AndyWest Odesláno 31. květen 2016 Odesláno 31. květen 2016 (upraveno) Super, to mam radost, sam mam galaxy s5 cize je fajn ked to nacita aj telefonny zoznam:) mimochodom nevies aku verziu bluetoothu mas v aute? Respetkive vyrobne cislo? Sent from my SM-G900F using Tapatalk Upraveno 31. květen 2016 uživatelem AndyWest Citovat
Wing Odesláno 31. květen 2016 Odesláno 31. květen 2016 To bohužel nevím jak zjistit, ale mám sw s RD4 model 2009 (těsně po faceliftu).. Citovat
ivan74 Odesláno 31. květen 2016 Odesláno 31. květen 2016 Já chtěl bluetootch kvůli muzice ( telefon/tablet).Ale tohle bude asi levnější. http://www.aliexpress.com/item/The-new-upgrade-USB-SD-AUX-MP3-Music-Adapte-CD-machine-change-For-White-Interface-2PIN/32658222725.html?spm=2114.13010308.0.50.ITXFJV Citovat
AndyWest Odesláno 31. květen 2016 Odesláno 31. květen 2016 Ivan74: no to ano, az tak zle to nie je, problem je vsak ze to emuluje CD menic... cize tam mas urcite obmedzenia ... musis vytvorit Adresare CD1,CD2.. CD 6 a do nich dat MP3, aj to je tusim obmedzene na pocet.. neviem sice ci tam mozes v tych CD1 - CD6 urobit aj pod adresare, lebo narvat do jedneho virtualne CD dajme tomu 200 mp3 urobi znacny bordel... nehovoriac o ID3Tagoch, i ked to RD4 MP3 radio tie tagy tiez dost dobre " sere " .. ja som rozmyslal nad tymto, http://www.incaroem.com/dension-gateway-pro-gwp1pc1-peugeot-ipodiphoneusb-bluetooth-car-kit-p-200.html vraj to super funguje, pouziva to Display ( volanie, tel. zoznam, mp3 tag.. ) ... Citovat
ivan74 Odesláno 31. květen 2016 Odesláno 31. květen 2016 (upraveno) Pěkny,ale ta cena je zase uplně někde jinde... A co tohle? Rovnou přidělat bluetootch? https://www.amazon.co.uk/Bluetooth-Adaptor-Citroen-Peugeot-Interface/dp/B019QE21VG Upraveno 31. květen 2016 uživatelem ivan74 Citovat
AndyWest Odesláno 31. květen 2016 Odesláno 31. květen 2016 no to vyzera len na STREAM... ono ja by som chcel mat v aute vsetko original, nemam moc rad rozne " aftermarket " produkty... neviem.. jedine co budem musiet v aute vyriesit su reproduktory.. vazne to hra dost zle... mondeo ktore som mal pred touto 407 malo v aute original SONY MP3 prehravac a hralo to fakt super, do konca aj s originalnou repro sustavou... Citovat
Mynny Odesláno 31. květen 2016 Odesláno 31. květen 2016 jedine co budem musiet v aute vyriesit su reproduktory.. vazne to hra dost zle... mondeo ktore som mal pred touto 407 malo v aute original SONY MP3 prehravac a hralo to fakt super, do konca aj s originalnou repro sustavou... Jsi zmlsanej, já si na dobrý zvuk docela potrpím a 407 mi přijde (na auto) v pohodě :-) Zkoušel jsem třeba Superb III základní a repráky mají otřesné. Btw Přenos hudby z mobilu řeším FM transmitterem. Není to nejelegantnější, ale i v Praze většinou najdu pár volných frekvencí a kvalita zvuku je slušná. Citovat
AndyWest Odesláno 31. květen 2016 Odesláno 31. květen 2016 Zmlsanej:)))) no to urcite hej:)) ako nepotrebujem subwofer a zosilovace, len ten zvuk mi pride taky " plochy ". Tak isto reprudoktory ktore kupim nebudu najspickovejsie, uplne staci dajaka stredna trieda ... len nech to nema ten plochy zvuk... Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citovat
Mynny Odesláno 1. červen 2016 Odesláno 1. červen 2016 A zkoušel jsi "loudness correction" v menu hudby? I když jinak ekvalizéry nesnáším, tohle mám spuštěné, zvuk je pak příjemnější. Citovat
AndyWest Odesláno 1. červen 2016 Odesláno 1. červen 2016 Jo jasne, to mam zapnute:) Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citovat
Judes Odesláno 1. červen 2016 Odesláno 1. červen 2016 Keď ti to blbo hrá asi budeš mať len nejaký základný HiFi systém a určite nie HiFi systém od JBL lebo ten hrá na môj vkus super. Citovat
AndyWest Odesláno 1. červen 2016 Odesláno 1. červen 2016 Nemam jbl:( mam len normalne repro s rd4 mp3... Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citovat
Judes Odesláno 1. červen 2016 Odesláno 1. červen 2016 Rádio mám aj ja RD4 s MP3 ale je to doplnené o reproduktory a zosilovač JBL (je za kastlíkom pred spolujazdcom viď foto), subwofer v pravom zadnom blatníku (foto) + bol aj CD menič. Citovat
Lada78 Odesláno 2. červen 2016 Odesláno 2. červen 2016 No vidis, ja zatlumil dvere, nasadil repraky Hertz, pripojil 5 kanal zesik Alpine a koupil origo subac JBL pro 407SW. Po par letech se ze subace odtrhnula membrana. Ted to mam bez subace a stale perfektni. Zacni zatlumenim dveri a uvidis ten rozdil. Citovat
AndyWest Odesláno 2. červen 2016 Odesláno 2. červen 2016 no reproduktory pojde nove urcite... zatlmenie znie zaujimavo... cim si to robil ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.