Michal.B Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 http://www.aukro.cz/item346292064_polstarek_peugeot_406_bile.html Citovat
Michal.B Odesláno 15. duben 2008 Autor Odesláno 15. duben 2008 mohlo by se to nabízet na clubovem e-shopu o něco levnějš a bral bych to taky Citovat
MJSytic Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 140Kč /ks bych to bral, ale jedině klubový origo . Co si dnes za 140Kč koupíš?! Jednu žárovku H7 nebo BigMC menu + 2x číze ... No moc toho není Citovat
BoneDaddy Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Původně zaslal: MJSytic 140Kč /ks bych to bral, ale jedině klubový origo . Co si dnes za 140Kč koupíš?! Jednu žárovku H7 nebo BigMC menu + 2x číze ... No moc toho není Ja byh ho bral i tak v tý modrý barvě. Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 HEEEEEEEEJ, to melo byt prekvapeni na peugeot sraz na Seci, nechal jsem si ho zhotovit na ukazku a uz je v aute, domluva s panem je super a myslim si, ze se nim da dohodnout i na lepsi cene pri vetsim odberu, a jsme dohodnuti, ze mu udelam prostrednika a po sraze kdyztak zpracuju hromadnou objednavku, takze mi to piste do U2U. To je hrozny, na co lidi dneska neprijdou a jaky prekvapko zkazi :-). PS: ohledne ceny - podivejte se po obchodech kolik stoji normalni polstar, pak povlak, nejaka vysivka a pak teprve se rozmyslete o cene. jestli se dostanete pod 140 Kc, tak jste dobri :-) Citovat
Béďa Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 ja mam toto a stal me vic jak 140Kc.. nicmene s kvalitou jsem spokojen a na srazu se na nem bude spat dobre.. Citovat
MJSytic Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 PS: ohledne ceny - podivejte se po obchodech kolik stoji normalni polstar, pak povlak, nejaka vysivka a pak teprve se rozmyslete o cene. jestli se dostanete pod 140 Kc, tak jste dobri :-) No na tu cenu se nedosteneš, to je jasný, proto jsem hned psal, že cena je OK. Jsem koukal znovu a v tý vínový by to nebylo zase až tak špatný :aut Citovat
stalmik Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 no 140Kč za kus ja dobrý.. jen nevím jestli by byl třeba i v hnědý barvě.. Mám světlý interiér.. Citovat
nanux Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Našel jsem i na 407 http://www.aukro.cz/item346296549_polstarek_peugeot_407_bile.html Citovat
Michal.B Odesláno 16. duben 2008 Autor Odesláno 16. duben 2008 Sorry,ale jak jsem to viděl tak jsem se s tím chtěl podělit s kamardy Původně zaslal: Scratch HEEEEEEEEJ, to melo byt prekvapeni na peugeot sraz na Seci, nechal jsem si ho zhotovit na ukazku a uz je v aute, domluva s panem je super a myslim si, ze se nim da dohodnout i na lepsi cene pri vetsim odberu, a jsme dohodnuti, ze mu udelam prostrednika a po sraze kdyztak zpracuju hromadnou objednavku, takze mi to piste do U2U. To je hrozny, na co lidi dneska neprijdou a jaky prekvapko zkazi :-). PS: ohledne ceny - podivejte se po obchodech kolik stoji normalni polstar, pak povlak, nejaka vysivka a pak teprve se rozmyslete o cene. jestli se dostanete pod 140 Kc, tak jste dobri :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.