Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám dotaz jelikož se mi nelíbí obložení dřevem proto se ptá zda-li je možné to předělat na stříbrnou a kolik to asi stojí ?kde to koupit? a jestli je to jednoduché přehodit ? díky moc Jde o 307 kombi

[upravil dne 17.4.2008 marčelino7]

Odesláno

No já ti moc neporadím, ale přispět musím: dřevěné obložení se mi právě líbí, budí to \"luxusnější\" dojem než obložení stříbrné. Ale samozřejmě je to o vkusu :papa

Odesláno

jsne ja mam klasicke obyčajne čierny plast a rozmyšlam ako to vylepšit ale keby som mal drevo tak asi by som bol spokojny no ale fakt je že je to otazka v kusu ale tiež neviem ešte riešenie ked tak sapoučim z tebou :mrk:D:D

Odesláno
Původně zaslal: faget1

jsne ja mam klasicke obyčajne čierny plast a rozmyšlam ako to vylepšit ale keby som mal drevo tak asi by som bol spokojny no ale fakt je že je to otazka v kusu ale tiež neviem ešte riešenie ked tak sapoučim z tebou :mrk:D:D

V Trnave bola firma ktorá robila drevený vzhľad na rôzne veci. Videl som tak urobené plasty do Felicie, mobil, notebook. Nepamätám si už jej názov. Skús sa popýtať kamarátov v okolí.

Odesláno

Beztak to v 307 bude jen imitace dřeva, ne? :) Nejjednodušší řešení je to sundat, lehce obrousit šmirglem a stříknout matnou stříbrnou. :) A když to bude nevyhovující, tak se koupí holt nový sériový díl.

Odesláno
Původně zaslal: marčelino7

Mám dotaz jelikož se mi nelíbí obložení dřevem proto se ptá zda-li je možné to předělat na stříbrnou a kolik to asi stojí ?kde to koupit? a jestli je to jednoduché přehodit ? díky moc Jde o 307 kombi

[upravil dne 17.4.2008 marčelino7]

Pozri si toto... montaz v celku jednoducha ja som to mal uz tiez cele dole... http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=465835

Odesláno

Díky moc všem za odpovědi. Dneska jsem se stal majitelem Peugeotu 307 1.6 HDI combi rok 2005 model 2006 . Jelikož mám Peugeota prvně mám spousty otázek 1. Existuje inter.stránka kde zjistím vše podle VIN ?? 2. Ta palubka ve dřevě se tam nehodí nevíte kde to koupímve stříbrném v česku?? 3. Má to navigaci v tom displeji nahoře ,jde na to sehnat mapa Evropy?? díky moc všem za odpovědi foto přihodím příští týden

Odesláno
Původně zaslal: marčelino7

Díky moc všem za odpovědi. Dneska jsem se stal majitelem Peugeotu 307 1.6 HDI combi rok 2005 model 2006 . Jelikož mám Peugeota prvně mám spousty otázek 1. Existuje inter.stránka kde zjistím vše podle VIN ?? 2. Ta palubka ve dřevě se tam nehodí nevíte kde to koupímve stříbrném v česku?? 3. Má to navigaci v tom displeji nahoře ,jde na to sehnat mapa Evropy?? díky moc všem za odpovědi foto přihodím příští týden

tak jako každému novému použij hledání všechny tvoje otázky jsou tu již nekolikrát řešeny
Odesláno

ja nechcem drevo tam je fakt že čierny plast a drevo nejdu moc dokopy skor bud k tym chromovym madlam aj tie somarinky okolo klučiek strieborne alebo potom už radšej do farby auta čiže červene :D:D niečpo vymyslim :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...