Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Fuuha, no vyzera to dost blbo. Sam to nerob.

Odfusovali to, tam kde to striekaly to nebolo dobre odmastene pravdepodobne. Farba sa tam dobre nechytila. Ale fakt dost odfusovane.

Ja som si na punte striekal a gitoval blatnik sam, u kamarata ktory mal pistol. Robil som to prvy krat v zivote, ale tak bolo to asi 100 krat lepsie :D

Cize myslim ze odfusovane. Ale rataj ze pokial to nema byt vdet budu to cele prestriekavat na novo...

Odesláno
Původně zaslal: oni

ach jo......:(:(:(:(:(:(

No jako když vidím tohle, tak asi zajedu tomu \"mýmu\" lakýrovi zlíbat ručičky ... a pak mu je stejně zpřerážím :bacha:D

Ne teď vážně:nevim Jednoznačně to vyreklamuj! Kdyby ti to dělal kámoš ve stodole, tak se to dá pochopit, ale pokud je to práce člověka, který se tím živý, tak ... tuplem :bacha:bojim

Odesláno

Fakt ako hovori MJsytic, ked sa s tym niekto zivy a hentak spravy robotu, tak to je na nepochopenie.... :D

Odesláno

Tak tohle bych jim omlátil o hlavu:grr

Oni ten nárazník i tmelili? Vedle tý bubliny to vypadá buď na propadlej tmel nebo přelakovanou oloupanou barvu:myslim

Odesláno

Né že bych se nějak vyznal v lakování, ale ať se na mě nikdo nezlobí, takhle bych Ti to udělal i já... Takovou prasárnu sem dlouho neviděl... A jak si řikal, že to auto potřebuješ, tak mám takovej pocit, že když to oni posrali a Ty to budeš reklamovat, tak by Ti možná měli poskytnout náhradní auto nebo Ti zaplatit půjčovnu. Nejsem si tim jistej, ale myslim, že by to tak mělo být, protože Tobě tou reklamací vznikne v podstatě další škoda, že nebudeš mít čim jezdit a budeš si muset auto půjčit a to všechno jejich vinou...

Odesláno
Původně zaslal: Phate

Né že bych se nějak vyznal v lakování, ale ať se na mě nikdo nezlobí, takhle bych Ti to udělal i já... Takovou prasárnu sem dlouho neviděl... A jak si řikal, že to auto potřebuješ, tak mám takovej pocit, že když to oni posrali a Ty to budeš reklamovat, tak by Ti možná měli poskytnout náhradní auto nebo Ti zaplatit půjčovnu. Nejsem si tim jistej, ale myslim, že by to tak mělo být, protože Tobě tou reklamací vznikne v podstatě další škoda, že nebudeš mít čim jezdit a budeš si muset auto půjčit a to všechno jejich vinou...

No myslím, že by si musel auto půjčit někde v půjčovně a zpětně pak žádat náhradu..

Odesláno
Původně zaslal: stalmik

No myslím, že by si musel auto půjčit někde v půjčovně a zpětně pak žádat náhradu..

No ale je otázka kde si to nechal lakovat - jestli mu to někdo udělal melouchem bez papírů, tak se může třeba stavět na uši a bude mu to prd platné. Nakonec bude rád když mu to zadarmo přelakují... :myslim

Každopádně ten lak je děs běs, přijde mi to, že to není ani pořádně slité dohromady podle těch hrbolků.

Odesláno

ano to je s papirem,ale delal to kamosuv otec,kterej neni uplne profesl a varoval me,ze to nebude jako s lakovny!az na tenhle hrbolek to je v poho! uz sem s nima mluvil,mrknou mi na to!!

Odesláno
Původně zaslal: VIP3R

Původně zaslal: stalmik

No ale je otázka kde si to nechal lakovat - jestli mu to někdo udělal melouchem bez papírů, tak se může třeba stavět na uši a bude mu to prd platné. Nakonec bude rád když mu to zadarmo přelakují... :myslim

Každopádně ten lak je děs běs, přijde mi to, že to není ani pořádně slité dohromady podle těch hrbolků.

Naprosto s tebou souhlasim,todle je vyložená fušeřina,todle nemoh dělat žádnej profík,neni to pod tim vubec zabroušený,jestli je pod tim vubec nějakej podklad,a ten když trochu zabrousíš,tak je to hladký,a když to stříkneš aspoň jednou do kříže(tak by se to správně mělo dělat),tak by se barva aspoň trochu rozlila,tady tomu se to teda zrovna nepovedlo,bejt tebou,dal bych mu to dal znovu opravit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...