agresssor Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Adela Vendulko zeptej se Neona, téma \"mý nohy\" je u nás doma velice oblíbené toho si vuuuubec nevsimej, na srazu odeme Neonek dostane vychovnou za ucho zmlatime neona :bacha:bacha:D Lituju ho chudáka:D to tam na něj bude prichstane pekne prekvapeni:D:D:D:D Citovat
KoudaK Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: KoudaK kontrolu?:D:D:mrk Já a Falko605-předsedové komise.. Koudáku já se dystak do tý komise hlasím taky:D To můžou jen pantátové s P 605... Počkej poočkej ty už si pantáta???:D Já mám 306ku:D to snad nevadí ne:D No vozím se jak pantáta.... Ale jinak nejsem... Tak třeba budeš moct komisi chodit pro pívo pro začátek... Uvidíme... Citovat
KoudaK Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: janča205 Kouďáku tos teda sem dávat neměl:grr sama sis o to řekla... Citovat
KoudaK Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: Netopýrka koukám, koukám, že se z Kouďáka po přechodu na větší P605 profiluje pěknej zvrhlík :D:D:D:D Tak naši nikam nechoděj a furt sedíjou doma....:nevim tak..:mad: Citovat
agresssor Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: KoudaK kontrolu?:D:D:mrk Já a Falko605-předsedové komise.. Koudáku já se dystak do tý komise hlasím taky:D To můžou jen pantátové s P 605... Počkej poočkej ty už si pantáta???:D Já mám 306ku:D to snad nevadí ne:D No vozím se jak pantáta.... Ale jinak nejsem... Tak třeba budeš moct komisi chodit pro pívo pro začátek... Uvidíme... Pro pívo jo:D takhle me zneuzivat:D Citovat
Marcel505 Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 No jo, jakou šaškárnu vymyslet... Já myslel, že s KouďáKem vletíme na tu Diskotélku Flamengo, jenže oni ji prej zbourali! Citovat
KoudaK Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Původně zaslal: Marcel505 No jo, jakou šaškárnu vymyslet... Já myslel, že s KouďáKem vletíme na tu Diskotélku Flamengo, jenže oni ji prej zbourali! To si děláš (_._) ?! A já se tak těšil na místní Disco na místní dcérečky... Citovat
KIRRA Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Marcel505 No jo, jakou šaškárnu vymyslet... Já myslel, že s KouďáKem vletíme na tu Diskotélku Flamengo, jenže oni ji prej zbourali! To si děláš (_._) ?! A já se tak těšil na místní Disco na místní dcérečky... Teda teda, ti nestačí osazenstvo P-C? Ještě budeš mít čas na místní dcérenky...hmmm hmmm:myslim Citovat
Netopýrka Odesláno 22. duben 2008 Autor Odesláno 22. duben 2008 a bude v programu i diskoška? já už dlouho nebyla... Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 to zas bude v alejich nablito........ jeste ze aspon vyvezu mamu :-D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Teda Medvěde:mrk Co to bylo za brutalkarneval?:D Citovat
Netopýrka Odesláno 22. duben 2008 Autor Odesláno 22. duben 2008 No mě zaujala hlavně ta fousatá slečna v první řadě vpravo Brrrrrr Meďo, tohle je hodně už i na mě :D Citovat
Netopýrka Odesláno 22. duben 2008 Autor Odesláno 22. duben 2008 .... a to se ten předseda profiloval jako takovej slušnej člověk Citovat
bure Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Původně zaslal: Netopýrka Původně zaslal: minimaxa co víkend ve stylu HIPÍS kytičky, euforie, travička:roker, hezky barevný auta, já tě miluju, ty mě miluješ :D:D Heled, tolik holek zase nejezdi, abychom riskly neco ve stylu \"ja te miluju, ty me milujes\" :D:D:D:D:D:D:D:D Toho bych nebal, myslim ze po aplikaci travicky se do takoveho fyzickeho vypeti nebude nikomu chtit :D:D:D Citovat
Neon Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Netop, Hurvajz: co máte s karnevalem? mně něco uniklo?? Citovat
Netopýrka Odesláno 22. duben 2008 Autor Odesláno 22. duben 2008 já nic, já nic... já jen poptala diskošku Citovat
aka Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 hihi :D ale mne se to libilo:D Leni, neboj, ja Ti nakou disko najdu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Původně zaslal: Neon Netop, Hurvajz: co máte s karnevalem? mně něco uniklo?? On to Medvěd smaznul, no hotovo:myslim Méďo to se nedělá, vždyť to byla docela pěkná fotka:aut:D:D [upravil dne 22/4/08 Radek Hurvajz] Citovat
Medvěd Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Medvěd to smáznul, bo mu manžel jedné z aktérek vyhrožoval osobní inzultací (pardon - konzultací) - holt, internet, to je rozšířené médium Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.