Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To bolo akosi rýchle vyriešenie problému :myslim

Klimatizácia sa Ti nezapne ak máš málo chladiva, ak je nefunkčný ventilátor chladenia na malú rýchlosť alebo je v prdeli spojka kompresoru klimatizácie...

Poprípade prerušené káble, zatečené konektory...ale to by som zatiaľ vylúčil.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

U 307 jsem si dovolil ze zkušenosti napsat co to nejspíš bude. Kdyby jsme psali o jinem modelu ... ;)

Taky se Ti ještě může stát , že to budeš mít za 14 dnů opět prázdné. Porezní chladič klimatizace. Výměna . U 307 je předek dost otevřený a sůl v zimě chladičům u 307 všeobecné nedělá moc dobře.

Odesláno

Jo máš pravdu-na to mě servisák upozorňoval,ale nepřišli na žádnou vadu,prý to plnili barevnou kapalinou právě aby zjistili jestli někde neprolíná a je to prý v pořádku,tak uvidíme.Říkal,že po dvou až třech letech se chladící kapalina sama odpařuje-no a já mám rok 2005 takže je to asi tím.

Jo a ještě přišel podle vinu,že musím na výměnu kabeláže ABSka-zdarma...:papa

Odesláno

Před týdnem jsem taky nechal plnit-totálně bez náplně-r.v. 2005. Tak doufám, že to nebude někde utíkat a že to zase aspoň 3 roky vydrží...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takže je to v prd..i:bacha

Už zase nejde-byl jsem se zeptat a je tam někde dírka a jestli je na výměníku tak až 10K:myslimJinak je to v záruce a náplň mě dodaj zdarma,ale to je pech-jen sundání předního nárazníku asi 300 z místa-daj barevnou náplň a natlakujou.

Ještě,že moje firma zavařuje hliník-pokud si to zavařím sám,tak se do 2K vejdu to docela ujde:superAle stejně mě to s..e:grr

Až to bude dám vědět;)

• O 2 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Já mam taky děravej chladič. Ku...:blicismajlik

Teď jestli ho vyměnit hned nebo až před létem. Servisák říkal, že když to bude 1/2 roku bez tlaku, tak to neni dobře. Co vy na to?

[upravil dne 24.10.2008 milne]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...