Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Zila

myslim si že ty si ubohej prečo tu oplakavaš takeho chlapa co je kriminalnik

Původně zaslal: Algol

To zila: Buď si provokatér, nebo neumíš domyslet důsledky svého chování,

V tomhle s Algolem souhlasím. O Sahulovi sice vím jen to, že existoval, ale stejně bych - stejně jako v případě kohokoliv jiného - nedokázal být tak nekompromisní a v postatě i nespravedlivý. Což jsou jen ekvivalenty výrazů jako hulvátský a neomalený. Podle Zíly je tedy v pořádku, když někdo někoho umlátí jen pro pocit a pro litr peněz, jen proto, že dotyčný nebyl košer?

2Zila: jsem překvapený tvým postojem, ale co chtít, že?

som kurva a .........hold mam daleko do sveho svedomia ......

Možná by v tvém případě spíš bylo na místě.....DRŽET HUBU

Odesláno
Původně zaslal: Kdo

V tomhle s Algolem souhlasím. O Sahulovi sice vím jen to, že existoval, ale stejně bych - stejně jako v případě kohokoliv jiného - nedokázal být tak nekompromisní a v postatě i nespravedlivý. Což jsou jen ekvivalenty výrazů jako hulvátský a neomalený. Podle Zíly je tedy v pořádku, když někdo někoho umlátí jen pro pocit a pro litr peněz, jen proto, že dotyčný nebyl košer?

:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: susta

Původně zaslal: Kdo

:potlesk

chcipl jako pes jenom vy ponem štekate :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno
:myslim:myslim hm.. ZILA inak som tiež trochu s teba sklamany hold to niesy ty ale už len snaha vísť z boja každopane ako vítaz a v tom to prave vystihuje už priložene foto v anglickom jazyku neskor aj preložene..cool down...:cool:
Odesláno

Zila: už jsem nechtěl na to tvoje kecy reagovat, ale fakt musím. Jsi mimo, jako tradičně nevíš absolutně nic o Sahulovi nebo jeho rodině, ale je ti jasný, že to byl grázl. Protože neplatil na děti. Dovoluješ si soudit někoho, o kom nevíš nic víc, než jak se jmenoval.

Takových, co neplatí je spousta. Takových jako ty taky. Ale nikdo, absolutně nikdo si nezaslouží takhle umřít.

Odesláno

MichalTalbot: přesně, díkec.

Netopka: pošlu číslo a můžem se drbat ;)

Kurt: přesně tak. A tím směrem mířil ten obrázek. Ani ne tak hádkám jako spíš retardovaností Zily. Protože jsme jenom lidi (a většina snad bude souhlasit) pokud pan XX nezabil, neznásilnil apod. tak při jeho smtri nebudu házet takový stupidní špinavý fráze. Já nejsem svatej (a nikdo není) ale kdybych v životě udělal chyby (jakože je dělám denně), a umřel, tak by dostal po hubě ten, kdo by na mě takto plival i když mě nezná. To je vrchol všecho morálního chování.

Přál bych si aby si blízcí p. Sahuly přečetli toto vlákno, našli si Zilu (což je otázka 2 minut) a dali mu pořádně do držky, ač je ta představa naivní.

Odesláno

Chjo, Zilo, nikdy jsem se s tebou na tomto foru neprel. Ale tady v tomhle mas nazor jako 15tiletej pubertak, co chce za kazdou cenu zapusobit a nejak tim na sebe poukazat. Toho cloveka jsem neznal a nemyslim si, ze neplatit alimenty je takovej pocin, aby za to nekdo musel umrit. Asi by ses tu mel zamyslet, co to vlastne pises, protoze to prece nejde, stat si za temito nazory. Ale to ty vis asi nejlip. :roll

P.S. Mlceti zlato...:ticho Nekdy je to opravdu lepsi...;)

Odesláno

Odpověď na otázku, která zde zazněla:

\"Pohřeb Františka Sahuly se uskuteční v úterý 13.5. ve 14:00, ve velké obřadní síni krematoria v Praze - Strašnicích.\" zdroj: Jarmila Sahulová.

Odesláno

Na Zilovi kecy už nebudu reagovat.Podle toho co píše to nemá smysl a to co tu předved je jasný obrázek jeho myšlení.Velký rozloučení s Frantou Sahulou udělají Tři Sestry 17.5.2008 na Džbáně v Praze.Já tam budu určitě.Jezdím každý rok a je to :super

Odesláno
Původně zaslal: snow

Na Zilovi kecy už nebudu reagovat.Podle toho co píše to nemá smysl a to co tu předved je jasný obrázek jeho myšlení.Velký rozloučení s Frantou Sahulou udělají Tři Sestry 17.5.2008 na Džbáně v Praze.Já tam budu určitě.Jezdím každý rok a je to :super

na Zilu sa V...r a bude ti lepšie :super:super:super:super:super a bud chlap činou :D:D:D:D:D:D

[upravil dne 11/5/08 Zila]

Odesláno
Původně zaslal: MichalTalbot

susta :

som kurva a co si o mne niekto mysli je my jedno hold mam daleko do sveho svedomia ale ked chcipnem viem že odchadzam z čistim štitom a urobyl som pre svole potomstvo dost preto aby sa maly dobre a nie že budu pomne moje deti riešit moje problemy čo zostaly takže to čo som pisal je moj nazor na 100% si zanim pojdem

MichalTalbot :

kontaktni šport my osobne nedela problem tak prečo sa zato mam stydet taško v teločvični lachko na ulici :aut

Algol :

dost hlboko som pracoval tak asi proto je tak niska :aut:aut

Milý chlapče, tady kontaktním sportem nikoho neoslníš. Já byl před X lety pátý v ČR v boxu v kategorii 67kg (welter) a taky se tím nikde neprsím a už vůbec by mě nenapadlo tady někoho vyzývat na souboj. Jediný, kdy jsem box použil v praxi bylo, když mojí mámě chtěli cikáni ukrást kabelku a před dvěma roky, když mě a přítelkyni napadli 3 Ukrajinci, naštěstí žádný z nich neměl nůž, ale i tak to bylo čtvrthodinový maso (pro mě zaplaťpánbu bez úhony), ale že bych s tím tady na někoho frajeřil, to promiň, to je pod úroveň. Ale chápu, že každý má tu úroveň někde jinde...

s MichalTalbot plně souhlasím,není to o tom že když něco umím ( box,karate a pod.) není košér se na někoho vytahovat,tyhle týpci by potřebovali pořádnej nářez aby si uvědomili co udělali ! Nejde tady o Sahulu,jestli ho někdo znal nebo ne,ale příště to může být třeba nějaké děcko,a jen proto že tyhle parchanti nemakají a mají dnes \" moderní - deprese \" budou někoho jen tak mlátit ??? Komanči věděli proč pro takovýhle hajzli měli šibenice !! Bylo to k něčemu dobré,aspoň někdo měl z něčeho strach.......

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

tyhle týpci by potřebovali pořádnej nářez aby si uvědomili co udělali ! Nejde tady o Sahulu,jestli ho někdo znal nebo ne,ale příště to může být třeba nějaké děcko,a jen proto že tyhle parchanti nemakají a mají dnes \" moderní - deprese \" budou někoho jen tak mlátit ??? Komanči věděli proč pro takovýhle hajzli měli šibenice !! Bylo to k něčemu dobré,aspoň někdo měl z něčeho strach.......

:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk suhlas na plnej čiare zlate čerešničky :super:super:super

[upravil dne 12/5/08 Zila]

Odesláno
Původně zaslal: snow

Tak ja tez v sobotu dorazim na tri segry,uz jen kvuli nemu! Pojede tam jeste nekdo?

Odesláno

To Zila: ses proste velkej chudak, co ti na to mam rict! Mozna by to chtelo uvazovat o navsteve nejakeho lekare........

To Kurt: diky moc a moc me mrzi ze to je ve spatnej den,to vubec nemohu!

[upravil dne 12/5/08 oni]

Odesláno
Původně zaslal: oni

To Zila: ses proste velkej chudak, co ti na to mam rict! Mozna by to chtelo uvazovat o navsteve nejakeho lekare........

Zila je chudák,ale neříkej mu to moc nahlas,nebo su tu objeví vlákno pls smašte moj účet po druhé:D

Odesláno

Ten Zila je jako pes Který štěká ale nekouše .Ty jeho kecy kontktním sportu, vedou jenom ty co si ho prohlíží na internetu.Je to chudák který kolem sebe jenom kope.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...