Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

chiptuning 2.0 16V

Recommended Posts

Guest Lidri!!!
Odesláno

Čau prosím o rady jestli to má cenu u benzínu nějakejch 12-15 koní přez chip tuning a kolik je obvyklá cenu u tohoto typu, doufám, že napíše taky někdo kdo to podstoupil abych měl z čeho rozhodovat díky

Guest Lidri!!!
Odesláno

ten 3litr nebude,jsem citově vázanej k tomuhle kousku,takže musím udělat tohle 2.0 16V, peníze nějaký do toho vrazit chci tak uvidíme:super

Guest Lidri!!!
Odesláno

souhlasím s chuck11, tyhle motory stojí okolo 10 000kč ostatně nejlepší stránka tady na to je na www.maxpowers.cz tam je to nejvíc přehledný ale ode mě je to zbytečně daleko

Guest Lidri!!!
Odesláno

Tom406 - já bych to taky oturboval, jak je to cenově náročný a složitý?má to nějaký ALE???a to chce potom udělat nejlepé kovaný písty a všechno ne?to bude řetězová reakce pro výměny, nebo ne?:myslim

Odesláno

cipovat neco, co je zivy jak drak, se mi zda zbytecny, sam mam to samy, starsi i novejsi, a vzhledem k tomu jak to papa, bych to nechal byt ... hlavne tocit :)

Guest Lidri!!!
Odesláno

ale 15 koní navíc není k zahození, coupe má cca 1430kg a to je na 100kw celkem váha, když se to rozjede tak super ale chce to hned od začátku aby to táhlo

Odesláno
Původně zaslal: Lidri!!!

ale 15 koní navíc není k zahození, coupe má cca 1430kg a to je na 100kw celkem váha, když se to rozjede tak super ale chce to hned od začátku aby to táhlo

hale já mám tenhle motor ve 206ce takže to je 100kW na 1050kg a už mě ten výkon nějak omrzel, takže chci to taky čipnout dát svody a podobný ptákoviny, ale až budou prachy a pak to teprv pojede.....je fakt že 100kW u 406ky na 1430kg je celkem málo:super
Odesláno
Původně zaslal: Viper86

nejlepším řešením bych volil vyměnit motor za třílitr, taky bych to uděl u 206tky kdyby se tam vešel:D , ale haupna už je takhle plná dvoulitru:D

Neboj se,vejde se tam.KDyž se vejde v pohodě do 205/309 tak to tak velkej problém nebude....:super
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Do benzinu zas tolik nevidim, ale myslim ze vetsi efekt by melo vyhrat si se svodama a vyfukem..

jinak ten chip bych nehodnotil podle ceny to je dost zavadejici, mel jsem chip jak za 6000,- tak za 3000,- a ten levnější byl lepší.

jinak kdyby sis ten chip nechal udelat tak nejjednodussi zpusob jak zjistit jestli se neco zmenilo je zmerit si cas zrychleni na 4ku mezi 60 a 80km/h před a po chipu, z toho se uz neco poznat da.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...