marčelino7 Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Mám dotaz jelikož se mi nelíbí obložení dřevem proto se ptá zda-li je možné to předělat na stříbrnou a kolik to asi stojí ?kde to koupit? a jestli je to jednoduché přehodit ? díky moc Jde o 307 kombi [upravil dne 17.4.2008 marčelino7] Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: kadaver a ake auto? daj si ho do podpisu. no je to v sekci 307 tak počitam že mu jde o 307 Citovat
Hhonza Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 No já ti moc neporadím, ale přispět musím: dřevěné obložení se mi právě líbí, budí to \"luxusnější\" dojem než obložení stříbrné. Ale samozřejmě je to o vkusu Citovat
faget1 Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 jsne ja mam klasicke obyčajne čierny plast a rozmyšlam ako to vylepšit ale keby som mal drevo tak asi by som bol spokojny no ale fakt je že je to otazka v kusu ale tiež neviem ešte riešenie ked tak sapoučim z tebou :D Citovat
pastorek Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: faget1 jsne ja mam klasicke obyčajne čierny plast a rozmyšlam ako to vylepšit ale keby som mal drevo tak asi by som bol spokojny no ale fakt je že je to otazka v kusu ale tiež neviem ešte riešenie ked tak sapoučim z tebou :D V Trnave bola firma ktorá robila drevený vzhľad na rôzne veci. Videl som tak urobené plasty do Felicie, mobil, notebook. Nepamätám si už jej názov. Skús sa popýtať kamarátov v okolí. Citovat
Leos Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Palubovka se měnit nemusí, jen ty stříbrné díly okolo rádia a kliček a dají se koupit jako náhradní díl. Citovat
Milhaus65 Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Dá se to vyměnit, jeden díl cca 400 kč, tak si to zpočítej . Rozdíl je jen v zadních dveřích ve stahovaní oken, manual nebo elektrika. Citovat
peugeotkovic Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 dřevěné obložení v autě je strašné.. leštěné dřevo v kombinaci s plastem je hotový nevkus:bojim Vůbec mi to luxusnější nepřipadá..nebo prostě až takový \"luxus\" nemusím:aut Citovat
Fakir Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Beztak to v 307 bude jen imitace dřeva, ne? Nejjednodušší řešení je to sundat, lehce obrousit šmirglem a stříknout matnou stříbrnou. A když to bude nevyhovující, tak se koupí holt nový sériový díl. Citovat
adamB Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Původně zaslal: marčelino7 Mám dotaz jelikož se mi nelíbí obložení dřevem proto se ptá zda-li je možné to předělat na stříbrnou a kolik to asi stojí ?kde to koupit? a jestli je to jednoduché přehodit ? díky moc Jde o 307 kombi [upravil dne 17.4.2008 marčelino7] Pozri si toto... montaz v celku jednoducha ja som to mal uz tiez cele dole... http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=465835 Citovat
marčelino7 Odesláno 18. duben 2008 Autor Odesláno 18. duben 2008 Díky moc všem za odpovědi. Dneska jsem se stal majitelem Peugeotu 307 1.6 HDI combi rok 2005 model 2006 . Jelikož mám Peugeota prvně mám spousty otázek 1. Existuje inter.stránka kde zjistím vše podle VIN ?? 2. Ta palubka ve dřevě se tam nehodí nevíte kde to koupímve stříbrném v česku?? 3. Má to navigaci v tom displeji nahoře ,jde na to sehnat mapa Evropy?? díky moc všem za odpovědi foto přihodím příští týden Citovat
KoNG Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Původně zaslal: marčelino7 Díky moc všem za odpovědi. Dneska jsem se stal majitelem Peugeotu 307 1.6 HDI combi rok 2005 model 2006 . Jelikož mám Peugeota prvně mám spousty otázek 1. Existuje inter.stránka kde zjistím vše podle VIN ?? 2. Ta palubka ve dřevě se tam nehodí nevíte kde to koupímve stříbrném v česku?? 3. Má to navigaci v tom displeji nahoře ,jde na to sehnat mapa Evropy?? díky moc všem za odpovědi foto přihodím příští týden tak jako každému novému použij hledání všechny tvoje otázky jsou tu již nekolikrát řešeny Citovat
faget1 Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 ja nechcem drevo tam je fakt že čierny plast a drevo nejdu moc dokopy skor bud k tym chromovym madlam aj tie somarinky okolo klučiek strieborne alebo potom už radšej do farby auta čiže červene :D niečpo vymyslim Citovat
robozv Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Původně zaslal: marčelino7 Mám dotaz jelikož se mi nelíbí obložení dřevem proto se ptá zda-li je možné to předělat na stříbrnou a kolik to asi stojí ?kde to koupit? a jestli je to jednoduché přehodit ? díky moc Jde o 307 kombi [upravil dne 17.4.2008 marčelino7] skus toto http://www.autofam.cz/index.php?folderss=52&folders=380&ftext=&page=products&x=26&y=15 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.