Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím, by mě tak zajímalo, 17x8 na 106 nedostanu jen tak lehce co? Jen tak orientačně co by se muselo udělat aby to tam vlezlo? Jo a že to neprojde přes technickou a tak s tím počítám:)

4520rc3.jpg

Shot at 2008-04-13

[upravil dne 13.4.2008 Lentilka]

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

zdravím, jen by mě tak zajímalo, 17x8 na 106 nedostanu jen tak lehce co? Jen tak orientačně co by se muselo udělat aby to tam vlezlo? Jo a že to neprojde přes technickou a tak s tím počítám:)

4520rc3.jpg

Shot at 2008-04-13

Zeptej se HUGO BOSSe, jak nacpal na svou 205ku 18\"ky kola, ten ti zaručeně poradí. :D:super

Odesláno

Určo bude potřeba upravit.

Třeba já mám na auto Peugeot 306 17x8 a vešlo bez problému :-) až na to, že je potřeba jen zadní lemy zaklepnout, protože sem tam to škrtne, ale až při větším zhoupnutí !

Odesláno

no tak hodně štěstí protože tyhle kola už kupuje asi 5 lidí na peugeoty a kdo ví kolik na jiné vozy. osobně jsem to viděl na BMW a teda nic moc-jen módní výstřelek. Jinak 18\" 225/40 má 65cm oproti 205/40/17 která ma asi 57 + -

Odesláno
Původně zaslal: tom406

no tak hodně štěstí protože tyhle kola už kupuje asi 5 lidí na peugeoty a kdo ví kolik na jiné vozy. osobně jsem to viděl na BMW a teda nic moc-jen módní výstřelek. Jinak 18\" 225/40 má 65cm oproti 205/40/17 která ma asi 57 + -

tak ja je kupovat zatím nehodlám jen mě zajmalo kolik by to dalo práce;) a abych měl kola co nemá nikdo jinej tak to bych si musel udělat návrh a pak je nechat udělat...

Odesláno
Původně zaslal: Creams

Určo bude potřeba upravit.

Třeba já mám na auto Peugeot 306 17x8 a vešlo bez problému :-) až na to, že je potřeba jen zadní lemy zaklepnout, protože sem tam to škrtne, ale až při větším zhoupnutí !

to máš ale hodně tvrdé tlumiče ne?

Guest Scratch
Odesláno

musim rict, ze loni jsem v cechach pri svych toulkach po republice zahledl sva kola asi na 5 autech, ted si je kupuje kazdy ........, jen v pocernicich jich je 5, na cernem moste 3, na harfe 1, na pezot klubu uz jsme taky dva...... njn, ja je tenkrat kupoval na autosalonu v zeneve, to tady o nich mel paru jen malokdo :-D

Hezky kola se stejne casem proflaknou, viz. Hockenheimy, nebo dezent F, nebo alutec Storm. Vcera jsem ale videl kola KOSEI 3 na octavii, puvodne jsem si je chtel koupit, musim rict, ja byl tak stastnej, ze jsem to neudelal, byly opravdu fuj...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...