Vopičí Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 Tak a zase tu mám jeden problém, se kterým si nevím rady:myslim:myslim. Na naší 607dmičce přestalo fungovat seřizování světel. Abych to přesně popsal. Seřizovací kolečko na palubní desce má 5 poloh. Při vypnutým motoru: 1. poloha - světla se ani nehnou 2. poloha - světla se ani nehnou 3. poloha - světla se hnou o 1/5 rozsahu 4. poloha - světla se ani nehnou 5. poloha - světla se ani nehnou A navíc pokud se nastartuje motor, ta se každý světlo začne mírně hejbat nahoru a zase dolu a to každý s jinou frekvencí:o:o. Zkoušel jsem odpojit jeden motorek, jestli se ten druhej nepřestane hejbat nebo nezačne fungovat a pak naopak, ale žádná změna nenastala. Motorky jsem měl i rozdělaný, voda v nich zateklá není a jsou na pohled jako nový. Kolečko pod volantem funguje.....měl jsem rozdělaný....je tam 5 odporů a 1 dioda. Tak se chci zeptat....je v 607 nebo i 406 a asi i 307 a ještě pár modelech (ty to maj s 607 skoro naprosto stejný) nějaká řídící jednotka seřizování světel ? ? nebo tam jsou jenom ty dva motorky a seřizovací kolečko. A ještě...jde seřizování světel přes BSI ? ?...myslí, jako že motorky i kolečko je OK a tenhle bordel by mohla dělat BSI ? ? nebo s tím BSI nemá vůbec nic společnýho. Joo a na diagnostice to žádnou chybu nevypsalo. [upravil dne 25/4/08 Vopičí] Citovat
Vopičí Odesláno 26. duben 2008 Autor Odesláno 26. duben 2008 To mi chcete tvrdit, že všem vlastníkům 206, 307, 406, 407, 607,.. tady na clubu se tohle nikdy nerozbilo a všem to funguje:bacha:myslim:D:D:D:D:D Citovat
Cleo Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Mám stejný problém . Mě to nefunguje vůbec ! Citovat
imaster Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: Vopičí To mi chcete tvrdit, že všem vlastníkům 206, 307, 406, 407, 607,.. tady na clubu se tohle nikdy nerozbilo a všem to funguje:bacha:myslim:D:D:D:D:D No jo no, máš to rozbitý. Ale vážně, měl jsem taky problém a nebylo to motorkem ani elektronikou. Kupodivu banalita, jeden motorek měl ulomenou tu kuličku na konci, která je navléknuta v parabole a druhý motorek byl pouze vyvléknutý z paraboly. A právě ten pouze vyvléknutý se chval přesně tak, jak popisuješ. Citovat
čakom Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 na stabilizátoru byvají nějaký čidla co snímají zatížení auta. ale nevim jestli to mají všechny 607. zkus se kouknout podle vin v serviceboxu. Citovat
Edison Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: čakom na stabilizátoru byvají nějaký čidla co snímají zatížení auta. ale nevim jestli to mají všechny 607. zkus se kouknout podle vin v serviceboxu. Myslím, že kdyby měl automatický, nebo dynamický seřizování, neměl by tam kolečko. Já to vidím na kabeláž, konektrory, možná vadný ovladač... Citovat
P607Olda Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Měl jsem vadný ten motůrek, přesně řečeno jeho snímač polohy uvnitř \"motorku\". Jezdí tam kovový jezdec po tišťáku, jezdec se prodřel. Ale tehdy vůbec nefungovala jen jedna strana, Ty budeš mít jinou závadu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.