Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaue, včera jsem si opět po dlouhé době užil běhání po úřádech. V 8 ráno jsem začal a ve 4 odpo skončil. Tohle vše jsem stihl:

• Změna trvalého bydliště na ÚMČ Prahy 7 (cca 20 min.)
  • Změna adresy u povinného ručení na pobočce (cca 20 min.)
  • Změna řidičského průkazu (kvůli adrese) na MHMP (cca 2 hodiny)
  • Přihlášení auta na Registru ve Vysočanech kvůli změně trvalého bydliště (dříve Středočeský kraj - nutno vyměnit SPZ) (cca 3 hodiny)
  • Zpět na ÚMČ Prahy 7 ohledně parkování (cca 1 hodina)

Celej tenhle výlet mě přišel asi na 2.000,- a jeden den dovolený. To hlavní ale co mě štve kromě nepříjemnejch starejch úřednic a kilometrovejch front je to, že všechno tohle jsem musel podstoupit jen proto, abych dostal PARKOVACÍ KARTU!!! Je sice pravda, že díky zónám je kde zaparkovat i večer, ale co všechno proto musí člověk který není z Prahy podstoupit je fakt strašný a myslím, že by se to mělo nějak upravit - ne každý od svého pronajímatele dostane souhlas k zřízení trv. bydliště po dobu nájmu...

Odesláno

řešilo se to tu už včera - netvrdím, že všechno je ideální, ale určitě je to krok správným směrem (několika hodinové kroužení a hledání, kde nechal tesař díru, které jsem musel absolvovat každý večer je naštěstí minulostí - teda až do té doby, než se na ulicích objeví parkovací automaty).

[upravil dne 15/4/2008 Medvěd]

Odesláno

A hele, on je na řidičáku údaj o bydlišti, to bych si ho měl taky vyměnit, když jsem se na to předtím vy.... Jinak když jezdíš po P7 a okolí, tak nechápu, že na registr vozidel jedeš do Vysočan, kór když tam jsou zásadně nejdelší fronty. Poboček registru vozidel je v Praze celkem 5...

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

řešilo se to tu už včera - netvrdím, že všechno je ideální, ale určitě je to krok správným směrem (několika hodinové kroužení a hledání, kde nechal tesař díru, které jsem musel absolvovat každý večer je naštěstí minulostí - teda až do té doby, než se na ulicích objeví parkovací automaty).

[upravil dne 15/4/2008 Medvěd]

To ti možná přijde ideální do té doby, než to po tomto vzoru zavedou další městské části, a pak budeš mít auto v podstatě jen na okrasu - resp. na to, abys ho měl zaparkované u sebe před barákem. Protože jinde buď nezaparkuješ vůbec, a nebo za takovou raketu, že tam stejně nebudeš moct jet. Momentálně dobrá zkušenost z mé pravidelné činnosti v Praze 3 - kam sice autem nejezdím, ale i kdybych chtěl, nejbližší místo s parkováním s hodinami je vzdálené 800 metrů... což mě je sice putna, chodím pěšky i podstatně větší vzdálenosti, ale vylučuje to možnosti přijet, něco objemného na místě naložit, a třeba dvě hodinky tam zůstat - buď přijdu pěšky, zůstanu si jak dlouho chci a zase pěšky odejdu, ale neodvezu nic, a nebo přijedu na drzovku až tam, naložím (to klidně můžu), ale musím zase hned vypadnout.

Odesláno

to Medvěd: Neříkám že je to na piXu, viz. \"že díky zónám je kde zaparkovat i večer\", jen říkám že pro lidi kteří bydlí v Praze, ale nemají zde trvalý je to šílenej kolotoč věcí... jen kvůli jednomu místečku na ulici!

to oddie: Bylo mi to doporučený přímo na MHMP, že tam jsou \"údajně\" fronty nejkratší. Mno a pač jsem ještě nikdy předtím v praze na žádném z registrů nebyl, věřil jsem jim :roll

Odesláno
Původně zaslal: oddie

To ti možná přijde ideální do té doby, než to po tomto vzoru zavedou další městské části, a pak budeš mít auto v podstatě jen na okrasu - resp. na to, abys ho měl zaparkované u sebe před barákem. Protože jinde buď nezaparkuješ vůbec, a nebo za takovou raketu, že tam stejně nebudeš moct jet. Momentálně dobrá zkušenost z mé pravidelné činnosti v Praze 3 - kam sice autem nejezdím, ale i kdybych chtěl, nejbližší místo s parkováním s hodinami je vzdálené 800 metrů... což mě je sice putna, chodím pěšky i podstatně větší vzdálenosti, ale vylučuje to možnosti přijet, něco objemného na místě naložit, a třeba dvě hodinky tam zůstat - buď přijdu pěšky, zůstanu si jak dlouho chci a zase pěšky odejdu, ale neodvezu nic, a nebo přijedu na drzovku až tam, naložím (to klidně můžu), ale musím zase hned vypadnout.

Jj, nedávno jsem se bavil se servismanem z UPC a ten říkal že vždycky hodí za sklo nějakou cedulku a se*e na to... Kdyby prej měl pořád platit, tak si nic nevydělá...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...