Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám takovou prosbičku.Mám problém s akceleračním silenblokem,po objednání a vyndání toho držáku jsem zjistil že tam mám zalisovaný trochu větší.Má průměr 40mm,nově objednaný jen 30mm.Nemáte s tím někdo zkušnost?Je to 1.8 16V rok 97.Předem děkuji za veškerou pomoc.

Odesláno

Tam není problém v tom jestli mi ho vymění,ale mají jen ten menší,a ani jsem ten větší nikde na internetu nenašel.Co se týče toho co to dělalo,při rozjezdu,nebo při ubráni plynu v tom luplo,a byl vymačkanej.

Odesláno

Taky ho potřebuju a máš pravdu maj všude jen 30 mm, zítra zavolám do Peugotu kolik za to chtěj, ale prodávaj to i s tím držákem tak doufám, že zase za to nebudou chtít ranec. Jinak to asi v práci vyřeším s kolegou soustružníkem nějakým mezikusem.

Odesláno

Tak kolik Ti řekli?To by mě taky zajímalo.Já ho nakonec sehnal starší ale jako nový od známýho.Jinak bych to udělal jak navrhuješ ty,jen bych se bál,že ten menší je plný.Nebo už jsi to nějak vyřešil jinak,a neblbne to?

• O 3 týdny později...
Odesláno

Sehnal jsem sasic obj. číslo 2001015, ale měl tu vnitřní trubku co jí prochází šroub delší takže jsem jí na soustruhu upravil na správnou délku, cena byla 350kč, když jsem se díval do katalogu na benexu tak ten co by tam pasoval úplně přesně má obj. číslo sasic 8003205. Ten starej byl úplně vytrženej, takže za jízdy se z motoru ozívaly rezonance.

Odesláno
Původně zaslal: tomike

skuste poslat obrazok ak mate o ktory silenblok sa jedna. dakujem

Agregát je na třech silentblocích. Je to ten uprostřed.

Držákem silentbloku prochází poloosa

[upravil dne 22/5/08 ozzy1956]

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Martas406

Ty jo,tak ani ta 24 to neni,až mi to vyjde zkusim hodit foto.

jediné řešení zadej si vin do serviceboxu a nejdeš co potřebuješ.Co jsem koukal je tam snad 5 obrázku na ten motor jen podle čísla

náhodně jsem vybral jeden

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...