Martin Novotný Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Nazdar lidi chci se jenom zeptat co je lepší repase přední nápravi nebo koupit uplně novou pač sem hodil čočku na net a tam sem našel za 8500kč - já mám přední nápravu uplně v pr... pač to plave , bouchá volant sice poslouchá, ale když najedu do dir tak to s volantem hází jako pr.... ja mám P 306 cabrio r. 84 -------a v minulém tématu se strašně omlouvám za uvedení špatného roku vozidla sem se přehmát a nevšiml sem si toho PROMIŇTE. Uplně se za to stydím:mad: Citovat
Ferry Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 jak chces kupovat predni napravu ? nech vymenit cepy, popr. cely ramena, spojovaci tycky stabilizatoru, udelej geometrii a melo by to byt v cajku, max jeste muzou byt v haji loziska ulozeni tlumicu Citovat
Medvěd Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Taky si myslím, že rozumnější bude vyměnit na nápravě čepy, tlumiče, uložení apod., kupovat celou nápravu je blbina (pokud teda nemáš po nějaký ráně obnutou nápravnici). Citovat
Martin Novotný Odesláno 11. duben 2008 Autor Odesláno 11. duben 2008 ne ne bourané to není a díky sem chtěl jenom vědět co je lepší Citovat
OK406 Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Doporučuji ti to udělat tak, jak tu píší ostatný. A když už se bude dělat náprava, tak se podívat na brzdy a samozřejmě pak udělat geometrii!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.