macik.83 Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 nebo tenhle [upravil dne 13/4/08 macik.83] Citovat
aaischa Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 nu jasně přidat pořádnou dávku smajlů Citovat
Guest servisman Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 aby tu pak nebyly jen smejlíci než nějaké rady:aut Citovat
Majar Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: honza406 aby tu pak nebyly jen smejlíci než nějaké rady:aut Rady se budou dávat pomocí smajlíků!! Citovat
aaischa Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: Majar Původně zaslal: honza406 aby tu pak nebyly jen smejlíci než nějaké rady:aut Rady se budou dávat pomocí smajlíků!! já bych radil nějakejma vstřícnějšíma smajlíkama, tyhle bych schoval na nenapravitelný případy sme přece mírumilovní [upravil dne 13.4.2008 aaischa] Citovat
Guest servisman Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 tak to pak můžeme zabalit protože z toho budem nějak mimo.;)ale jak chcete to pak budete žhavit linky ICQ Citovat
aaischa Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: honza406 tak to pak můžeme zabalit protože z toho budem nějak mimo.;)ale jak chcete to pak budete žhavit linky ICQ +- jeden smajlík za 14 dní je optimální ikdyž za pár let Citovat
Berkoff Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: aaischa Původně zaslal: honza406 tak to pak můžeme zabalit protože z toho budem nějak mimo.;)ale jak chcete to pak budete žhavit linky ICQ +- jeden smajlík za 14 dní je optimální ikdyž za pár let dyz ´by to byl jeden za 14 dnu, pro nasem fungovani pres 10 let je to masakroidni pocet Citovat
jarajarda Odesláno 13. duben 2008 Autor Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: aaischa Původně zaslal: Majar Původně zaslal: honza406 aby tu pak nebyly jen smejlíci než nějaké rady:aut Rady se budou dávat pomocí smajlíků!! já bych radil nějakejma vstřícnějšíma smajlíkama, tyhle bych schoval na nenapravitelný případy sme přece mírumilovní [upravil dne 13.4.2008 aaischa] Jasně že sme mírumilovní :bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:aut:D Citovat
aaischa Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: aaischa Původně zaslal: Majar Původně zaslal: honza406 aby tu pak nebyly jen smejlíci než nějaké rady:aut Rady se budou dávat pomocí smajlíků!! já bych radil nějakejma vstřícnějšíma smajlíkama, tyhle bych schoval na nenapravitelný případy sme přece mírumilovní [upravil dne 13.4.2008 aaischa] Jasně že sme mírumilovní :bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:aut:D správnej přístup klub se musí bránit :) Citovat
vix Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 bych mu přiděla uši a dal ho do dvojice.. a byl by Smajl Bob & Bobek ! (osobně jsem proti používání většího počtu smajlů) Mmch, ten s Boxerkama je dobrej. Ale na toho rošťáka s baseballkou nemá Citovat
jarajarda Odesláno 13. duben 2008 Autor Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: vix bych mu přiděla uši a dal ho do dvojice.. a byl by Smajl Bob & Bobek ! (osobně jsem proti používání většího počtu smajlů) Mmch, ten s Boxerkama je dobrej. Ale na toho rošťáka s baseballkou nemá Myslíš smajla \"Přemu\" jo? :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.