Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.Zajímal by mne Váš názor na to jaké povinne pojištění je nejvydařenější?Sám mám u Generali,kde platím cca 4000Kč ročně s 5%bonusem.A to na 1,4(1360)obsah.Neboural jsem,odtahovku,ani žadnou jinou službu sem díky bohu nevyužil...

MYslím,že by to mohlo jít i levněji.

Poradí někdo?:myslim

Odesláno
Původně zaslal: dabomb

Zdravím.Zajímal by mne Váš názor na to jaké povinne pojištění je nejvydařenější?Sám mám u Generali,kde platím cca 4000Kč ročně s 5%bonusem.A to na 1,4(1360)obsah.Neboural jsem,odtahovku,ani žadnou jinou službu sem díky bohu nevyužil...

MYslím,že by to mohlo jít i levněji.

Poradí někdo?:myslim

No asi by to šlo levněji, ale je otázka, jak veliké je potom krytí a hlavně dnes většina pojišťoven upouští od toho, že by se striktně řídili obsahem motoru, ale zajíma je především výkon, protože pokud máš 1.4 a např. to byl 100 koňový 16ti ventil, tak podle dnešních směrnic budeš mít povinné ručení dražší, než třeba s 1.9D, která má 80koní. Samozřejmě pokud se bavíme o srovnatelných autech (cena, stáří, atd.). Ale jak psal dzavel, koukni na web a porovnávej:super

Odesláno

tak já jsem u české:)

A jsem spokojená:super

Sami od sebe mi po roce poslali přepracovanou smlouvu(to se týká havarijního) s tím,že cena vozu po roce klesá,takže s nima můžu na pobočce sepsat novou smlouvu,což jsem udělala, a ušetřím s tím tak 2000kč ročně.No a když už jsem ušetřila,tak jsem si po 4 letech nechala za těch 500kč připojistit čelní sklo.Ani ho nechtěli vidět:aut Viníka prý v případě rozbití mít nemusím,plnění můžu uplatnit hned první den nabytí platnosti smlouvy.:super Jo a dali mě přívěšek:aut:D

post-0-14109599996504_thumb.jpg

Odesláno

no, mate to pekny, hlavne napiste sve skusenosti dyz vas nekdo naboura, nebo vy neco provedete, jak dlouho cekate, kamos u cesky ceka na \"prezkoumani\" uz skoro rok, jiny u ceske podnikatelske se uz asi nedocka, normalne ho vyfakovali, a tak....

pro me zatim nejspolehlivejsi byla CSOB pojistovna, drassi, ale pri jakemkoli problemu resili hned ... ale to je asi kraj od kraje jinak no ...

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

jo a kalkulace:aut

[upravil dne 18.4.2008 peugeotkovic]

Tak nevím, ale havarijko typu All risk s částkou 135tis. je dle mého soudu nesmysl:myslim Dá se sjednat jen odcizení a třeba živelka, tzv. minikasko, ale nechat si pojistit havarijně auto s hodnotou 135tis. nedává smysl, protože po odečtení spoluúčasti a amortizace auta je pojistné plnění tak na půlce, což nepokryje ani nové auto ani opravu toho stávajícího.:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

no, mate to pekny, hlavne napiste sve skusenosti dyz vas nekdo naboura, nebo vy neco provedete, jak dlouho cekate, kamos u cesky ceka na \"prezkoumani\" uz skoro rok, jiny u ceske podnikatelske se uz asi nedocka, normalne ho vyfakovali, a tak....

pro me zatim nejspolehlivejsi byla CSOB pojistovna, drassi, ale pri jakemkoli problemu resili hned ... ale to je asi kraj od kraje jinak no ...

Osobně mám dobrou zkušenost s Generali, skoro se na nic neptají a vyplácejí velmi solidní částky:super:super

Odesláno

tak jedna zkusenost...

znamy potkal v noci na silnici srnku, a jak uhybal tak to vzal trosku skarpou a pres sutr... srnka utekla, na aute nic, jak slysel ranu tak kountroloval jestli z toho neco netece, vsechno se zdalo v poradku. po par km pridrel motor, protoze o ten sutr vzal vanou. Pojistovna prohlasila, ze nic nezaplati, protoze mel okamzite zavolat odtahovku, i kdyz auto vypadalo v poradku a zadne podezrele veci nebyly videt, natoz nejake kontrolky. Uz se pul roku soudi... a mezitim pojistovna uhradila asi desitku jako nahradu skody za tu prorazenou vanu, protoze to nemela jak uhadat. pote zacala resit ze mozna uhradi opravu motoru, prestoze servis odmitnul opravu s tim, ze na motor nelze dat zaruku a auto ma pul roku. Takze asi tak treba u Kooperativy...

Odesláno

jinak s Ceskou Pojistovnou si bracha uz delsi dobu dopisuje, ze za tu pred dvema lety zrusenou smlouvu opravdu nic platit nebude, ze mu jeste stale dluzi preplatek asi 15.000, a ne nedoplatek, a upominky o dluhu k neexistujici smlouve si maji strcit nekam... vzdy to skonci na tom, ze se mi omluvi za vznikle problemy, pojistovna prislibi uhradit dluh a konecne zrusit tu smlouvu, co ma byt zrusena uz davno, a za par mesicu zase napisou...

Odesláno

České pojišťovna je to nejdražší, co může být. Tam jsem platila skoro 9tis. :bojim . Pak jsem měla wüstenrot, loni ještě dávali zvýhodnění pro ženské, takže jsem se dostala na částku 4300,- a teď jsem nově u ČSOB s cenovkou kolem 5600,-.

Momentálně stále čekám na potvrzení o bezeškodném průběhu od wüstenrotu, tak snad se jim to podaří konečně poslat, prý to posílali 14.4. Jinak více k vypečenému vüstenrotu jsem popisovala v jiném vlákně.

Posouzení z hlediska placení, když se něco stane, ale naštěstí nemám.

Odesláno

to Aluška

Na Tvoje zážitky s Wustenrotem si dobře pamatuju.Přesto jsem se u nich dnes pojistil,protože nabídli nejlepší cenu.Po roce smlouvu vypovím a počkám,jak se situace vyvine.Není to zrovna košer jednání,ale ani jednání pojišťoven vůči nám,zákazníkům,není na úrovni.

Za celý život jsem neměl pojistnou událost,klep,klep,klep a nedostal jsem nikde ani přívěšek na klíče :bacha:bacha:bacha

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

to Aluška

Na Tvoje zážitky s Wustenrotem si dobře pamatuju.Přesto jsem se u nich dnes pojistil,protože nabídli nejlepší cenu.Po roce smlouvu vypovím a počkám,jak se situace vyvine.Není to zrovna košer jednání,ale ani jednání pojišťoven vůči nám,zákazníkům,není na úrovni.

Za celý život jsem neměl pojistnou událost,klep,klep,klep a nedostal jsem nikde ani přívěšek na klíče :bacha:bacha:bacha

já si taky myslela,že jdu k české jen na zkoušku a na rok:)

ukecali mě:aut

Předtím jsem byla u allianz a to byly teprve pálky:xvul

Už jenom to,že za čtvrtletní platby si připočetli navíc 5% !:bacha

Nevím,proč bych měla někomu platit na celý rok dopředu,když nevím,co bude zítra.. a taky finančně to není až taková zátěž,platit čtvrtletně.O ten přívěšek si klidně nestyd\' říct:aut maj jich plné šuplíky:mrk

Odesláno

Já ten přívešek vlastně nechci--nemám rád velký svazek klíčů :myslim,jedná se mi spíše o přístup.Vždyť já bych byl radši u jedné pojišťovny a né se starat každý rok znovu.:bojim

Ale dnes doba nepřeje ani dlouhodobým zaměstnancům,věrnosti jedné firmě,pojišťovně atd.jestli mi rozumíš;)

Odesláno

Já ten přívešek vlastně nechci--nemám rád velký svazek klíčů :myslim,jedná se mi spíše o přístup.Vždyť já bych byl radši u jedné pojišťovny a né se starat každý rok znovu.:bojim

Ale dnes doba nepřeje ani dlouhodobým zaměstnancům,věrnosti jedné firmě,pojišťovně atd.jestli mi rozumíš;)

jj.. rozumím:roll

Odesláno

to Aluška

Tak jestli budeš za rok u nich smlouvu vypovídat, tak snad na tom budeš lépe než já. Došla jsem na pobočku, že chci povinné ručení u nich zrušit, paní mi neustále tvrdila, že když jsem to u nich jednou uzavřela, tak to prostě zrušit nepůjde :D :D , to jsem tam samozřejmě byla s 6týdením předstinem, než měla ta smlouva skončit. Nenechala jsem se ukecat a prostě jí řekla, ať to laskavě zruší, tak paní zase začala s tím, že ona to nemůže udělat, že musím přes hlavní pobočku v Praze :D, což jsem měla zjištěno, že to není pravda, protože jsem den předem volala na infolinku a tam mi řekli, že smlouva jde zrušit jen písemně na pobočce. Takže si to přehazovali jako horkej brambor, ale teď už to mám snad vyřešené a jen čekám na papíry o bezeškodném průběhu, které údajně 14.4. posílali :myslim , tak snad to dojde.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...