bagr Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Vím, že jsem se měl asi ukázat i na zemi, ale bylo toho moc co jsem musel stihnout a tak sem se byl mrknout na sraz alespoň shora. Mám tady pár pěknejch fotek v rozlišení 2560*1920 s kterýma si jako obvykle nevím rady. Takže prosím někoho z Vás ,kdo by je zvládl zmenšit tak, aby se daly vložit hodně malé do vlákna a po kliknutí se pěkně roztáhly do své velikosti aby mi buď pomohl anebo to udělal za mne. Je jich pouze pět takže žádný strach. Tak komu to mohu šoupnout na mail? Citovat
Béďa Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 tak zaciname.. jinak diky za tyhle fotky to tu jeste nebylo.. Citovat
Béďa Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 jinak prosim admina o prehozeni do vlakna Sec.. diky Citovat
bagr Odesláno 5. květen 2008 Autor Odesláno 5. květen 2008 Normálně zmenšit si je umím taky, až tak neomezenej nejsem:bacha - i když dík za snahu. Měl jsem na mysli to co TADY v tomto vláknu provedl Kurt, aby se to dalo koukat i velký s detaily. Citovat
Béďa Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 ha, tak to jsem te spatne pochopil promin.. Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 heeeej , na to kroužící letadýlko jjsem čuměl a on to Bagr Super fotky !!!!!!!!!!!!!!!:super:super :potlesk:potlesk Citovat
MirasCC Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 A my si furt říkali, co se to tam nahoře motá za blázna Super fotky, tyhle pohledy žeru, těším se na plný rozlišení! Citovat
bagr Odesláno 5. květen 2008 Autor Odesláno 5. květen 2008 foto 1 foto 2 foto 3 foto 4 foto 5 Citovat
bagr Odesláno 5. květen 2008 Autor Odesláno 5. květen 2008 Po odkliknutí odkazu si klikněte na fotku a ono se to komplet roztáhne. Foceno v sobotu podvečer okolo 18.30 a měli jsme docela lufta z toho počasí co se valilo od Čáslavi. Dost to s náma cvičilo. Pro ty co mě neznaj, tak jsem ten starší brácha. [upravil dne 5/5/08 bagr] Citovat
bagr Odesláno 5. květen 2008 Autor Odesláno 5. květen 2008 Beďo teď je to ono dík:super a mezi tím jsem se to skoro naučil taky:papa [upravil dne 5/5/08 bagr] Citovat
Berkoff Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Původně zaslal: bagr Vím, že jsem se měl asi ukázat i na zemi, ale bylo toho moc co jsem musel stihnout a tak sem se byl mrknout na sraz alespoň shora. Mám tady pár pěknejch fotek v rozlišení 2560*1920 s kterýma si jako obvykle nevím rady. Takže prosím někoho z Vás ,kdo by je zvládl zmenšit tak, aby se daly vložit hodně malé do vlákna a po kliknutí se pěkně roztáhly do své velikosti aby mi buď pomohl anebo to udělal za mne. Je jich pouze pět takže žádný strach. Tak komu to mohu šoupnout na mail? posli, juraj.goga@gmail.com - UDELAS MI VEEELKOU RADOST Citovat
Béďa Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Původně zaslal: bagr Beďo teď je to ono dík:super a mezi tím jsem se to skoro naučil taky:papa nemas zac, no vidis alespon k necemu to moje male \"nepochopeni\" bylo dobre.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.