sliznik Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 dnes som prišiel k autu otvorím kufor a zdalo sa mi že sa mi pohlo svetlo. tak sa na to lepšie pozriem a ono to nebolo svetlo ale voda v ňom. ale keby trocha! až po žiarovku! tak som to rozobral vylial 2 dcl vody a pritiahol maticu. tá orig. bola prasknutá tak som ju vymenil za normálnu pozinkovanú. uvidíme čo povie prvý dážď. Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 taky se mi to stalo, mel jsem tam spatne dane tesneni, doporucuji pretesnit a lepe dotahnou :-) Citovat
Ferry Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 klasika, chce to sundat svetlo, vylit z nej vodu, ocistit tesneni a dosedaci plochy a pak poradne pritahnout ke karoserii Citovat
f3Rd@ Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 pokud to jeste potece, tak na tesneni dej trochu silikonu... Citovat
OK406 Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Pokud by byla někde prasklinka, tak je lepší vyměnit celé světlo, než to lepit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.