Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No,dle mě to neni zase tak strašné,ale volil bych jiný tip disku,tyhle se mi na 406 moc nelíbí.Když si vezmu že velikost kol hodně zkreslují leštěné či chromované límce,tak na rovných kolech by to byl asi fakt hnus,ale když se to líbí majiteli,tak je to v pořádku:D:roker

Odesláno

niekedy je menej viac. Nieco to do seba ma, ale neviem ci by som isiel do toho mat na to money. mohol tam fakt pichnut radsej tie 18ky a vrazit prachy radsej do noveho laku.. bolo by to auto niekde uplne inde. al ked sa paci, preco nie

Odesláno

Mně se ty disky taky vůbec nelíbí - tyhle American style chromovaný potvory mi na 406 nesedí...blee.gif

A ta velikost to už je taky moc - by mě zajímalo, jestli to auto jde vůbec řídit, protože to vypadá, že se s tím moc zatáčet nedá. :D

[upravil dne 26.4.2008 VIP3R]

Odesláno

:)mno to už je celkem dost, možná až přespříliš s tím designem ráfků :bojim

ale proti gustu ;)

zadní límec je teda doost :D

ale je to i umění něco takovýhleho tam umět dostat :mrk

Odesláno

No, je to můj názor, ale je to hnus velebnosti. K tomu autu to absolutně nejde a v poměru s předními brzdovými kotouči to vypadá směšně. 406 je za běžných okolností moc hezký auto, ale tohle vypadá jako drezína. To tam mohli rovnou dát starý kola za tramvaje.

Odesláno
Původně zaslal: vdacny

ja tam mam 16\" a aj tak ked vytocim plny raid, tak suchaju o plechy....

Ono taky záleží co tam máš za rozměr gum že ti to štrejchá.

Odesláno
Původně zaslal: čakom

mam tam 205/55/r16\", ale pozeral som po fore a vela ludi tam ma take kolesa aj gumy a nestazuju sa....keby som vedel ze mi pomozu nejake podlozky, tak nevaham a kupujem

Odesláno

mam tam 205/55/r16\", ale pozeral som po fore a vela ludi tam ma take kolesa aj gumy a nestazuju sa....keby som vedel ze mi pomozu nejake podlozky, tak nevaham a kupujem

mám 205/50/16 disky 7,5x16 ET 18 a nikde ni to neštrejchá.

Odesláno

mám 205/50/16 disky 7,5x16 ET 18 a nikde ni to neštrejchá.

Já mám 205/55 R16 (ET18) a taky mi nikde nic neštrejchá... :myslim

Odesláno

A nemas praslou pruzinu? Ikdyz me to ani bez pruziny nikde nestrejchalo, tak nevim co s tim delas, ale byli tam zimni 15\" ikdyz je to jedno, velikost kola je furt stejna, o plech ti to nema kde strejchat, leda ze by jsi tam dal gumy 195/65 R16 misto R15...

Mam tam 17\" a je to v cajku i po snizeni o 4cm!!

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

A nemas praslou pruzinu? Ikdyz me to ani bez pruziny nikde nestrejchalo, tak nevim co s tim delas, ale byli tam zimni 15\" ikdyz je to jedno, velikost kola je furt stejna, o plech ti to nema kde strejchat, leda ze by jsi tam dal gumy 195/65 R16 misto R15...

Taky to záleží na ET toho kola,když má široký kola a velký ET tak může škrtat o vnitřní podběh,to nám dělala 306 s 7x15\" a pak se dali podložky a OK

Odesláno

no ono je to tak ze cely cas to nesucha, zacne to iba ked vytocim plny kotol, dovtedy to nerobi.... myslim, keby bola prasknuta pruzina tak by sa to prejavovalo aj inak, ci sa mylim?... a este na upresnenie, nesucha to o vrch plechov, ale niekde o bok z vnutornej strany

[upravil dne 29.4.2008 vdacny]

Odesláno

no ono je to tak ze cely cas to nesucha, zacne to iba ked vytocim plny kotol, dovtedy to nerobi.... myslim, keby bola prasknuta pruzina tak by sa to prejavovalo aj inak, ci sa mylim?... a este na upresnenie, nesucha to o vrch plechov, ale niekde o bok z vnutornej strany

Jaký máš ET?

Odesláno

a este na upresnenie, nesucha to o vrch plechov, ale niekde o bok z vnutornej strany

tak to je spis plast nez plech, ne??? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...