Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Uff to je hrozný paskvil:grrJen by mne zajímalo jak si bude přepínat spotřebu,audio atd...Nehledě na to kdyby měl RT3 tak by to snad ani už nešlo kvůli vzájemné komunikaci s řj....Origo nehraje špatně až na výkon ten je slabý a potom mírně upravit zatlumení dveří,které rezonují:(Jinak pohoda.MP3 umí už i originál rádia tak nevidím problém.Jen ten externí vstup je špatný.A kupovat za 5000kč krabičku,která oblbne signál od abs a posléze se jde :(dívat na dvd i za jízdy je trochu moc peněz....

Odesláno
Původně zaslal: Jamesz

To petertn1 - hezké...fota z rozdělávání dveří by nebyla ?! postup?! - dík za odpověď

Nie je to nic zlozite, ale neda sa povedat univerzalny postup. Kazde dvere sa rozoberaju inym sposobom. U zadnych treba vykrutit 1 sroub z boku, jeden pod krytkou drzadla (ten horny), jeden pod krytkou nad odkladacim priestorom dveri, odstranit kryt ovladania stahovania okien (zacvakava sa), a potom uz len tahom odstranit vypln dveri (na 5 zacvakavackach). Nasadenie sa vykona opacnym sposobom, ale pozor, vrch vyplne dveri musi najprv sadnut do takej kolajnicky, ktora je pri dolnom tesneni okna. Budes k tomu potrebovat sadu torxovych klucov. Dufam ze som to nenapisal velmi zlozito, a ze ti to pomoze. Neskor napisem postup na predne dvere, bo nemam pofotene.

[upravil dne 10/5/08 petertn1]

post-0-14109600522012_thumb.jpg

• O 1 rok později...
Odesláno

Nevím, ale myslím, že vyhýbka jako taková tam nebude. Bude to asi zapojeno klasicky nejlevněji a to kondík u výškáče. Asi by měl být vidět při demontáži. Ale je to jenom moje domněnka.

Odesláno

Mal si pravdu Honza o tých výškačoch..ako to mám teda zapojiť aj s výhybkou?Ci mám len surovo odrezať káble a napojiť ich na nové výškače a stredobasy bez výhybky? Ináč,vo všetkých dverách majú káble inú farbu,som z toho blbý ktorý z nich je Plus...

• O 5 týdnů později...
Odesláno

nazdar chlapi ja potrebujem tiez poradit od vas skusenejsich...407micku mam asi mesiac...a ta hudba v aute je pri väčsej hlasitosti fakt dost zla....preto tam chcem niečo lepšie tak by ste mi mohli niečo odporučit chcem vymeniť len predne dva a zadne dva repraky vo dverach. Som ochotny dať do toho max 100€ tak poprosim o nejake radi dik:myslim

• O 6 let později...
Odesláno

Čaute lidičky,

chtěl jsem se zeptat, potřebuji nové zadní reproduktory do dveří? Chtěl bych se zeptat na rozměry reproduktorů a typ reproduktorů.

Ve voze mám audio JBL original peugeot, takže aby to šlo napojit. Popřípadně klidně i nějaký dobrý eshop kde se dají sehnat?

Díkes

Odesláno

S tím uřezáváním plastu za reprákem bych byl opatrný. Pokud tam nebude, tak bude ve dveřích voda stékat do repráku a ten to asi moc dlouho nevydrží.

Jinak hloubka je do 50 mm.

Odesláno

@Koubis88: Možná hloupý dotaz, ale proč si prostě nekoupíš nové originální JBL, pokud ty staré zlobí? Nemusel bys potom řešit rozměry. Zas tak drahé nejsou...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...