Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

Ahoj, jedu spol. se segrou ve čtvrtek dopoledne na sraz. Cestou možná nějaký hrad či zámek, příjezd do kempu odpoledne. Jedeme 2 auty (peugeot a hnusnej Seat). nechcete se nekdo autem pridat a jet spolecne? Odjezd bude odnekud smer pocernice, kolin atd atd. vidim to tak na 10:00.....

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

rekl bych ze lepsi trasa je Cernak, hradecka dalnice, sjezd na kolin, caslav a tam sjet na zleby a sec.

jj taky tak pojedu ,ale už ve středu odpoledne

Odesláno

Petře, včera se nějak ta komunikace přes ICQ nezdařila, nepřišlo mi od tebe vůbec nic...

Nicméně, za sebe to vidím na Říčany, Kostelec, Kutnou Horu a Čáslav. Až na hradeckou dálnici by to byla už moc velká zajížďka...

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

...

Nicméně, za sebe to vidím na Říčany, Kostelec, Kutnou Horu a Čáslav. Až na hradeckou dálnici by to byla už moc velká zajížďka...

To není špatnej nápad s těma Říčanama a Kostelcem...

Kolín, ať už ve čtvrtek či pátek bude zase zacpanej...

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

To není špatnej nápad s těma Říčanama a Kostelcem...

Ona ani jedna z těch cest není nijak zázračná. Přes Říčany a dál je to samá vesnice a rychlostní omezení, ale když jede někdo z jihu jako já, furt lepší jak zajet si padesát kiláků přes dálnici. Dálnice je sice fajn, pak člověk stejně sjede a motá se vesnicema, ale od severu dobrá varianta.

Odesláno

rozhodně doporučuji vyhnout se Hradecký dálnici, jelikož je celý jeden pruh směr Hradec uzavařen a celé je to svedené na druhou stranu do jednoho pruhu takže bohužel dálnice pravidelně stojí a tvoří se kolony....jestli chcete zvolit tuhle trasu tak doporučuji přes starou na Poděbrady...

Odesláno
Původně zaslal: 1Maza

rozhodně doporučuji vyhnout se Hradecký dálnici, jelikož je celý jeden pruh směr Hradec uzavařen a celé je to svedené na druhou stranu do jednoho pruhu takže bohužel dálnice pravidelně stojí a tvoří se kolony....jestli chcete zvolit tuhle trasu tak doporučuji přes starou na Poděbrady...

super díiky za info:super

Guest Scratch
Odesláno

ok, nevidim problem te nabrat v koline, chtel jsem napsat ze hradecka je opravdu ted hodne krusna, tu jsem hned vypustil a cestu pres ricany znam.... taky je to ale pres samou ves. Dnes mrknu na mapu a zitra hodim trasu....

Guest Scratch
Odesláno

tak jsem se mrknul na net ted, takze trasa - horni pocernice - uvaly (nabiram segru) - kolin - caslav - sec. nekde mezi tim urcite zastavka na nejake pametihodnosti.... mozna se mrknem do chrudime apod. pametihodnost upresnim zitra po dmluve s mladou... znate to.....

Guest Scratch
Odesláno

blizzarde pocitam s tebou, mas SZ, sraz bude na chlumecke u pumpy JET, mapu poslu po upresneni mailu. Pak se jedou uvaly cca 10:00, Kolin cca 11:00, kde snad naberem Jakuba 106GTI a budem pokracovat na sec a vezmem nejakou pamatku, mozna hermanuv mestec??? kdybyste chteli nekdo se jeste pridat, tak se domluvime na teefonu 602 343 383 :-)

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

blizzarde pocitam s tebou, mas SZ, sraz bude na chlumecke u pumpy JET, mapu poslu po upresneni mailu. Pak se jedou uvaly cca 10:00, Kolin cca 11:00, kde snad naberem Jakuba 106GTI a budem pokracovat na sec a vezmem nejakou pamatku, mozna hermanuv mestec??? kdybyste chteli nekdo se jeste pridat, tak se domluvime na teefonu 602 343 383 :-)

Von me Skratch upe ignoruje, ja se na tu 2.2 16V snad nepodivam, za trest prijedu oxidovat na sec :D pocitam ze kolem 15 h jsem tam :)

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

Původně zaslal: Scratch

Von me Skratch upe ignoruje, ja se na tu 2.2 16V snad nepodivam, za trest prijedu oxidovat na sec :D pocitam ze kolem 15 h jsem tam :)

si piš že tě ignoruje schválně :D

aspoˇuvidíš 2x 2,2 16V no :D:D

Odesláno

promin dalnice ee - protoze je tam porad spunt, sejdeme se na seci :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...