Marlin Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Marlin spis dej fotku... Spíš si dej do profilu fotku bahenního muže a bahničky 207... to u tady probehlo Myslel jsem to tak, abys to měl navždy v avataru... tam byl dal neco ineho Citovat
Medvěd Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Marceli, ten Boxer možná v servisu pravidelně parkoval, ALE JINAK TO BYL ZCELA TYPICKY ZDEVASTOVANÝ STROJ (úplně stejně dopadají auta ve firmě, kde vůz nemá stabilního řidiče, ale jezdí s ním každý kdo má ruce - nohy). Přiznám se, že jsem krádež tohohle vraku taky nepochopil, ale stalo se ....... Bílých Boxerů je v Praze určitě na stovky (bez polepů) a samozřejmě většina i v lepším stavu - tohle by se podle mě dalo možná použít na ukradení bankomatu, v žádném případě NE na díly. Citovat
Marcel505 Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Původně zaslal: Medvěd Marceli, ten Boxer možná v servisu pravidelně parkoval, ALE JINAK TO BYL ZCELA TYPICKY ZDEVASTOVANÝ STROJ (úplně stejně dopadají auta ve firmě, kde vůz nemá stabilního řidiče, ale jezdí s ním každý kdo má ruce - nohy). Přiznám se, že jsem krádež tohohle vraku taky nepochopil, ale stalo se ....... Bílých Boxerů je v Praze určitě na stovky (bez polepů) a samozřejmě většina i v lepším stavu - tohle by se podle mě dalo možná použít na ukradení bankomatu, v žádném případě NE na díly. Tak na ukradení bankomatu by to bylo dobrý, to určitě... Hele já to taky nechápu... Stejně jako to, že známýmu ukradli asi 15-20 let starou Cromu, dvakrát jí chtěli ukrást, a po třetí se jim to povedlo... A to byl rezavej kus, žádná leštěnka. Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. září 2009 Autor Odesláno 2. září 2009 Tak po skoro 18 měsících bylo auto nalezeno!!! Bohužel je ve stavu neslučitelnem pro provoz .resp. je to jen skelet. jinak pochytana partička ma zřejme nasvědomí i kupátka co se o nich psalo tady na klubu.tak snad to co se zatim nenašlo bude ještě ready ale to asi pochybuju. Citovat
Maverick Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Tak to nedopadl zrovna dobře:( Divim se, že se někomu vyplatilo se s tim rozebírat. Citovat
Marcel505 Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Původně zaslal: Pe.Tr Tak po skoro 18 měsících bylo auto nalezeno!!! Bohužel je ve stavu neslučitelnem pro provoz .resp. je to jen skelet. ... To chápu, protože za kastle dávaj málo a ještě musej bejt rozřezaný, tak kdo by se s tím řezal... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.