Radek Hurvajz Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: killer Taky mám jednu hádanku co je to? No to je Mócha ve světle či co:D A jaká hnusná, no fuuuj:P [upravil dne 13/6/08 Radek Hurvajz] Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. červen 2008 Autor Odesláno 13. červen 2008 tak když už tu někdo to vlákno vytáhl tak hlásím, že autíčko je stále ve videu no co no , hold letí teď víc DVdíčka:D:D:D:D Citovat
maspe Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr tak když už tu někdo to vlákno vytáhl tak hlásím, že autíčko je stále ve videu no co no , hold letí teď víc DVdíčka:D:D:D:D jasně, za trest ho nedostane zpátky, dokud si nebudeš chtít pustit kazetu? aka: jak poznáš správný konec prince? Citovat
Zila Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: killer Taky mám jednu hádanku co je to? muši sex :D:D:D:D Citovat
Marcel505 Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Pe.Tr: 1) Ví co kam strčit 2) Aspoň ví, že auta se schovávaj do garáží... Citovat
jarajarda Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr tak když už tu někdo to vlákno vytáhl tak hlásím, že autíčko je stále ve videu no co no , hold letí teď víc DVdíčka:D:D:D:D Prej sis s tím beztak pořád hrál, tak ho schoval, no né? A teď z toho nebohýho autíčka máš rukojmí, teda otče..:D:D:D:D:D Citovat
killer Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: killer Taky mám jednu hádanku co je to? No to je Mócha ve světle či co:D A jaká hnusná, no fuuuj:P [upravil dne 13/6/08 Radek Hurvajz] hnedka první odpověď a zprávně.Odpoledne příjdu k autu a koukam nějaká čmouha na světle.Pak dokouknu a on to muší přítel.Tak sem musel vyndat žárovku a drátem ho vyšťorat ven..Nakonec se i s přispěním mušáka ho povedlo vyndat viz.foto. Citovat
killer Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Jenom nechápu jak se tam dostal protože světlo je v pořádku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.