jardazmostu Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Mám dotázek-nespíná kompresor klimatizace,kde je pojistka:myslim Nebo co s tím... Dík za radu:papa Citovat
hnusoba Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 To bolo akosi rýchle vyriešenie problému Klimatizácia sa Ti nezapne ak máš málo chladiva, ak je nefunkčný ventilátor chladenia na malú rýchlosť alebo je v prdeli spojka kompresoru klimatizácie... Poprípade prerušené káble, zatečené konektory...ale to by som zatiaľ vylúčil. Citovat
Berkoff Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 jesi je spojka kompresoru v prdeli. doporucuju chirurgicky vyjmout z prdele, a vymenit Citovat
jardazmostu Odesláno 20. květen 2008 Autor Odesláno 20. květen 2008 Takže jsem to včera servisoval a měl jsem to total bez náplně Doplnění,vakuová zkouška-celkem asi hodina práce za 913,-Kč. A už to chladí jak má a nesmrdí Citovat
Milhaus65 Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 U 307 jsem si dovolil ze zkušenosti napsat co to nejspíš bude. Kdyby jsme psali o jinem modelu ... Taky se Ti ještě může stát , že to budeš mít za 14 dnů opět prázdné. Porezní chladič klimatizace. Výměna . U 307 je předek dost otevřený a sůl v zimě chladičům u 307 všeobecné nedělá moc dobře. Citovat
jardazmostu Odesláno 23. květen 2008 Autor Odesláno 23. květen 2008 Jo máš pravdu-na to mě servisák upozorňoval,ale nepřišli na žádnou vadu,prý to plnili barevnou kapalinou právě aby zjistili jestli někde neprolíná a je to prý v pořádku,tak uvidíme.Říkal,že po dvou až třech letech se chladící kapalina sama odpařuje-no a já mám rok 2005 takže je to asi tím. Jo a ještě přišel podle vinu,že musím na výměnu kabeláže ABSka-zdarma... Citovat
milne Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 Před týdnem jsem taky nechal plnit-totálně bez náplně-r.v. 2005. Tak doufám, že to nebude někde utíkat a že to zase aspoň 3 roky vydrží... Citovat
jardazmostu Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 Takže je to v prd..i:bacha Už zase nejde-byl jsem se zeptat a je tam někde dírka a jestli je na výměníku tak až 10K:myslimJinak je to v záruce a náplň mě dodaj zdarma,ale to je pech-jen sundání předního nárazníku asi 300 z místa-daj barevnou náplň a natlakujou. Ještě,že moje firma zavařuje hliník-pokud si to zavařím sám,tak se do 2K vejdu to docela ujde:superAle stejně mě to s..e:grr Až to bude dám vědět;) Citovat
jardazmostu Odesláno 30. srpen 2008 Autor Odesláno 30. srpen 2008 Takže to nakonec dopadlo,ža mě vyněnili chladič a je klid:myslim Cena kolem 6K:super Citovat
ozzy56 Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 Původně zaslal: jardazmostu Takže to nakonec dopadlo,ža mě vyněnili chladič a je klid:myslim Cena kolem 6K:super Takže klasika Citovat
milne Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Já mam taky děravej chladič. Ku... Teď jestli ho vyměnit hned nebo až před létem. Servisák říkal, že když to bude 1/2 roku bez tlaku, tak to neni dobře. Co vy na to? [upravil dne 24.10.2008 milne] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.