oni Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 po te male nehode,jak mi lakovali naraznik se mi tam udelal pod lakem bublina!kdyz ji malinko zmacknu tak je videt ze pod ni nic neni! co s tim????? bojim se ab se to nezacalo loupat!! Citovat
stalmik Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: oni po te male nehode,jak mi lakovali naraznik se mi tam udelal pod lakem bublina!kdyz ji malinko zmacknu tak je videt ze pod ni nic neni! co s tim????? bojim se ab se to nezacalo loupat!! a ajkje to dlouho co to lakovali?? Citovat
stalmik Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 tak to bych jim to hodil na hlavu.. ať to opraví.. máš na to doklad?? Citovat
oni Odesláno 23. duben 2008 Autor Odesláno 23. duben 2008 hm,to bude horsi......ja auto potrebuju kazdej den a nemuzu si dovolit jim to tam na tejden zase dat!!! Citovat
jakub106GTI Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: oni hm,to bude horsi......ja auto potrebuju kazdej den a nemuzu si dovolit jim to tam na tejden zase dat!!! No tak to je blbý ale nějak se to vyřešit musí když ti to pos.... Navíc uplně přesně to nesedí ne Citovat
stalmik Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: oni hm,to bude horsi......ja auto potrebuju kazdej den a nemuzu si dovolit jim to tam na tejden zase dat!!! no aletak nějak se to musí udělat.. kamarád třeba sundal celý nárazník, který nechal v lakovně a jezdil bez něj.. je to nouzovka ale dá se to.. RZ tam nějak přiděláš (on jí měl za oknem) a pak tam jel jen na napasování.. Citovat
oni Odesláno 23. duben 2008 Autor Odesláno 23. duben 2008 nesedi,ale to uz ja mam jedno,ale nejak to zadelat doma,nevi nekdo jak? Citovat
oni Odesláno 23. duben 2008 Autor Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: oni hm,to bude horsi......ja auto potrebuju kazdej den a nemuzu si dovolit jim to tam na tejden zase dat!!! no aletak nějak se to musí udělat.. kamarád třeba sundal celý nárazník, který nechal v lakovně a jezdil bez něj.. je to nouzovka ale dá se to.. RZ tam nějak přiděláš (on jí měl za oknem) a pak tam jel jen na napasování.. to uz mam za sebou,bez narazniku a usmlouval jsem to na 500 Citovat
stalmik Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: oni Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: oni hm,to bude horsi......ja auto potrebuju kazdej den a nemuzu si dovolit jim to tam na tejden zase dat!!! no aletak nějak se to musí udělat.. kamarád třeba sundal celý nárazník, který nechal v lakovně a jezdil bez něj.. je to nouzovka ale dá se to.. RZ tam nějak přiděláš (on jí měl za oknem) a pak tam jel jen na napasování.. to uz mam za sebou,bez narazniku a usmlouval jsem to na 500 tak to si měl smůlu zrovna na policajta.. Kamaráda taky stavěli a řekl že odpoledne pro něj jede do lakovny a v poho.. Citovat
oni Odesláno 23. duben 2008 Autor Odesláno 23. duben 2008 TO JA AKORAT JEL PRONEJ JEN HO NAMONTOVAT A TAKY SEM TO NEUSMLOUVAL!! Citovat
stalmik Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: oni TO JA AKORAT JEL PRONEJ JEN HO NAMONTOVAT A TAKY SEM TO NEUSMLOUVAL!! tak nevím no, ale doma bych se do nějaké opravy po 2měsících nepouštěl.. Citovat
oni Odesláno 23. duben 2008 Autor Odesláno 23. duben 2008 ja jsem myslel to nejak jen zamaznout nebo neco!neni to veliky!! Citovat
stalmik Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: oni ja jsem myslel to nejak jen zamaznout nebo neco!neni to veliky!! takže máš nový lak a bublinu na něm a chceš celou práci zničit tim že to jentak zapatláš?? To je hloupost ne?? Být to starý lak neřeknu ani pumpička, ael za nový si zaplatil tak máš právo na reklamaci.. problém je čas, ael jakmile to zapatláš tak se na tebe s reklamací až čas bude vykašlou.. Citovat
oni Odesláno 23. duben 2008 Autor Odesláno 23. duben 2008 jj mas pravdu,tak ja se s nima domluvim a treba to nejak pujde!mate pravdu! Citovat
stalmik Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: oni jj mas pravdu,tak ja se s nima domluvim a treba to nejak pujde!mate pravdu! uvidíš že to tak bude lepší a přeji hodně zdaru Citovat
jakub106GTI Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: oni az dele,ted parim,ale pak udelam! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.