adraj Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 ještě jsem ji neviděl,tak doufám,že jsem nebyl sám.Ale dobře mě pobavila. Citovat
Pata Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 nadhera ... jak to bere na tu rucku :mrk:mrk Citovat
Neon Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 adraj v té době ještě nebyl v klubu, tak má odpustek, ale Pata by treba mohl znát, kóór když je to 309tkař ... ;) D Ů K A Z Ne, si robim prču, je náhoda, že si to vůbec pamatuju a druhá náhoda, že jsem to našel bez problémů ... :-D Citovat
Pata Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 Neonku... v te dobe jsem na forum jeste nechodil... aspon tedy myslim i kdyz 309tku jsem kupoval v roce 2005 btw ... tesis se na patecek? :mrk:mrk:mrk:mrk kolik toho mam vzit? :myslim :D:D Citovat
Neon Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 Původně zaslal: Pata Neonku... v te dobe jsem na forum jeste nechodil... aspon tedy myslim i kdyz 309tku jsem kupoval v roce 2005 btw ... tesis se na patecek? :mrk:mrk:mrk:mrk kolik toho mam vzit? :myslim :D:D No, máš RECHT -> máš to o měsíc ... HLE JJ, jasná, že těšim, ale s mírou ... víš jak, mám ženu a děti (emh, teda dítě) ... :D Taky Ti vlastně něco musím vzít, coby vítězovi ... ;) Citovat
Pata Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 Neon: jj, mas pravdu, po tomhle prispevku jsem tu zacal chodit postatne casteji... a po prvnim minisrazu tu strasim do ted s Mirou nevim, ale urcite se nejaky najde Zena si muze dat jednu zdravotni, jen Krystufka bych zatim vynechal ... Nic mi neber, beru ja, pekne domaci vitez, nevitez .... Citovat
M.a.R.i Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Nemáte někdo odkaz na reklamu na 309, kde jí nešťastný majitel dá sešrotovat, neboť dosloužila a pak zlisovanou kostku co z ní zbyla vozí s sebou na vozíku. Taky hodně povedená reklama. Citovat
Vopičí Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Reklama pěkná, ale hlavně povedená fotečka:D:D:super:super:super Původně zaslal: M.a.R.i Nemáte někdo odkaz na reklamu na 309, kde jí nešťastný majitel dá sešrotovat, neboť dosloužila a pak zlisovanou kostku co z ní zbyla vozí s sebou na vozíku. Taky hodně povedená reklama. Jasně že máme...... ... a probírala se zde..... [upravil dne 29/4/08 Vopičí] Citovat
oni Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 ono peugeot ma hodne vtipnych reklam na sve auta!! tahle je taky povedena! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.