Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj potřboval bych knížku na pažouta jako navod a když tak v češtině k pažoutu 405 1,6 v benzinu a taky návod jak udělat ty maznice na zadní nápravě peugota mám krátce asi tak 3 tejdny fakt good autp tak zatim pošlete mi to na email

Guest minimaxa
Odesláno

a co třeba, po zaplacení členského příspěvku, stáhnout si to na klubovejch stránkách tak jako ostatní :roker

Odesláno
Původně zaslal: hans-18

Ahoj potřboval bych knížku na pažouta jako navod a když tak v češtině k pažoutu 405 1,6 v benzinu a taky návod jak udělat ty maznice na zadní nápravě peugota mám krátce asi tak 3 tejdny fakt good autp tak zatim pošlete mi to na email

Vitam te a poslu ti co mam na mail :papa

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

a co třeba, po zaplacení členského příspěvku, stáhnout si to na klubovejch stránkách tak jako ostatní :roker

taky pravda :super

Guest minimaxa
Odesláno

A jak to pozoruju, pomalu se nám tady vytrácení slovíčka jako \"prosím\" a \"děkuju\" :roll

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

A jak to pozoruju, pomalu se nám tady vytrácení slovíčka jako \"prosím\" a \"děkuju\" :roll

Nejhorší je, že se tu třeba už neukáže ... Prostě jen potřebuje schéma a nějaký návody a to je vše:nevim:( Když mu to pak do mejlu nepřijde, tak bude říkat, jaký jsme tu \"šulini\" :D

Guest servisman
Odesláno

u nováčků praktické a nejen to znám zde ,ale i na ICQ kde mi pišou,ani poděkování,ale zvykl jsem si

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: vix

kucí, nebrečte... mě pro změnu u Křápoly kape olej ;)

aspoň víš že tam je :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...