Marlin Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Tak jako vzdy.... mensi brodik, nalezen na srazu. Tentokrat zacneme videem. a pokracujem fotkama Citovat
Trundik Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 by mě zajímalo, co by Marlin dělal, kdybychom uspořádali sraz v poušti. Citovat
Vvitty Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 co by delal, velkou plachtu, polni lopatku a cisternu za auto... Citovat
Fx Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Mě by zajímalo, co by dělal, kdyby si naházel tu vodu do sání Citovat
Maverick Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Původně zaslal: Fx Mě by zajímalo, co by dělal, kdyby si naházel tu vodu do sání Šel by domu pěšky:D Citovat
oni Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 marlin je sikovnej:D:D:D,to by se mu nepodarilo...... Citovat
Pata Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Marline a Ty se pak divis, proc jsi druhy :D:D Citovat
jakub106GTI Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Marline ten brod byl na trase orienťáku?Podobnej jsme potkali u úkolu kdy vybírají schránku ČP.....název vesničky už nevím:) Jinak luxusní fotky: Citovat
aka Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 kdepak,pokud se nepletu( a to ja malokdy ), tenhle byl pod kempem - meli jsme minule desnou radost, kdyz jsme ho nasli Citovat
jakub106GTI Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Původně zaslal: aka kdepak,pokud se nepletu( a to ja malokdy ), tenhle byl pod kempem - meli jsme minule desnou radost, kdyz jsme ho nasli ahááá tak to jsem našel ještě jeden:) Citovat
aka Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 ze bych si vyjela na vylet? treba nekam smer Sec? sem tam byla v posledni dobe malokrat Citovat
permonik7 Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 fotky krasny se svym autem bych do toho ale rozhodne nesla...prece jen nemam terenni vozitko... Citovat
Marlin Odesláno 5. květen 2008 Autor Odesláno 5. květen 2008 Původně zaslal: Fx Mě by zajímalo, co by dělal, kdyby si naházel tu vodu do sání zavolal bych vvitymu aby me z toho vysekal. A navic tam byl stejne MArcel a PEtr, tak by to spravily [upravil dne 5/5/08 Marlin] Citovat
qity3 Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 No nevim nevim ale toto by som asi so svojou bozkou neskusal. :D:D:D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Fx Mě by zajímalo, co by dělal, kdyby si naházel tu vodu do sání zavolal bych vvitymu aby me z toho vysekal. A navic tam byl stejne MArcel a PEtr, tak by to spravily [upravil dne 5/5/08 Marlin] no já bych tě vycuknul raz dva Citovat
Marcel505 Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Fx Mě by zajímalo, co by dělal, kdyby si naházel tu vodu do sání zavolal bych vvitymu aby me z toho vysekal. A navic tam byl stejne MArcel a PEtr, tak by to spravily [upravil dne 5/5/08 Marlin] Fx: Nic, dal by umělý dýchání... Marlin: No problemo, lano jsme měli... Citovat
jarajarda Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 No, sice sme uvali lízátko, ale pak se to podařilo nějak přidělat a auto dojelo domů celkem bez poškození...... Citovat
Marcel505 Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Jakoby to auto do té přírody patřilo... ...vždyť je to taky lev! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.