Zipík Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Uff to je hrozný paskvil:grrJen by mne zajímalo jak si bude přepínat spotřebu,audio atd...Nehledě na to kdyby měl RT3 tak by to snad ani už nešlo kvůli vzájemné komunikaci s řj....Origo nehraje špatně až na výkon ten je slabý a potom mírně upravit zatlumení dveří,které rezonují:(Jinak pohoda.MP3 umí už i originál rádia tak nevidím problém.Jen ten externí vstup je špatný.A kupovat za 5000kč krabičku,která oblbne signál od abs a posléze se jde :(dívat na dvd i za jízdy je trochu moc peněz.... Citovat
petertn1 Odesláno 10. květen 2008 Autor Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: Jamesz To petertn1 - hezké...fota z rozdělávání dveří by nebyla ?! postup?! - dík za odpověď Nie je to nic zlozite, ale neda sa povedat univerzalny postup. Kazde dvere sa rozoberaju inym sposobom. U zadnych treba vykrutit 1 sroub z boku, jeden pod krytkou drzadla (ten horny), jeden pod krytkou nad odkladacim priestorom dveri, odstranit kryt ovladania stahovania okien (zacvakava sa), a potom uz len tahom odstranit vypln dveri (na 5 zacvakavackach). Nasadenie sa vykona opacnym sposobom, ale pozor, vrch vyplne dveri musi najprv sadnut do takej kolajnicky, ktora je pri dolnom tesneni okna. Budes k tomu potrebovat sadu torxovych klucov. Dufam ze som to nenapisal velmi zlozito, a ze ti to pomoze. Neskor napisem postup na predne dvere, bo nemam pofotene. [upravil dne 10/5/08 petertn1] Citovat
Jamesz Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 No není špatné...aspoň člověk ví, kde jsou šrouby...pokud by se podařilo naznačit i přední dveře, to by bylo super... Citovat
stanchez Odesláno 11. září 2009 Odesláno 11. září 2009 A neviete náhodou niekto kde sa nachádza výhybka k predným komponentným reproduktorom?Chcem ich vymeniť aj s výhybkou..Dik Citovat
HonzaZ Odesláno 11. září 2009 Odesláno 11. září 2009 Nevím, ale myslím, že vyhýbka jako taková tam nebude. Bude to asi zapojeno klasicky nejlevněji a to kondík u výškáče. Asi by měl být vidět při demontáži. Ale je to jenom moje domněnka. Citovat
stanchez Odesláno 12. září 2009 Odesláno 12. září 2009 Mal si pravdu Honza o tých výškačoch..ako to mám teda zapojiť aj s výhybkou?Ci mám len surovo odrezať káble a napojiť ich na nové výškače a stredobasy bez výhybky? Ináč,vo všetkých dverách majú káble inú farbu,som z toho blbý ktorý z nich je Plus... Citovat
TTomass Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 nazdar chlapi ja potrebujem tiez poradit od vas skusenejsich...407micku mam asi mesiac...a ta hudba v aute je pri väčsej hlasitosti fakt dost zla....preto tam chcem niečo lepšie tak by ste mi mohli niečo odporučit chcem vymeniť len predne dva a zadne dva repraky vo dverach. Som ochotny dať do toho max 100€ tak poprosim o nejake radi dik:myslim Citovat
alihen Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 teraz neviem... chces lepsi zvuk, alebo len minut 100 ecok Citovat
TTomass Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 jasne ze chcem aj lepsi zvuk 100ecok neni dostatočnych?....cital som tu ze za 2000czk jeden kupil 4 repro a je spokojny tak nevem teda preto chcem radu Citovat
elton Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Není to jenom o reprákách, ale i o zesilovači. Přéma by ti kolem toho řekl víc. Citovat
TTomass Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 no tak rad si prečitam nejake rady... Citovat
elton Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 myslím, že tohle by mohlo trochu pomoc: http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=43198&page=1 Citovat
Koubis88 Odesláno 28. listopad 2015 Odesláno 28. listopad 2015 Čaute lidičky, chtěl jsem se zeptat, potřebuji nové zadní reproduktory do dveří? Chtěl bych se zeptat na rozměry reproduktorů a typ reproduktorů. Ve voze mám audio JBL original peugeot, takže aby to šlo napojit. Popřípadně klidně i nějaký dobrý eshop kde se dají sehnat? Díkes Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 2. prosinec 2015 Odesláno 2. prosinec 2015 rozměr 165 a hloubku nemusíš řešit pokud ten plast za reprakem uřežeš Citovat
HonzaZ Odesláno 2. prosinec 2015 Odesláno 2. prosinec 2015 S tím uřezáváním plastu za reprákem bych byl opatrný. Pokud tam nebude, tak bude ve dveřích voda stékat do repráku a ten to asi moc dlouho nevydrží. Jinak hloubka je do 50 mm. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 3. prosinec 2015 Odesláno 3. prosinec 2015 Já to tam má vytlumené a danou gladen aero wawe kolem repra . A jinak všechny jine auta to tam vubec nemají ten plast tak nevim jestli by tam mělo téct. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 3. prosinec 2015 Odesláno 3. prosinec 2015 jeste je potreba dodat ze na PSA kabel je potreba redukce na neorigo reprak Citovat
Mike407 Odesláno 3. prosinec 2015 Odesláno 3. prosinec 2015 @Koubis88: Možná hloupý dotaz, ale proč si prostě nekoupíš nové originální JBL, pokud ty staré zlobí? Nemusel bys potom řešit rozměry. Zas tak drahé nejsou... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.