Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

adraj v té době ještě nebyl v klubu, tak má odpustek, ale Pata by treba mohl znát, kóór když je to 309tkař ... ;);)

D Ů K A Z

Ne, si robim prču, je náhoda, že si to vůbec pamatuju a druhá náhoda, že jsem to našel bez problémů ... :-D

Odesláno

Neonku... v te dobe jsem na forum jeste nechodil... aspon tedy myslim :myslim

i kdyz 309tku jsem kupoval v roce 2005 :myslim

btw ... tesis se na patecek? :mrk:mrk:mrk:mrk:mrk kolik toho mam vzit? :nevim:myslim :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Neonku... v te dobe jsem na forum jeste nechodil... aspon tedy myslim :myslim

i kdyz 309tku jsem kupoval v roce 2005 :myslim

btw ... tesis se na patecek? :mrk:mrk:mrk:mrk:mrk kolik toho mam vzit? :nevim:myslim :D:D:D

No, máš RECHT -> máš to o měsíc ... HLE :mrk

JJ, jasná, že těšim, ale s mírou ... víš jak, mám ženu a děti (emh, teda dítě) ... :D:D Taky Ti vlastně něco musím vzít, coby vítězovi ... ;);)

Odesláno

Neon: jj, mas pravdu, po tomhle prispevku jsem tu zacal chodit postatne casteji... a po prvnim minisrazu tu strasim do ted :P:D

s Mirou nevim, ale urcite se nejaky najde ;) Zena si muze dat jednu zdravotni, jen Krystufka bych zatim vynechal ... :super:D

Nic mi neber, beru ja, pekne domaci :super vitez, nevitez .... :D

Odesláno

Nemáte někdo odkaz na reklamu na 309, kde jí nešťastný majitel dá sešrotovat, neboť dosloužila a pak zlisovanou kostku co z ní zbyla vozí s sebou na vozíku. Taky hodně povedená reklama.

Odesláno

Reklama pěkná, ale hlavně povedená fotečka:D:D:super:super:super

Původně zaslal: M.a.R.i

Nemáte někdo odkaz na reklamu na 309, kde jí nešťastný majitel dá sešrotovat, neboť dosloužila a pak zlisovanou kostku co z ní zbyla vozí s sebou na vozíku. Taky hodně povedená reklama.

Jasně že máme......

... a probírala se zde.....

[upravil dne 29/4/08 Vopičí]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...