesloch nakolko doteraz som obrabal benzin . potom som nejako dosiel do servisu a cestou mi stale kolisali otacky 1000 - 3000 a nemohol som to nejako ovplivnit. robili si co oni xceli. zistilo sa najprv ze zhavic a ten sa vemenil, stale nic a az potom zistili nejaky bordel v nadrzi. otvorila sa nadrz a tam boli zelezne piliny a to mi zahadzalo trysky a aj palivovy filter. vycistene a nakoniec nic. tak teraz neviem, skusali sme vsetku elektriku ale zatial nic, tak teraz neviem Citovat
petko309 Odesláno 28. květen 2008 Autor Odesláno 28. květen 2008 teraz neviem ako zacat. co sa vlastne na cerpadle lucas moze pokazit. ten moj broblem s nastartovanim som riesil 4 dni a na koniec sa mi to podarilo. mam doma este jedno cerpadlo tak som rozobral jedno aj druhe a z dvoch som spravil jedno. komplet som to rozobral vycistil a pretesnil a len tak na skusku som tam dal komplet cely zvazok kablou s elektromagnetickymi ventilmy vlastne vsetko co tam je zo stareho cerpadla. vsetko som zalozil este raz vsetko poriadne podotahoval a zazrak. po dlhsom toceni auto konecne naskocilo. zo zaciatku trochu nahlas rachotilo ale po chvili sa to ustalilo. tak to je moja skusenost ale este musim vyriesit to ze mi spaduje nafta ked dlho auto stoji tak celu noc tak dlhsie trva kym auto naskoci a ked nataham naftu tak naskoci hned. no a s cerpadla este trochu kvapka nafta tak ma asi neminie vyberanie cerpadla Citovat
Burisek Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 No koukám jsi dobrý dobrodruh.....,já bych se do toho nepustil,a to u čerpadel dělám 8 let.... smekám,ale asi tě nemine servis,bo ti to stále teče...... Citovat
petko309 Odesláno 29. květen 2008 Autor Odesláno 29. květen 2008 kaslem na servis. spravim si to sam Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.