gradesi Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 zdravim pani, zacal mi blbnut pravy blinker. ked ho dam, sialene rychlo sa rozblika ukazatel blikania, ale predny blinker nesvieti. zadny a bocny svieti OK, ale predny nic. obcas to zacne blikat normalne, potom to zase zacne blbnut... viete mi pomoct? snazil som sa preliezt toto forum, ale podobny problem som nenasiel (teda nasiel, ale nenasiel jeho riesenie). dakujem Citovat
pastorek Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Keď bliká rýchle tak niektorá žiarovka nesvieti. Mala by to byť zlá žiarovka. Ak to robí sporadicky tak pozri kontakty na žiarovke, prípadne ukostrenie. Citovat
Ferry Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 taky bych zacal na kontaktech v tom obcas nefunkcnim blinkru, spatna kostra, spatny privod Citovat
MJSytic Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 JJ, to mi dělalo na škodovce tenkrát taky. Byla uhnilá kostra Citovat
escorpion Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Nieco podobne som mal na R19. Islo dokonca aj o blinker. tiez mi blikal ako sialeny. Myslel som ze je zla ziarovka, ale nebola to ziarovka, ale zly kontakt-povytiahnuty kablik. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.