Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Původně zaslal: Marlin

Původně zaslal: Marcel505

Původně zaslal: Marlin

spis dej fotku...

Spíš si dej do profilu fotku bahenního muže a bahničky 207...

to u tady probehlo :)

Myslel jsem to tak, abys to měl navždy v avataru... :D

tam byl dal neco ineho :D

Odesláno

Marceli, ten Boxer možná v servisu pravidelně parkoval, ALE JINAK TO BYL ZCELA TYPICKY ZDEVASTOVANÝ STROJ (úplně stejně dopadají auta ve firmě, kde vůz nemá stabilního řidiče, ale jezdí s ním každý kdo má ruce - nohy). Přiznám se, že jsem krádež tohohle vraku taky nepochopil, ale stalo se ....... Bílých Boxerů je v Praze určitě na stovky (bez polepů) a samozřejmě většina i v lepším stavu - tohle by se podle mě dalo možná použít na ukradení bankomatu, v žádném případě NE na díly.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Marceli, ten Boxer možná v servisu pravidelně parkoval, ALE JINAK TO BYL ZCELA TYPICKY ZDEVASTOVANÝ STROJ (úplně stejně dopadají auta ve firmě, kde vůz nemá stabilního řidiče, ale jezdí s ním každý kdo má ruce - nohy). Přiznám se, že jsem krádež tohohle vraku taky nepochopil, ale stalo se ....... Bílých Boxerů je v Praze určitě na stovky (bez polepů) a samozřejmě většina i v lepším stavu - tohle by se podle mě dalo možná použít na ukradení bankomatu, v žádném případě NE na díly.

Tak na ukradení bankomatu by to bylo dobrý, to určitě...

Hele já to taky nechápu...

Stejně jako to, že známýmu ukradli asi 15-20 let starou Cromu, dvakrát jí chtěli ukrást, a po třetí se jim to povedlo... A to byl rezavej kus, žádná leštěnka. :nevim

• O 1 rok později...
Odesláno

Tak po skoro 18 měsících bylo auto nalezeno!!!

Bohužel je ve stavu neslučitelnem pro provoz .resp. je to jen skelet.

jinak pochytana partička ma zřejme nasvědomí i kupátka co se o nich psalo tady na klubu.tak snad to co se zatim nenašlo bude ještě ready ale to asi pochybuju.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Tak po skoro 18 měsících bylo auto nalezeno!!!

Bohužel je ve stavu neslučitelnem pro provoz .resp. je to jen skelet.

...

To chápu, protože za kastle dávaj málo a ještě musej bejt rozřezaný, tak kdo by se s tím řezal...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...