Kasi Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Dá se nějak u 405 zařídit, aby světelná houkačka fungovala i při rozsvícených potkávačkách? Citovat
subin Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Nemá fungovat i při potkávačkách a při vypnutých světlech:myslim Citovat
pastorek Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Pri parkovačkách ma nikdy nenapadlo to skúšať. Pri vypnutých alebo zapnutých svetlách by mala fungovať. (mne tak funguje) Citovat
Kasi Odesláno 19. duben 2008 Autor Odesláno 19. duben 2008 Pastorek: nemyslím parkovačky, ale potkávačky - normální světla. Já můžu akorát přepnout mezi dálkovými a potkávačkami, ale jen tak bliknout nemůžu. Když mám vypnuté světla tak je to v poho... Citovat
subin Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: Kasi Pastorek: nemyslím parkovačky, ale potkávačky - normální světla. Já můžu akorát přepnout mezi dálkovými a potkávačkami, ale jen tak bliknout nemůžu. Když mám vypnuté světla tak je to v poho... Jo taky mi to tak u 406 funguje máš pravdu jde o to,že se o přepínání stará relátko.U předchozích aut co jsem měl se přepínalo odtlačením páčky od sebe a houkačka byla k sobě Citovat
pastorek Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: Kasi Pastorek: nemyslím parkovačky, ale potkávačky - normální světla. Já můžu akorát přepnout mezi dálkovými a potkávačkami, ale jen tak bliknout nemůžu. Když mám vypnuté světla tak je to v poho... Prepáč to som trochu prehliadol. Chyba prekladu. potkávačky - parkovačky. To pôjde urobiť ťažko, celé je to o mechanizme prepínača. Pootočením páčky prepínača sa vnútri pootočí mechanizmus ktorý zaaretuje prepnutú polohu. Pri vypnutých svetlách je tá zarážka inak otočená. Toto mám zistené na svojej 405. Nedávno som menil prepínač tak som starý rozpitval. Citovat
Kasi Odesláno 20. duben 2008 Autor Odesláno 20. duben 2008 Škoda, myslel jsem si že to jen tak nepůjde, mě právě ro probliknutí dost chybí, když chci někoho pozdravit, nebo upozornit na policajty... Kdyby se alespoň nemuselo ve dne svítit... Citovat
vinorak Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: Kasi Škoda, myslel jsem si že to jen tak nepůjde, mě právě ro probliknutí dost chybí, když chci někoho pozdravit, nebo upozornit na policajty... Kdyby se alespoň nemuselo ve dne svítit... nic si z toho nedělej, u 205 to taky nejde no já když blikám tak předníma mlhovkama. mám na ně takovej šikovnej vypínač a dá se s nima hezky zablikat Citovat
Kasi Odesláno 20. duben 2008 Autor Odesláno 20. duben 2008 Já si asi udělám nějaký spešl tlačítko na přídavný dálkový. Mám je ovládaný od hlavních dálkovejch přes relátko, takže kdybych bliknul přídavnýma, tak hlavní zůstanou zhaslý... Citovat
Guest zzip Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: subin [Jo taky mi to tak u 406 funguje máš pravdu jde o to,že se o přepínání stará relátko.U předchozích aut co jsem měl se přepínalo odtlačením páčky od sebe a houkačka byla k sobě no ono tam právě žádný relé není a to je ten problém Citovat
Guest niko2 Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Ja som myslel, že je pokazený prepínač. A vyzerá to tak, že pokazená bola hlava, ktorá to vymyslela. Citovat
pastorek Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: niko2 Ja som myslel, že je pokazený prepínač. A vyzerá to tak, že pokazená bola hlava, ktorá to vymyslela. Jedno riešenie by bolo. Po zavedení stáleho svietenia sa objavili na trhu rôzne zlepšováky na zapínanie svetiel a je medzi nimi i taký ktorý sa pripája na poistky a sám po naštartovaní zapne tlmené svetla. Bolo tu o tom písané. Takýmto riešením by si mal svetlá zapnuté a pritom by páčka svetiel bola v polohe kedy funguje svetelná húkačka. Zabiješ dve muchy jednou ranou. Citovat
Berkoff Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 potahni jen lehce k sobe, a bliknes, potahni packu hodne, a prepnes na dalkove, tak to jde u me, a delal jsem to tak i u 405GRi Citovat
oddie Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Udělat to jde naprosto jednoduše, namontovat automaické rozsvěcení světel, pak funguje jak svetelná houkačka, tak se i šetří páčka, která ráda vyhoří. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.