Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zasekol sa mi pas,ide navinut len neake 2cm,potom sa zasekne,ako keby som nim sklbol.

Dal som aj prec bocny plast aby som sa k tomu dostal rukou,ale neviem co s tym s mozem,aj ked to vysrobujem,neviete poradit?

Sice je zdochly pyropas,ale ostatne pasy idu v pohode :nevim

Odesláno

To tak bylo po té bouračce nebo se to objevilo z ničeho nic?

On jakmile se pás nechá vrátit až moc tak se takto sekne. Jak to odjistit nevím, ale měla by tam být nějaká pojistka nebo něco.

Ani nevím k čemu tato \"vlastnost\" slouží.

Odesláno
Původně zaslal: Bloodeye

Zasekol sa mi pas,ide navinut len neake 2cm,potom sa zasekne,ako keby som nim sklbol.

Dal som aj prec bocny plast aby som sa k tomu dostal rukou,ale neviem co s tym s mozem,aj ked to vysrobujem,neviete poradit?

Sice je zdochly pyropas,ale ostatne pasy idu v pohode :nevim

vyndej ten navijak a natačej ho pod ruznymi uhly a tahej za pas , ono to povoli a pak to bude ok

Odesláno

No po tom ako mi vratili auto zo servisu/pyropasy mi zatial nevymienali/ mi to trhalo,takze trvalo niekedy aj minutu,kym som sa zapol :ticho

Po case sa to uz navijalo skoro ok,ale vcera ked som menil repro som s tym trochu pohybal,no teraz je to uz uplne zaseknute.Nasiel som tu,ze treba tam treba vybrat neaku vrtulku,v kazdom pripade,asi bude treba ten cely navijak vybrat,co?

:myslim Takze pobuchat kladivom?:D

Bo je tam zly pristup,mam cabrio a je to schovane za plastom

Odesláno

ak ti pasuju pasy z 306, tak mam cely komplet. dam ti aj ten ktory potrebujes. si z bratislavy tak sa niekedy mozme dohodnut a vyskusas to ci pasuje.

bude to jednoduchsie ako sa s tym trapit a spekulovat. cenu dohodneme aby sme boli obaja spokojni.

Odesláno

Uz som si zohnal pyropasy,co sa stane ak tie oranzove konektory zapojim? :ticho

Musim to dat zapojit v peugeote,co?

Teraz mam len airbagy zapojene ale kontrolka blika kvoli pyropasom

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...