Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no parada .. nejspis to druhe chtel bych takove nizoucke nenapadne :)

a kolik zhruba stoji nalakovani a nabarveni .. prave yb to ve finale nebylo drazsi nez to kridelko samo o sobe :(

Guest minimaxa
Odesláno

Ferry,

ty světla na tvým autě vypadají fakt dobře, jen jim moc nesluší ta oranžová žárovka v blinkru, zkus tam dát Osram Diadem, stejně tak se dají dát dopředu :super

Guest minimaxa
Odesláno

Diadem je žárovka která když nesvítí je čirá s nádechem do modra a když svítí - bliká tak je oranžová - je určená právě do čirách světel aby nekazila svoji oranžovou barvou vzhled.

diadem_small.jpg

[upravil dne 11/4/08 minimaxa]

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Diadem je žárovka která když nesvítí je čirá s nádechem do modra a když svítí - bliká tak je oranžová - je určená právě do čirách světel aby nekazila svoji oranžovou barvou vzhled.

diadem_small.jpg

no jo ale ta cena 400Kc za par, me tam ta oranzova zarovka zas tak nevadi :)

Guest minimaxa
Odesláno

no jo ale ta cena 400Kc za par, me tam ta oranzova zarovka zas tak nevadi :)

no jo, záleží kde ji budeš kupovat ;)

Odesláno

OK406 : no tak to by bylo super kdyby jsme se nejako domluvili .. protoze rad bych nabral nove informace ohledne tuneni :) a omrknul tve ferrari to uz treba budu mit ty nove zadni svitilny .. mozna si koupim aji ty modre zarovky :) aby tam nebyla ta orandzova :) 400 za par ale je to na vzdycky a ne na 14-dni :) nebo snad nejsou nejak moc poruchovy ne.?

doufam ze se opet nemilym .. jsem docela lama :)

Chuck11 : mam jiz objednano :) ale dekuji stranky urcite prolezu

[upravil dne 11.4.2008 QiBoN]

Odesláno
Původně zaslal: QiBoN

OK406 : no tak to by bylo super kdyby jsme se nejako domluvili .. protoze rad bych nabral nove informace ohledne tuneni :) a omrknul tve ferrari to uz treba budu mit ty nove zadni svitilny .. mozna si koupim aji ty modre zarovky :) aby tam nebyla ta orandzova :) 400 za par ale je to na vzdycky a ne na 14-dni :) nebo snad nejsou nejak moc poruchovy ne.?

doufam ze se opet nemilym .. jsem docela lama :)

Chuck11 : mam jiz objednano :) ale dekuji stranky urcite prolezu

[upravil dne 11.4.2008 QiBoN]

Já a tunění:o ?? Mám seriovou 406 a co se týká komorně-pracovích minisrazů P-C, tak ty nepravidelně děláme s Honza406 a to i dle postřeby. Ale každý je vítaný. Taky tě rádi poznáme. Ale jak to máš ke mě daleko??

Odesláno
Původně zaslal: QiBoN

OK406 : no ja jsem z jihlavy vid :) ja myslel ze sem mas nejakou tu cestu na ten pavov jak jsi psal?

o Pavove jsem psal ja ;):D

Odesláno

diadem_small.jpg

nebylo by něco v celoskle? by se mi to hodilo do bočnich čirych blinkrů co jsou v blatníku

Guest minimaxa
Odesláno

Pe.Tr:

no zatím je dělají jen v tomhle typu, co vím. jinak normální cena je kolem 130,-/ks bez DPH ;)

Odesláno

Pe.Tr:

no zatím je dělají jen v tomhle typu, co vím. jinak normální cena je kolem 130,-/ks bez DPH ;)

jako ty celoskla? nebo s paticí?

Guest minimaxa
Odesláno

tato s paticí PY21W do předních či zadních světel ktera je na obrázku výše.

Odesláno

mno este jeden dotazek .. zacernovaci folie :) to si musim vymontovat sklo a nalepit folii a pak oriznout ci jak se to dela.??

a lepi se zevnitr ci venku vozu.?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...