bigicek Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Když vytočím volant uplně nadoraz doleva, ozve se takové vrznutí či písknutí. Dělá to když se rozjíždím na jedničku nebo couvu. Není možné že prokluzuje nějaký řemen nebo něco takového? Díky Citovat
pastorek Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Mohol by to byť remeň serva. Robí to len v krajnej polohe volantu a len pri rozbiehaní? Citovat
bigicek Odesláno 14. duben 2008 Autor Odesláno 14. duben 2008 jj, jen když uplně zatočím a rozjíždím se, za jízdy to nedělá Citovat
pastorek Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Tak by to mohol byť pretlakový ventil serva alebo malý preklz remeňa. Nepovažoval by som to za poruchu. Citovat
milda Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Řemen určitě neprokluzuje, protože servo je u 307 elektrické a ne poháněné řemenem. Citovat
bigicek Odesláno 23. duben 2008 Autor Odesláno 23. duben 2008 To mi taky řekli u Fajta v OL, že to řemen nebude (že ho to nemá) a že by to mohl být ten ventil serva. Jeli jsme to projet, 10 minut jsme se projížděli po parkovišti a nic. Jen mi dali auto, tak jak se vyjíždí od nich tak je tam myslím stopka. Jak odbočuji tak hvizd....zákon schválnosti... Citovat
tanagy Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 Jak už tady někdo psal - k peugeotu dostaneš zdarma 364 zvuků - pro každý den v roce jiný :potlesk Já mám teď novinku - když pustím ventilátor na první stupeň, tak to začne pohvizdávat a frekvence hvízdání se mění s tím, jak točím volantem. Už sem si zvykl a první polohu větráčku prostě nepoužívám Citovat
Jup Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 Původně zaslal: pastorek Mohol by to byť remeň serva. Robí to len v krajnej polohe volantu a len pri rozbiehaní? a není servo elektrické? Citovat
sekaj Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 Teť mi pro změnu zašal při rozjezdu (většinou při vytáčení) vybrovat po levé straně v mot. prostoru ňáký oný bazmek.Počítám že by to mohl být silenblok.O víkendu budu muset na to . Citovat
pastorek Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 Původně zaslal: Jup Původně zaslal: pastorek Mohol by to byť remeň serva. Robí to len v krajnej polohe volantu a len pri rozbiehaní? a není servo elektrické? Ano je elektrické. Myslel som na alternátor a napísal servo. Na remenici serva len tak ľahko remeň neprešmykne. Na to má malý odpor a veľký priemer. Na alternátore má najmenší priemer o opásanie. Citovat
jojo307 Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 Původně zaslal: sekaj Teť mi pro změnu zašal při rozjezdu (většinou při vytáčení) vybrovat po levé straně v mot. prostoru ňáký oný bazmek.Počítám že by to mohl být silenblok.O víkendu budu muset na to . Tak tento problem mam aj ja, ale silentblok som vymenil a robi to stale... Citovat
jk.jajo Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 mne to robilo tiež,stačilo uchytit vnutorné plasty blatníkov a je OK.Ten plast drel o rameno.Sú tam take plastové čudliky a tie chýbali.To bol aspon moj prípad...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.