Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No to jsem zrovna neměl na mysli, chci jen vědět jak jsou sjeté gumy, když je zadní náprava do A. Jestli je sjeta vnitřní nebo vnější strana gumy.

Odesláno

Zadní náprava není seřiditelna a podle mně dochází při opotřebování kyvných ramen k rozbíhavosti. Tak proto se ptám od čeho může byt sjeta venkovní strana.

Odesláno

ak mas normalne nahustene pneu sa podla mna z 80% pneu opotrebuju viac z vonkajsej strany zalezi kolko si na nich ubehol km Inak ja som mal na mojej SRi-ke mierne kolesa do A a opotrebenie na vnutornej strane takmer nepozorovatelne respektive asi ziadne a to som tak jazdil cca 2roky potom rupla torzka

Odesláno

ak mas normalne nahustene pneu sa podla mna z 80% pneu opotrebuju viac z vonkajsej strany zalezi kolko si na nich ubehol km Inak ja som mal na mojej SRi-ke mierne kolesa do A a opotrebenie na vnutornej strane takmer nepozorovatelne respektive asi ziadne a to som tak jazdil cca 2roky potom rupla torzka

Odesláno

Gumy byly nahuštěné normálně. A pravě se mi nezdá, že kdyby byly kola do A tak že by se sjížděla vnější strana. Jinak jsem chtěl předejit tomu, aby se nové gumy zase tak blbě nesjely.

Odesláno

Já teda nevím ale na zadku a vnější strana,to bys musel mít tatru? bylo by logické při kolech do A sjetá vnitřní strana.Při špatných tlumičích by se sjížděli nepravidelně ,ale ne okraje.Selským rozumen-pokud se ti sjíždí na zadku vnější okrajpneu,tak máš na autě něco v nepořádku nebo ti to někde dře.

Odesláno

klasicky problem so zadímy napravami 40ť to vieme tiež som ju mal riadne do A a to teda bolo sakra \"A\" ale nedrala sa mi vonkajšia strana aj ked to auto v zarute doslova lietalo a uplne si pytalo vymenu napravy tak som to predal ešte v celku dobre ale tiež si myslim že sa takto sprava zla geometria auta a tiež mohlo byt po buračke ako bolo spomenute treba geometriu pozret....:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...