aaischa Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 ahoj, mam dosti velkej problem viz dotaz k odvzdusnovani sem se dal do vymeny gumovejch hadicek a problemy sou, nejde povolit hadicka z brzdice ani s wdckem poradnou silou, nejde vyndat ten plech co drzi hadicku za matku v podbehu, a nejhur ten holendr na ocelovy hadicce se neotaci = rupla ocelova hadicka wdckoval sem i ocistil co to slo a stejne.. Vypada to jak nalisovany napevno.. Co s tim, jak dal? Pripadne kdyby se nasel clovek co by si na me nasel cas a vypomohl, financne by to pripadne bylo na dohode.. Dekuji, fotky dodam pozdejc Citovat
Guest minimaxa Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 hmmm, vidíš, já to říkal, a ty jsi neposlechl, holendr, holendr, proto na to mám lidi :potlesk a bez starostí! a co s tím? dáš to do servisu Citovat
aaischa Odesláno 23. duben 2008 Autor Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: minimaxa hmmm, vidíš, já to říkal, a ty jsi neposlechl, holendr, holendr, proto na to mám lidi :potlesk a bez starostí! a co s tím? dáš to do servisu servis ehm, mno a jak bych tam dojel, vidim to na nový brzdový trubky k předním brzdičům ? v servise by to nedopadlo podobně? řekli by že nový trubky ? Citovat
P607Olda Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Já jsem si kdysi opravoval brzdy, ale zůstala mi pak taková zvláštní pachuť... Raději dělám to, co umím, a na co mám vybavení. Servis má za zadkem vybavenou dílnu, bez problémů zhotoví nové trubičky... Dojedeš tam na ruční brzdu, krokem. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 trubička snad není taková položka, myslím si, že mít brzdy v cajku a vědět že se na ně mužu spolehnout, je dobrej pocit dyť ti to nemusí dělat servis Peugeot, ale tohle zvládne každá autodílna \"Vrtal a Šroubek\" Citovat
aaischa Odesláno 23. duben 2008 Autor Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: minimaxa trubička snad není taková položka, myslím si, že mít brzdy v cajku a vědět že se na ně mužu spolehnout, je dobrej pocit dyť ti to nemusí dělat servis Peugeot, ale tohle zvládne každá autodílna \"Vrtal a Šroubek\" ja to myslel jinak , mysell sem to tak ze ted to ¨dopadne stejne, novy trubicky tak jako tak... sice na radotíně nebo kde to je je to kousek ale jako vrah nejsem jen to stylem s ručkou atd... to fakt jeko néééé Citovat
aaischa Odesláno 23. duben 2008 Autor Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: P607Olda Já jsem si kdysi opravoval brzdy, ale zůstala mi pak taková zvláštní pachuť... Raději dělám to, co umím, a na co mám vybavení. Servis má za zadkem vybavenou dílnu, bez problémů zhotoví nové trubičky... Dojedeš tam na ruční brzdu, krokem. tak ju, ale hodně brzo z rána, když nikde nikdo neni a pak někde počkám než budou mít oteviracku kdyz se to podari dohodnout na ráno Citovat
Majar Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: minimaxa trubička snad není taková položka, myslím si, že mít brzdy v cajku a vědět že se na ně mužu spolehnout, je dobrej pocit dyť ti to nemusí dělat servis Peugeot, ale tohle zvládne každá autodílna \"Vrtal a Šroubek\" Taky jsem tak dopadl!Nakonec jsem měnil všechno nové! Vrtal a Šroubek je levná dílna ale ve finále dražší!:D:papa Citovat
aaischa Odesláno 23. duben 2008 Autor Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: Majar Původně zaslal: minimaxa trubička snad není taková položka, myslím si, že mít brzdy v cajku a vědět že se na ně mužu spolehnout, je dobrej pocit dyť ti to nemusí dělat servis Peugeot, ale tohle zvládne každá autodílna \"Vrtal a Šroubek\" Taky jsem tak dopadl!Nakonec jsem měnil všechno nové! Vrtal a Šroubek je levná dílna ale ve finále dražší!:D:papa nemyslim si že bude hůř, aspon sem to zkusil mno Citovat
aaischa Odesláno 23. duben 2008 Autor Odesláno 23. duben 2008 sem Praha 5(13 stodůlky), doporučíte tedy Vašendu kerej tu je zminovanej dosti často - Pod Harfou... nebo něco blíž.. ? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: Majar Původně zaslal: minimaxa trubička snad není taková položka, myslím si, že mít brzdy v cajku a vědět že se na ně mužu spolehnout, je dobrej pocit dyť ti to nemusí dělat servis Peugeot, ale tohle zvládne každá autodílna \"Vrtal a Šroubek\" Taky jsem tak dopadl!Nakonec jsem měnil všechno nové! Vrtal a Šroubek je levná dílna ale ve finále dražší!:D:papa no na výměnu trubiček snad eště stačej Citovat
Majar Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: aaischa Původně zaslal: Majar Původně zaslal: minimaxa trubička snad není taková položka, myslím si, že mít brzdy v cajku a vědět že se na ně mužu spolehnout, je dobrej pocit dyť ti to nemusí dělat servis Peugeot, ale tohle zvládne každá autodílna \"Vrtal a Šroubek\" Taky jsem tak dopadl!Nakonec jsem měnil všechno nové! Vrtal a Šroubek je levná dílna ale ve finále dražší!:D:papa nemyslim si že bude hůř, aspon sem to zkusil mno Horší to není bude to nové!:papa Citovat
P607Olda Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 To si musíš zkusit. Proto jsem Ti nepsal předem, asi bys nevěřil. Citovat
aaischa Odesláno 23. duben 2008 Autor Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Majar Původně zaslal: minimaxa trubička snad není taková položka, myslím si, že mít brzdy v cajku a vědět že se na ně mužu spolehnout, je dobrej pocit dyť ti to nemusí dělat servis Peugeot, ale tohle zvládne každá autodílna \"Vrtal a Šroubek\" Taky jsem tak dopadl!Nakonec jsem měnil všechno nové! Vrtal a Šroubek je levná dílna ale ve finále dražší!:D:papa no na výměnu trubiček snad eště stačej to bych stačil ale nepovolim to z brzdiče ani nevytahnu ten blbej kus plechu ikdyz sem z nej vystoural hladu svince trosku se kinkla ale ne a ne ven mrch jeden grrrrr Citovat
aaischa Odesláno 23. duben 2008 Autor Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: P607Olda To si musíš zkusit. Proto jsem Ti nepsal předem, asi bys nevěřil. zkušenost se hodí mno abych jel trosku mimo hlavni provoz tak to bude cca 25 km no bude to zajimavy, jiny reseni se asi nenajde [upravil dne 23.4.2008 aaischa] Citovat
vinorak Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 no tak abych neukroutil hadici ve spoji s trubičkou tak to sme ohřáli plamenem a pohoda. No a u jednoho třmenu se mi podařilo zlomit závit hadičky ve třmenu a u druhýho to bylo v pohodě. Takže sem nechal odvrtání profesionálovi a vše je v pohodě.. Citovat
pastorek Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Takéto niečo som zažil na 309-ke. Nešlo povoliť a strkol som hrany. Nakoniec som rozrezal hadičku, demontoval brzdový strmeň a povolil vo zveráku. Hadičku prichytil do zvedáku a otáčal strmeňom. Išlo to prekvapivo ľahko. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.