Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neni to ziadna kravina. Je to presne tak. Namontuj xenony a coskoro mozes ist do servisu a budu ti menit motorcek stieracov.

Domontoval som si Hid xenony. Behom troch tydznov mi zacalo pri nastartovani blikat palubovka, vsetky budiky padli na nulu a zrazu nabehli - vratane otaciek motora. Asi tyzden na to mi z nicoho nic zacali ist stierace. Skusam vypnut nic. Ani na automatike ani manualne. Stale isli na cyklovac. Zamknem auto a stierace stale idu. V peugeote nevedeli s tym nic spravit. Dva tyzdne som jazdil s manualnym vypinacom na stierace ktory bol pripojeny v poistkovej skrini v motorovej casti. Zacalo prsat a musel som zapat vypinac. Potom jeden elektrikar prisiel na to ze motorcek stieracov je odideny. Vymena stala 8000sk.

Tento isty problem mala dalsia 407 v Nitre ktora si v tom istom case domontovala hid xenony.

Zevraj uz maju otestovanu daku znacku xenonov s ktorou je kompatibilna aj 407 len som tam este nemal cas skocit. Ale to pojde asi o 55w xenony a nie o 35w co predavaju vsade a ktore mi pokazili moju krasku

Původně zaslal: marisw

čo ti zhorý...motorček na stieračoch:myslim:myslim:myslim to je čo za kravinu...............a čo to ma spoločne zo xenonmy...to som este nepocul...to musel byt nejaky blb:myslim:myslim:myslim:roker

Původně zaslal: pipina

v mojom okoli ma oédhovorili , od montaže vraj mi zhori motorček na stieračochnajde sa niekto na slovensku alebo morave kto mi ich namontuje ??:myslim

• O 3 týdny později...
Odesláno

no ja uvazujem tiez nad xenonamy, ale chcel by som aj dialkove a aj stretavacie , len naozaj neviem teda ci do toho ist ked to tu takto opisujete (napr ze odide motorcek stieracov)

by ma zaujimalo ked dam xenony aj do dialkovych, preco nepojde svetelna hukacka?????

a bude ukazovat palubak vypaleny xenon???

jednoducho, radsej robit alebo kaslat na to?

Odesláno
Původně zaslal: denoo

no ja uvazujem tiez nad xenonamy, ale chcel by som aj dialkove a aj stretavacie , len naozaj neviem teda ci do toho ist ked to tu takto opisujete (napr ze odide motorcek stieracov)

by ma zaujimalo ked dam xenony aj do dialkovych, preco nepojde svetelna hukacka?????

a bude ukazovat palubak vypaleny xenon???

jednoducho, radsej robit alebo kaslat na to????

Pol roka mám xenóny a zatiaľ žiadny problém. Svetelná húkačka ti samozrejme pôjde, ale blikanie xenóny nemajú rady a oveľa skôr odídu, takže zbytočná investícia. Aj keby si húkačku nepoužíval, len bežné svietenie, do diaľkových nie sú vhodné, pretože sa oveľa častejšie zapínajú a vypínajú a taktiež chvíľu trvá kým svietia naplno. PP nehlási vypálenú žiarovku, skôr opačne aj keď výbojku odpojíš PP nehlási nič pretože balast má nejaký odber.

Odesláno

Když si to pročítám, tak mě napadá, zda by nebylo lepší zapojit napájení balastů přes novou pojistku přímo z baterky a tento nový obvod spínat přes relé. Vadnou výbojku PP stejně nepozná. Jenom by se asi měl trošku ošálit, aby nehlásil vadnou žárovku pořád, když by v původním obvodu bylo jenom relátko. Cena nového motoru stěrače za tu úvahu stojí.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Možná mě něco uniklo.Ale nedočetl jsem se odkud jsou xenony napájeny.přímo s baterie?díky.Je nějaká značka kterou mě nedoporučíte,nebo naopak doporučíte?Slyšel jsem že je všechno čína,tak nevím jestli kupovat ty nejlevnější.Stojí to okolo 1800 h7.ahoj

Odesláno
Původně zaslal: prca

Možná mě něco uniklo.Ale nedočetl jsem se odkud jsou xenony napájeny.přímo s baterie?díky.Je nějaká značka kterou mě nedoporučíte,nebo naopak doporučíte?Slyšel jsem že je všechno čína,tak nevím jestli kupovat ty nejlevnější.Stojí to okolo 1800 h7.ahoj

Xenony jsou nápajeny z původního konektoru žárovek:super

Napiš tady na klubu členu Fx ten xenony prodává a nejen ty,máš na ně záruku a desítky neli stovky spokojených zákazníku z clubu:super

Odesláno

tak dne s mě došly xenony.Jen nevím ka zapojit červený a černý káblík s plechovím koncem.Vše mě je jinak jasné,nedá se to zaměnit

Odesláno

Ahoj.tak xenony jsem právě namontoval.Díky všem za rady.Je tu super jenom by to chtělo seřídit světla.Němáte nějaký návod jak je seřídit? kam by měly svítit,do jaké výšky a tak.Mám 406

Odesláno

je teda fakt, ze kdo se jednou sveze s xenonama, tak zpet na zarovky se mu blbe vraci. Mel jsem jeden cas 607 (v plný výbavě) asi na mesic jsem presedlal do Oktavky ... normalne jsem vubec nic nevidel a cekal, kdy sundam nejakyho cyklistu nebo chodce. Ted mam 407sw taky v plny a uz jsem zase v noci vidim ;)

Odesláno

je fakt ze vetsinou xenony sviti fakt dobre, ale taky jsem zazil xenony u mondea (predposledni verze r.v. 2003) a tam ty xenony jsou jak bludicky, zlaty moje obyc. zarovky, a za mokra neni videt vubec nic

• O 2 týdny později...
Odesláno

Inak tie ostrekovace pochopim ze chcu aby boli na aute ale autoleveling je uplne k nicomu...kym zareaguje pri zatazenom aute trva to strasne dlho. Podla mna by stacilo keby auto malo sosovky a nie paraboly

Odesláno

Automatické nastavovanie v bežnom prevedení sa aktivuje len po naštartovaní resp. zapnutí svetiel podľa aktuálnej záťaže. Takže pri podskakovaní auta na nerovnastich sa už nič nenastavuje, tak ako je tomu pri obyčajných svetlách. Existujú systémy s dynamickým nastavovaním, ich účinnosť je však diskutabilná a použitie pomerne zriedkavé.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...