Přejít na obsah

elstrem

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

Vše od uživatele elstrem

  1. elstrem

    silentblok spodního ramena,

    Super,děkuji ti moc.
  2. elstrem

    silentblok spodního ramena,

    Zda,tu máš ten Vin:VFN315BDK208657936:
  3. Dobrý,podařilo se my vymézt díru v silnici a prdlo mě ten silentblok u v tom místě,jak přijde prošroubovat s ramenem.Zde jse našel nový,ale je tam několik druhů,jak poznám který je ten správný.Je to u spolujezdce,jakoby vzadu od kola http://www.automedik.cz/autodily.html?path[]=1357089&path[]=1357124&path[]=1357576&path[]=1361713&path[]=1383592&path[]=1433006 , Děkuji za pomoc.
  4. Dobrý den,můžete my poradit kudma se lije olej do motoru a kolik ho tam zhuba přijde?.S kolegou sme na to nepřišli,akorát ze přeu uprostřed je taková platová zátka/shel/.Tak jestli tudma,měrkou na olej,to ai nepůjde.Děkuji za pomoc.
  5. Dobrý den,mám takový dotaz.Jak vám ukazuje ručička na budíku oleje při nastartovaným motoru.Jde my o to,že mě ručička ukazuje vždycka min oleje.A nikdy není ani na prostředku,a nikdy na max.Tak jak to ukazuje vám.Jestli je to tak dobře,že je rafika vždy na minimum.Před měsícem jsem měl auto v servisu,tak snad olej,by měl bejt plnej.6e by to ukazovalo,že mám málo oleje.Jo a kontrolka oleje nesvítí.Děkuji za odpověd.
  6. Zdravím,scháním na klasickou 405 sri 1.9 ten těsnící kroužek co se dává mezi katalizátorem a kolenem výfuku.Pak se to stahuje tou svěrkou.Zatím jsem to vyřešil obalením alobalem.Koukal jsem po netu a nikde jsem to nesehnal.zde jsem nešel odkaz na tu www.aci.cz,jenže tam musím být registrován jako firma a to nejsem.Případně jak to jinak utěsnit.dost to tam prdí.Děkuji za cokoliv.
  7. Mě ten spínač fungoval,ted tam začalo něco cvakat a ted to nejde vůbec.
  8. Zdravím všecky.Mám 2 dotazy.Kolik přesně přijde oleje do motoru u peugeota 405.Dával jsem nový ole,bylo ho 4 litry a po zapnutí zapalování my budík na kontrolu oleje pořád ukazuje min. oleje což je podle příručky kritický stav,tak jestli toho oleje tam přijde víc.A druhý dotaz.Když otevřu u řidiče dveře tak mě nereaguje ten spínč co je na proti dveřím ,aby řidiče upozornil,že má rozsvícená světla,což občas zapomenu.Tak jestli se ten spínač nějak spravuje,nebo se vyměnuje.Děkuji za cokoli a přeji všem pěkný den.
  9. Zdravím,mám velkej problém.Konečně jsem dal po několika měsících dohromady auto a po neděli jsem se chystal na stk.K mýmu velkýmu zděšení jsem zjistil,že jsem ztratil obálku s doklady od vozidla.Akorát mám značky na autě a smlouvu od pojistky.Komplet.Problém je v tom,že jsem napsán jen v odhlášce a auto je už nějakou chvíli bez technický.Tak tápu co ted mám dál dělat.Jak to řešit.Tak jsem chtěl poprosit o radu.dĚKUJI ZA COKOLIV.
  10. elstrem

    Peugeot 405, zadní náprava

    jájsem nechal repasovat nápravu na 405 v tété opravně.Prvně jsem se tam domluvil telefonicky na termínu.Ráno jsem tam dojel a odpoledne jsem odjížděl s novou nápravou.Mezitím jsem strávil čekání prohlídkou po městě.A celkově mě to vyšlo do 10000 a to tam dávali i nějaký nový díly./plně jsem byl spokojen s ochotou zaměstnanci firmy.Takže doporučuji. http://www.autodomin.cz/indexcd3d.html?id=repase〈=cz
  11. Zdravím,scháněl jsem zde střešní okno na peugeota a byl by k mání el.šíbr,tak jsem se chtěl zeptat,jestli nebude nějaký problém z montáži,zda se to zvládnout.Díky za cokoliv.
  12. elstrem

    šrouby kol na al kola

    život stojí za prd.
  13. elstrem

    šrouby kol na al kola

    m jen vědět,jestli má někdo tyto al kola a jak dlouhý šrouby na ně používá.
  14. Zdravím,podařilo se my ukroutit toto brzdový potrubí.A bohužel nikde nemůžu sehnat nové.Tak jestli my můžete někdo poradit.Jedná se o peugeot 405 sri.Všem moc děkuji.Zde je to naznačený.
  15. elstrem

    plaště na al kola

    Díky,to jsem chtěl vědet,že je tam můžu dát.
  16. Zdravím,chtěl jsem se zeptat,zda my můžete poradit jakej rozměr pláště je zhruba nejvhodnější na al kola na peugeota 405 sri.Mám doma dva pláště z rozměrem 185/60 r 14.Jestli byste mě je doporučily nebo jestli mám sehnat něco jinýho.Děkuji za cokoliv.
  17. elstrem

    šrouby kol na al kola

    Všem moc díky.
  18. elstrem

    šrouby kol na al kola

    No přiznám se teda,že z toho nejsem moc chytrej.Kde se daj ty šrouby sehnat?
  19. elstrem

    šrouby kol na al kola

    ještě jedna
  20. elstrem

    šrouby kol na al kola

    Zde jsou nějaký fotky
  21. Zdravím,chtěl jsem se zeptat,když bych chtěl na peugeota 405 dát al kola jestli se musí dát i jiný šrouby kol.Myslím tím jestli tam přijdou delší nebo tam pasují z těch co byli na discích.Případně kde se daj sehnat .kdyby tam bily jiný.D:mrkěkuji všem za odpověd.
  22. Zdravím,po dlouhé době jsem se pustil do opravy zadních brzd na peugeotu 405 sri.Zadní kotouče byli pěkně zrezlý,tak jsem je nechal stočit na soustruhu.A nyní je jejich tlouštka jenom 7milimetrů.Tak jsem se chtěl zeptat,zda je ještě můžu použít nebo už jsou moc ouzký.Děkuji za odpověd.
  23. Zdravím,chtěl jsem se zeptat na spotřebu benzínu u tohoto typu peugeta.Jestli někdo má tento typ,zda by nesdělil kolik mu to zhruba bere a tak pod.Děkuji za cokolive.
×
×
  • Vytvořit...