Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pastorek: nemyslím parkovačky, ale potkávačky - normální světla. Já můžu akorát přepnout mezi dálkovými a potkávačkami, ale jen tak bliknout nemůžu. Když mám vypnuté světla tak je to v poho...

Odesláno
Původně zaslal: Kasi

Pastorek: nemyslím parkovačky, ale potkávačky - normální světla. Já můžu akorát přepnout mezi dálkovými a potkávačkami, ale jen tak bliknout nemůžu. Když mám vypnuté světla tak je to v poho...

Jo taky mi to tak u 406 funguje máš pravdu jde o to,že se o přepínání stará relátko.U předchozích aut co jsem měl se přepínalo odtlačením páčky od sebe a houkačka byla k sobě
Odesláno

Prepáč to som trochu prehliadol. Chyba prekladu. potkávačky - parkovačky.

To pôjde urobiť ťažko, celé je to o mechanizme prepínača. Pootočením páčky prepínača sa vnútri pootočí mechanizmus ktorý zaaretuje prepnutú polohu. Pri vypnutých svetlách je tá zarážka inak otočená. Toto mám zistené na svojej 405. Nedávno som menil prepínač tak som starý rozpitval.

Odesláno

Škoda, myslel jsem si že to jen tak nepůjde, mě právě ro probliknutí dost chybí, když chci někoho pozdravit, nebo upozornit na policajty... Kdyby se alespoň nemuselo ve dne svítit...

Odesláno

Škoda, myslel jsem si že to jen tak nepůjde, mě právě ro probliknutí dost chybí, když chci někoho pozdravit, nebo upozornit na policajty... Kdyby se alespoň nemuselo ve dne svítit...

nic si z toho nedělej, u 205 to taky nejde :D no já když blikám tak předníma mlhovkama. mám na ně takovej šikovnej vypínač a dá se s nima hezky zablikat :P

Odesláno

Já si asi udělám nějaký spešl tlačítko na přídavný dálkový. Mám je ovládaný od hlavních dálkovejch přes relátko, takže kdybych bliknul přídavnýma, tak hlavní zůstanou zhaslý...

Odesláno
Původně zaslal: subin

[Jo taky mi to tak u 406 funguje máš pravdu jde o to,že se o přepínání stará relátko.U předchozích aut co jsem měl se přepínalo odtlačením páčky od sebe a houkačka byla k sobě

no ono tam právě žádný relé není a to je ten problém
  • O 5 týdnů později...
Odesláno

Ja som myslel, že je pokazený prepínač. A vyzerá to tak, že pokazená bola hlava, ktorá to vymyslela.

Odesláno
Původně zaslal: niko2

Ja som myslel, že je pokazený prepínač. A vyzerá to tak, že pokazená bola hlava, ktorá to vymyslela.

Jedno riešenie by bolo. Po zavedení stáleho svietenia sa objavili na trhu rôzne zlepšováky na zapínanie svetiel a je medzi nimi i taký ktorý sa pripája na poistky a sám po naštartovaní zapne tlmené svetla. Bolo tu o tom písané. Takýmto riešením by si mal svetlá zapnuté a pritom by páčka svetiel bola v polohe kedy funguje svetelná húkačka.

Zabiješ dve muchy jednou ranou.

Odesláno

Udělat to jde naprosto jednoduše, namontovat automaické rozsvěcení světel, pak funguje jak svetelná houkačka, tak se i šetří páčka, která ráda vyhoří.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...