Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny , mám dotaz na místní odborníky, mám 1,6 HDi 51 000 km, takže zánovní, vše v poho, jen při rozjezdu se z motoru ozve vrznutí, jako nějaký plech, těžko říct, ale prý to dělají všechny, údajně nějaké vyhřáté plechy ??? Snad jsem to popsal alespoň trošku srozumitelně, díkec za názory a pomoc

Odesláno

Ak myslíš toto tak je to ešte furt nevyriešené.

Robí to len pri rozjazde alebo aj pri státi?

Pri rozjazde mi to robí tiež. Prvýkrát sa mi to stalo pri vjazde na parkovisko, som myslel že to urobila závora keď išla hore, ale bol som to ja :(

Robí to vraj spojka v 1,6kách a je to vraj bežné.

[upravil dne 21.4.2008 AnotherOne]

Odesláno

Taky mam ten samí problém,také jsem to zkoušel hledat a bez ůspěchu.Po čase jsem to přestal řešit,neotvírám okýnka aby to nebylo slišet.Ale určitě by mě to zajímalo co by to mohlo být.

Odesláno
Původně zaslal: RUMBURAK

Copak nevíte,že Peugeot disponuje 365 zvuky:) na každý den jeden a po každý jiný:papa

a na prestupný rok nemyslis??????:D

mas dobry pristup k svojmu autu len co je pravda :bacha

Odesláno

me to vrze jako stara postel se starymi peery:(

vrze mi to pri rozjezdu a na vetsich nerovnostech pri rychlosti tak do 40km/h. Jakmile jedu rychleji, tak mi to nevrze, anebo to uz neslysim:myslim

zajimavy je, ze kdyz jsem zkousel hejbat/houpat s autem tak se nic neozyva....jenom pri jizde:roll

Odesláno

U 206tky mi to dělalo taky, teď to začíná dělat i 307mička. Povrznutí při rozjezdu, nebo při puštění spojky v malých rychlostech (myslim, že je to slyšet na 1. převodovým stupni, na dvojce si toho nevšímám).

A řešení? 206tka přestala vrzat po prostříknutí silentbloku motoru silikonovým sprejem. Počítám, že u 307mi to bude to samé.

Takže - kdo maže, ten jede.

Odesláno

Mne to pri rozjazde vŕzgalo a tiež vtedy,keď som mal vytočené kolesá a som sa pohýnal dopredu aj dozadu.Pri jazde aj buchotalo,zvuk nárazu kov o kov.Nakoniec to bola tyčka stabilizátora pravého predného kola.Krásne vybitý guľový čap.Po výmene ticho a pohoda.

Odesláno
Původně zaslal: kotel

Zdravím všechny , mám dotaz na místní odborníky, mám 1,6 HDi 51 000 km, takže zánovní, vše v poho, jen při rozjezdu se z motoru ozve vrznutí, jako nějaký plech, těžko říct, ale prý to dělají všechny, údajně nějaké vyhřáté plechy ??? Snad jsem to popsal alespoň trošku srozumitelně, díkec za názory a pomoc

Môže to byť spoj na výfuku alebo tepelný štít turba. :myslim

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Zdravim, pridavam sa do tohto pokecu s tym, ze mam asi podobny problem!

Takze ako spominal Jajanko ze ako keby klepot kov o kov sa mi ozyva z motora a to od 1500 otacok! Okolo 2200 ako keby zmizli(alebo si to iba ja myslim) a potom pri vyssich sa znovu vratia(alebo mozno to stale bucha len to ja neregistrujem). Neviem co to je! A zda sa mi ako keby to islo z pravej strany (zo soferovej strany). Prosim poradte nieco...:(

dakujem za reakcie

Odesláno

tezko na to nejak reagovat. Bohuzel tady vic lidi resi \"neresitelne\" zvuky z oblasti motoru ci podvozku. Mam neco podobneho - kdyz stojim nevrze, kdyz se rozjizdim tak lehce zavrzne a kdyz to vezmu jeste pres nejakou nerovnost zavrzne vic. Duvodu muze byt vice, silentbloky, uchyceni setrvacniku atd atd...

Dokonce takova zajimavost a to ze ted jak je vetsi zima tak se to vrzani u me temer ztratilo, ale pocitam, ze se mi to vrati zpet. V lednu jdu na vymenu rozvodu, tak se zkusim zamerit na ty silentbloky a uvidim....

Chtelo by to aby kazdy, kdo mel podobny problem a podarilo se mu to nejak vyresit, hodil treba do tohoto vlakna \"jak mu to vrzalo\" a co musel udelat aby to prestalo (myslim prestalo trvale a ne na tyden :mrk )

Odesláno

Mne vrzgalo auto pri nizsej rychlosti a ked som isiel cez nerovnosti problem bol odstraneny namazanim silentbloku na lavej strane motora. :mrk a uz to nevrzga dlhsie ako tyzden ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

takze minule mi chlapik povedal, ze je to nejaka sponovacia klapka(kladka) - pri alternatori! dokonca som tam mal aj piliny -zelezne(alebo hlinikove), takze sa to ide riesit! dufam ze v tom nebude problem!!! a buchotanie zmizne!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...