elstrem Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Zdravím,scháněl jsem zde střešní okno na peugeota a byl by k mání el.šíbr,tak jsem se chtěl zeptat,jestli nebude nějaký problém z montáži,zda se to zvládnout.Díky za cokoliv. Citovat
oddie Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Tam kde předtím nebyl? To leda bys uřízl celou střechu a navařil tam jinou. Citovat
Burisek Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 jj jsem na tom stejně,a vzdal jsem to,řezat střechu opravdu nemíním !! Citovat
ajsik Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 jednou sme to s kamosem zprasili na skodarne a chce to fakt mit na to zaludek rezat do neceho lepsiho , tam o nic neslo ... jinak sibr jedine original a i tak s tim jsou problemy, jak se zanesou odvodnovaci kanalky ... na pohodu v aute je klima ... sibr je prezitek ;-), kdyz tak uz rovnou polokabrio a nebo kabrio ... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 No nejak tak, siber sme montovali na skodare, za ktoru majitel minul 6000 SK ked ju kupoval Snazili sme sa ako prasata, ale ked prsalo tak do auta tieklo, sice iba kvapkalo, ale aj tak. Vzivote by som to uz nerobil, fuj. A pokial to nespravis dobre, bude ty to zatekat vselikde, aj okolo okna, a bude ty to korodovat. Kasli na to.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.