Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když vytočím volant uplně nadoraz doleva, ozve se takové vrznutí či písknutí. Dělá to když se rozjíždím na jedničku nebo couvu. Není možné že prokluzuje nějaký řemen nebo něco takového? Díky

Odesláno

To mi taky řekli u Fajta v OL, že to řemen nebude (že ho to nemá) a že by to mohl být ten ventil serva. Jeli jsme to projet, 10 minut jsme se projížděli po parkovišti a nic. Jen mi dali auto, tak jak se vyjíždí od nich tak je tam myslím stopka. Jak odbočuji tak hvizd....zákon schválnosti...

Odesláno

Jak už tady někdo psal - k peugeotu dostaneš zdarma 364 zvuků - pro každý den v roce jiný :potlesk:potlesk

Já mám teď novinku - když pustím ventilátor na první stupeň, tak to začne pohvizdávat a frekvence hvízdání se mění s tím, jak točím volantem. Už sem si zvykl a první polohu větráčku prostě nepoužívám :roll

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Mohol by to byť remeň serva. Robí to len v krajnej polohe volantu a len pri rozbiehaní?

a není servo elektrické?

Odesláno

Teť mi pro změnu zašal při rozjezdu (většinou při vytáčení) vybrovat po levé straně v mot. prostoru ňáký oný bazmek.Počítám že by to mohl být silenblok.O víkendu budu muset na to :o.

Odesláno
Původně zaslal: Jup

Původně zaslal: pastorek

Mohol by to byť remeň serva. Robí to len v krajnej polohe volantu a len pri rozbiehaní?

a není servo elektrické?

Ano je elektrické. Myslel som na alternátor a napísal servo. Na remenici serva len tak ľahko remeň neprešmykne. Na to má malý odpor a veľký priemer. Na alternátore má najmenší priemer o opásanie.

Odesláno
Původně zaslal: sekaj

Teť mi pro změnu zašal při rozjezdu (většinou při vytáčení) vybrovat po levé straně v mot. prostoru ňáký oný bazmek.Počítám že by to mohl být silenblok.O víkendu budu muset na to :o.

Tak tento problem mam aj ja, ale silentblok som vymenil a robi to stale...:(

• O 3 měsíce později...
Odesláno

mne to robilo tiež,stačilo uchytit vnutorné plasty blatníkov a je OK.Ten plast drel o rameno.Sú tam take plastové čudliky a tie chýbali.To bol aspon moj prípad......:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...