dabomb Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Zdravím.Zajímal by mne Váš názor na to jaké povinne pojištění je nejvydařenější?Sám mám u Generali,kde platím cca 4000Kč ročně s 5%bonusem.A to na 1,4(1360)obsah.Neboural jsem,odtahovku,ani žadnou jinou službu sem díky bohu nevyužil... MYslím,že by to mohlo jít i levněji. Poradí někdo? Citovat
dzavel Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Zkus kouknout tady: http://www.top-pojisteni.cz/ Citovat
Supersonic Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Původně zaslal: dabomb Zdravím.Zajímal by mne Váš názor na to jaké povinne pojištění je nejvydařenější?Sám mám u Generali,kde platím cca 4000Kč ročně s 5%bonusem.A to na 1,4(1360)obsah.Neboural jsem,odtahovku,ani žadnou jinou službu sem díky bohu nevyužil... MYslím,že by to mohlo jít i levněji. Poradí někdo? No asi by to šlo levněji, ale je otázka, jak veliké je potom krytí a hlavně dnes většina pojišťoven upouští od toho, že by se striktně řídili obsahem motoru, ale zajíma je především výkon, protože pokud máš 1.4 a např. to byl 100 koňový 16ti ventil, tak podle dnešních směrnic budeš mít povinné ručení dražší, než třeba s 1.9D, která má 80koní. Samozřejmě pokud se bavíme o srovnatelných autech (cena, stáří, atd.). Ale jak psal dzavel, koukni na web a porovnávej:super Citovat
peugeotkovic Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 tak já jsem u české A jsem spokojená Sami od sebe mi po roce poslali přepracovanou smlouvu(to se týká havarijního) s tím,že cena vozu po roce klesá,takže s nima můžu na pobočce sepsat novou smlouvu,což jsem udělala, a ušetřím s tím tak 2000kč ročně.No a když už jsem ušetřila,tak jsem si po 4 letech nechala za těch 500kč připojistit čelní sklo.Ani ho nechtěli vidět:aut Viníka prý v případě rozbití mít nemusím,plnění můžu uplatnit hned první den nabytí platnosti smlouvy. Jo a dali mě přívěšek:aut:D Citovat
ozzy56 Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Zrovna dneska jsem uzavřel pojistku--Wustenrot--3258 kč na rok super :super:super:super Citovat
peugeotkovic Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 jo a kalkulace:aut [upravil dne 18.4.2008 peugeotkovic] Citovat
Berkoff Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 no, mate to pekny, hlavne napiste sve skusenosti dyz vas nekdo naboura, nebo vy neco provedete, jak dlouho cekate, kamos u cesky ceka na \"prezkoumani\" uz skoro rok, jiny u ceske podnikatelske se uz asi nedocka, normalne ho vyfakovali, a tak.... pro me zatim nejspolehlivejsi byla CSOB pojistovna, drassi, ale pri jakemkoli problemu resili hned ... ale to je asi kraj od kraje jinak no ... Citovat
peugeotkovic Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 tak když se scukneš s někým,s kým se dá rozumně domluvit,oba na pojišt\'ovnu nahlásíte přesné a shodné informace,se všemi podklady co pojišt\'ovna potřebuje,tak není problém Citovat
Supersonic Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Původně zaslal: peugeotkovic jo a kalkulace:aut [upravil dne 18.4.2008 peugeotkovic] Tak nevím, ale havarijko typu All risk s částkou 135tis. je dle mého soudu nesmysl:myslim Dá se sjednat jen odcizení a třeba živelka, tzv. minikasko, ale nechat si pojistit havarijně auto s hodnotou 135tis. nedává smysl, protože po odečtení spoluúčasti a amortizace auta je pojistné plnění tak na půlce, což nepokryje ani nové auto ani opravu toho stávajícího.:myslim Citovat
Supersonic Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Původně zaslal: Berkoff no, mate to pekny, hlavne napiste sve skusenosti dyz vas nekdo naboura, nebo vy neco provedete, jak dlouho cekate, kamos u cesky ceka na \"prezkoumani\" uz skoro rok, jiny u ceske podnikatelske se uz asi nedocka, normalne ho vyfakovali, a tak.... pro me zatim nejspolehlivejsi byla CSOB pojistovna, drassi, ale pri jakemkoli problemu resili hned ... ale to je asi kraj od kraje jinak no ... Osobně mám dobrou zkušenost s Generali, skoro se na nic neptají a vyplácejí velmi solidní částky:super:super Citovat
Vvitty Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 tak jedna zkusenost... znamy potkal v noci na silnici srnku, a jak uhybal tak to vzal trosku skarpou a pres sutr... srnka utekla, na aute nic, jak slysel ranu tak kountroloval jestli z toho neco netece, vsechno se zdalo v poradku. po par km pridrel motor, protoze o ten sutr vzal vanou. Pojistovna prohlasila, ze nic nezaplati, protoze mel okamzite zavolat odtahovku, i kdyz auto vypadalo v poradku a zadne podezrele veci nebyly videt, natoz nejake kontrolky. Uz se pul roku soudi... a mezitim pojistovna uhradila asi desitku jako nahradu skody za tu prorazenou vanu, protoze to nemela jak uhadat. pote zacala resit ze mozna uhradi opravu motoru, prestoze servis odmitnul opravu s tim, ze na motor nelze dat zaruku a auto ma pul roku. Takze asi tak treba u Kooperativy... Citovat
Vvitty Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 jinak s Ceskou Pojistovnou si bracha uz delsi dobu dopisuje, ze za tu pred dvema lety zrusenou smlouvu opravdu nic platit nebude, ze mu jeste stale dluzi preplatek asi 15.000, a ne nedoplatek, a upominky o dluhu k neexistujici smlouve si maji strcit nekam... vzdy to skonci na tom, ze se mi omluvi za vznikle problemy, pojistovna prislibi uhradit dluh a konecne zrusit tu smlouvu, co ma byt zrusena uz davno, a za par mesicu zase napisou... Citovat
Aluška Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 České pojišťovna je to nejdražší, co může být. Tam jsem platila skoro 9tis. . Pak jsem měla wüstenrot, loni ještě dávali zvýhodnění pro ženské, takže jsem se dostala na částku 4300,- a teď jsem nově u ČSOB s cenovkou kolem 5600,-. Momentálně stále čekám na potvrzení o bezeškodném průběhu od wüstenrotu, tak snad se jim to podaří konečně poslat, prý to posílali 14.4. Jinak více k vypečenému vüstenrotu jsem popisovala v jiném vlákně. Posouzení z hlediska placení, když se něco stane, ale naštěstí nemám. Citovat
peugeotkovic Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 tak já si platím jenom to povinné 2165kč (čtvrtletně 541kč) na havarijko mám sponzory:papa Citovat
ozzy56 Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 to Aluška Na Tvoje zážitky s Wustenrotem si dobře pamatuju.Přesto jsem se u nich dnes pojistil,protože nabídli nejlepší cenu.Po roce smlouvu vypovím a počkám,jak se situace vyvine.Není to zrovna košer jednání,ale ani jednání pojišťoven vůči nám,zákazníkům,není na úrovni. Za celý život jsem neměl pojistnou událost,klep,klep,klep a nedostal jsem nikde ani přívěšek na klíče :bacha:bacha Citovat
peugeotkovic Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Původně zaslal: ozzy1956 to Aluška Na Tvoje zážitky s Wustenrotem si dobře pamatuju.Přesto jsem se u nich dnes pojistil,protože nabídli nejlepší cenu.Po roce smlouvu vypovím a počkám,jak se situace vyvine.Není to zrovna košer jednání,ale ani jednání pojišťoven vůči nám,zákazníkům,není na úrovni. Za celý život jsem neměl pojistnou událost,klep,klep,klep a nedostal jsem nikde ani přívěšek na klíče :bacha:bacha já si taky myslela,že jdu k české jen na zkoušku a na rok:) ukecali mě Předtím jsem byla u allianz a to byly teprve pálky:xvul Už jenom to,že za čtvrtletní platby si připočetli navíc 5% ! Nevím,proč bych měla někomu platit na celý rok dopředu,když nevím,co bude zítra.. a taky finančně to není až taková zátěž,platit čtvrtletně.O ten přívěšek si klidně nestyd\' říct:aut maj jich plné šuplíky:mrk Citovat
ozzy56 Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Já ten přívešek vlastně nechci--nemám rád velký svazek klíčů ,jedná se mi spíše o přístup.Vždyť já bych byl radši u jedné pojišťovny a né se starat každý rok znovu. Ale dnes doba nepřeje ani dlouhodobým zaměstnancům,věrnosti jedné firmě,pojišťovně atd.jestli mi rozumíš Citovat
peugeotkovic Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Já ten přívešek vlastně nechci--nemám rád velký svazek klíčů ,jedná se mi spíše o přístup.Vždyť já bych byl radši u jedné pojišťovny a né se starat každý rok znovu. Ale dnes doba nepřeje ani dlouhodobým zaměstnancům,věrnosti jedné firmě,pojišťovně atd.jestli mi rozumíš jj.. rozumím:roll Citovat
Aluška Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Původně zaslal: ozzy1956 to Aluška Na Tvoje zážitky s Wustenrotem si dobře pamatuju.Přesto jsem se u nich dnes pojistil,protože nabídli nejlepší cenu.Po roce smlouvu vypovím a počkám,jak se situace vyvine.Není to zrovna košer jednání,ale ani jednání pojišťoven vůči nám,zákazníkům,není na úrovni. Za celý život jsem neměl pojistnou událost,klep,klep,klep a nedostal jsem nikde ani přívěšek na klíče :bacha:bacha Tak jestli budeš za rok u nich smlouvu vypovídat, tak snad na tom budeš lépe než já. Došla jsem na pobočku, že chci povinné ručení u nich zrušit, paní mi neustále tvrdila, že když jsem to u nich jednou uzavřela, tak to prostě zrušit nepůjde :D , to jsem tam samozřejmě byla s 6týdením předstinem, než měla ta smlouva skončit. Nenechala jsem se ukecat a prostě jí řekla, ať to laskavě zruší, tak paní zase začala s tím, že ona to nemůže udělat, že musím přes hlavní pobočku v Praze , což jsem měla zjištěno, že to není pravda, protože jsem den předem volala na infolinku a tam mi řekli, že smlouva jde zrušit jen písemně na pobočce. Takže si to přehazovali jako horkej brambor, ale teď už to mám snad vyřešené a jen čekám na papíry o bezeškodném průběhu, které údajně 14.4. posílali , tak snad to dojde. Citovat
dabomb Odesláno 27. duben 2008 Autor Odesláno 27. duben 2008 tak mě podle kalkulace vyšlo nejlíp ČSOB a druhá Generali,tak to sem na tom ještě dobře... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.