MirekCC Odesláno 22. únor 2013 Odesláno 22. únor 2013 Buď v klidu, dlouho tu nebyl flame o xenonech, tak to tu chtěli rozdmýchat . Citovat
Balachar Odesláno 22. únor 2013 Odesláno 22. únor 2013 Buď v klidu, dlouho tu nebyl flame o xenonech, tak to tu chtěli rozdmýchat . ... inak krásne auto:super Citovat
MirekCC Odesláno 22. únor 2013 Odesláno 22. únor 2013 Já nechápu proč prostě nepochopí, že někdo si to dá a někdo holt ne. Jak by to nešlo, když už se chcou o tom bavit, řešit v klidu. Stejně, jestli se někdo rozhodne, že si je dá, tak oni mu v tom nezabrání . Díky [Edited on 22/2/13 11:11 by MirekCC] Citovat
Balachar Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 Tak dnes som nasiel toto: http://allegro.pl/peugeot-407-lewa-i-prawa-lampa-xenon-europejskie-i3058383380.html na komplet origo xenony s balastmi je to skvela cena a este ked potom predam tie svoje s halogemni, tak uz celkom. Myslite, ze to v sebe ma aj autoleveling? Potom by uz stacilo len dorobit ostrekovanie. Citovat
merlin99 Odesláno 4. březen 2013 Odesláno 4. březen 2013 podla fotky su to len svetla, tie s regulaciou nastavenia vysky vela nemaju, nato su ine veci (v niektorom vlakne to bolo detailne rozobrane, myslim ze je aj na prednej snimac). Citovat
Balachar Odesláno 4. březen 2013 Odesláno 4. březen 2013 Tak to je v prdeli ... myslel som, ze autoleveling je vo svetlach ... Citovat
merlin99 Odesláno 4. březen 2013 Odesláno 4. březen 2013 nie nie, jeden senzor mas vzadu , a ak sa nemylim na prednej naprave je tiez nieco (bolo to vpredu niekde rozobrate na drobne co kde ako). co si viem predstavit , ze by pripadne v original xenon svetlach bol kvalitnejsi motorcek aby zniesol castejsie zmeny polohy... Citovat
Přema Odesláno 4. březen 2013 Odesláno 4. březen 2013 Tak určitě je jeden snímač na zadní nápravě a jeden na přední...... 100% výměna světel z halogen na xenony , tak ti nepojede nastavovaní výšky Citovat
koblih69 Odesláno 4. březen 2013 Odesláno 4. březen 2013 Je to tak na př. i zadní nápravě jsou inklinometry... mimochodem třeba u 607 neustále porouchaný ... Citovat
Balachar Odesláno 4. březen 2013 Odesláno 4. březen 2013 OK, dajme tomu, ze sa stale vozim sam pripadne spolujazdec ... nastavim si vyhovujucu vysku ... bude to lepsie riesenie ako dorobená HID sada? Citovat
koblih69 Odesláno 4. březen 2013 Odesláno 4. březen 2013 Ano bude to lepší než dodělaná HID sada, přesněji řečenu bude to méně špatně... 407. Citovat
Přema Odesláno 4. březen 2013 Odesláno 4. březen 2013 Pasuje konektor???? Bude umět ovládat \"manuální\" elektrika automatický motorek? Citovat
hawkey Odesláno 4. březen 2013 Odesláno 4. březen 2013 Chlapci asi mě za můj názor ukamenujete, ale stejně si to neodpustím V každé společnosti existuje určitá hranice tolerance vůči svému okolí, kterou je potřeba dodržovat. Že paraboly a čočky pro normální žárovky nejsou, podtrhuji nejsou uzpůsobeny pro provoz s výbojkou, to všichni víme. Že od toho je vidět víc, no to asi je. Ale na úkor těch, co jedou proti. Nechápu proč to tak je, ale když chci auto s xenony, tak si koupím auto s xenony, když chci auto s denním svícením, tak si koupím auto s denním svícením a nehraju si na votunéra amatéra .. To je to, čím se od západní Evropy pořád hrozně lišíme.. Pak člověk potkává na silnicích hrozné zpotvořeniny, které mají dvě ledkové mžourátka těsně u sebe vprostřed masky, nebo to nesvítí skoro vůbec, nebo to svítí jako kráva .. je to nelegální. I když to má atest 8SD, není to v 99% případů autorizovaně namontováno ... být policií, byl bych mnohem tvrdší. Není to originál, pokuta 10tis, seškrábnout známku technické, lísteček na dojetí a až se vzpamatujete, přijďte na technickou znova .. jinak se tohoto nešvaru prostě nezbavíme ... Citovat
Vítek1 Odesláno 4. březen 2013 Odesláno 4. březen 2013 denni svetla nepodlehajo nejake \"autorizovane montazi\" Je dano jen jak musi byt umistene a pak jak maji svitit coz musi splnit vyrobce a na zaklade toho dostane homologaci pro DRL. Nedavno jsem narazil na docela zajimavy produkt http://www.cybertronic-labs.cz/naklapeni-svetel-servo-kit-i18c2 delaji jak verzi pro krokove motorky tak pro servo Citovat
hawkey Odesláno 4. březen 2013 Odesláno 4. březen 2013 No, co si o tom produktu myslet, když nejsou schopní ani správně pojmenovat metodu Metoda měření v geometrii se nazývá \"triangulace\" nikoliv trilingulace .. trilingulace může být tak maximálně znalost tří jazyků ... \"Měření zatížení neprobíhá již zažitým způsobem, ale zcela nově bezkontaktní optickou technologii založenou na metodě trilingulace. Trilingulační měření zaručuje jistou odolnost vůči....\" ach Bože .. Ty to vidíš .. a takhle to máte každý den Hlavně že je to kůůl Citovat
tybyt Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 chcem si dat xenoni. aku znacku preferujete alebo z akou znackou ci sadou mate len pozitivne skusenosti... BSI nebude hlasit vyhoretu ziarovku? vopred diky Citovat
koblih69 Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Preferujeme ty co jsou tam origo, na ostatní svítíme dálkovými Citovat
hawkey Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Já mám takový pocit, že je to marný boj Prostě \"já jedu, já si svítím a ostatní mi polibte prdel\" .. Citovat
tybyt Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 znacku,sadu,link podpripadne skusenosti... Citovat
bajza206 SW Odesláno 14. březen 2013 Odesláno 14. březen 2013 Nějak nechápu tvůj dotaz jestli nebude hlasit BSI \"vyhořelou\" žárovku protože kdyby jsi se naučil trošku hledat tak zjistíš že až tam nabastlíš ti šHID xenony tak ti BSI bude hlásit vyhoření motorku na stěrače :D:D jinak je tady o tom napsáno snad uplně všechno jen hledat [upravil dne 14/3/13 09:15 od bajza206 SW] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.