Bloodeye Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Zasekol sa mi pas,ide navinut len neake 2cm,potom sa zasekne,ako keby som nim sklbol. Dal som aj prec bocny plast aby som sa k tomu dostal rukou,ale neviem co s tym s mozem,aj ked to vysrobujem,neviete poradit? Sice je zdochly pyropas,ale ostatne pasy idu v pohode Citovat
Fusion Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 To tak bylo po té bouračce nebo se to objevilo z ničeho nic? On jakmile se pás nechá vrátit až moc tak se takto sekne. Jak to odjistit nevím, ale měla by tam být nějaká pojistka nebo něco. Ani nevím k čemu tato \"vlastnost\" slouží. Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: Bloodeye Zasekol sa mi pas,ide navinut len neake 2cm,potom sa zasekne,ako keby som nim sklbol. Dal som aj prec bocny plast aby som sa k tomu dostal rukou,ale neviem co s tym s mozem,aj ked to vysrobujem,neviete poradit? Sice je zdochly pyropas,ale ostatne pasy idu v pohode vyndej ten navijak a natačej ho pod ruznymi uhly a tahej za pas , ono to povoli a pak to bude ok Citovat
khoobo Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Mne ked to neslo tak so po tom zo zufalstva jemne klepol kladivom, a pomohlo. Doteraz ide ako ma... Citovat
Bloodeye Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 No po tom ako mi vratili auto zo servisu/pyropasy mi zatial nevymienali/ mi to trhalo,takze trvalo niekedy aj minutu,kym som sa zapol Po case sa to uz navijalo skoro ok,ale vcera ked som menil repro som s tym trochu pohybal,no teraz je to uz uplne zaseknute.Nasiel som tu,ze treba tam treba vybrat neaku vrtulku,v kazdom pripade,asi bude treba ten cely navijak vybrat,co? Takze pobuchat kladivom? Bo je tam zly pristup,mam cabrio a je to schovane za plastom Citovat
PeterG Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 ak ti pasuju pasy z 306, tak mam cely komplet. dam ti aj ten ktory potrebujes. si z bratislavy tak sa niekedy mozme dohodnut a vyskusas to ci pasuje. bude to jednoduchsie ako sa s tym trapit a spekulovat. cenu dohodneme aby sme boli obaja spokojni. Citovat
Bloodeye Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 No ak mas vystrelene pyropasy,tak mi to je nanic,lebo aj tak to casom dam cele vymenit Citovat
Bloodeye Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 Uz som si zohnal pyropasy,co sa stane ak tie oranzove konektory zapojim? Musim to dat zapojit v peugeote,co? Teraz mam len airbagy zapojene ale kontrolka blika kvoli pyropasom Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.