gobyk Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Mám 406ku 1.8 16V při menší rychlosti mě kolísá výkon pokud přidam plyn tak ta mám takový pytel a o litr vyšší spotřebu na počítači nic nezjistili (jakoby to pravidelně pulsovalo).Nevíte co by s tím mohlo být? Citovat
stalmik Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Původně zaslal: gobyk Mám 406ku 1.8 16V při menší rychlosti mě kolísá výkon pokud přidam plyn tak ta mám takový pytel a o litr vyšší spotřebu na počítači nic nezjistili (jakoby to pravidelně pulsovalo).Nevíte co by s tím mohlo být? neco podobneho sem taky resil ale neprisel sem na to.. vsude sem byl za blbce ze si vymyslim.. Citovat
Jogin Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Vycisti si skrtici klapku, vymen svicky a pal. filtr a vzduchac. Pokud nezabere, tak kup aditiva do benzinu, vyborny aditiva delaji , OTP. Pokud ani to nepomuze, pak to vypada, ze se ti pridusuje motor,to sami sem mel u svyho auta ted, akorat me to neni moc znat, ucpany odvetravani skrine(klikovky) me to vyhodilo chybu, jelikoz bylo malo vzduchu v motoru , ale vaha vzduchu hlasila, ze ho tam dala dost, takze tak sem na to prisel ja. Samozrejme, muze se jednat taky o netesnost vzduchovyho systemu, spoje hadice atd, v malych otackach, si to muze pribyat vzduch a dela to kraviny, nevim jestli ma p406 cidlo na skrtici klapce, tam mze bejt taky zrada. [upravil dne 8.4.08 Jogin] Citovat
Fusion Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Původně zaslal: gobyk pokud přidam plyn tak ta mám takový pytel Vysvětli líp, nevím co si představit. Kdyby to byl 2.0i tak řeknu potenciometr/krokovej motorek, neřešil tohle někdo na 1.8? Citovat
gobyk Odesláno 9. duben 2008 Autor Odesláno 9. duben 2008 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: gobyk pokud přidam plyn tak ta mám takový pytel Vysvětli líp, nevím co si představit. Kdyby to byl 2.0i tak řeknu potenciometr/krokovej motorek, neřešil tohle někdo na 1.8? Citovat
gobyk Odesláno 9. duben 2008 Autor Odesláno 9. duben 2008 Pytel to je když dám plnej tak to křápne do výfuku a nejede škubne a vyrazí ( mám vypozorovaný že to dělá nejvíc za deště ) Citovat
pastorek Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Původně zaslal: gobyk Pytel to je když dám plnej tak to křápne do výfuku a nejede škubne a vyrazí ( mám vypozorovaný že to dělá nejvíc za deště ) Podľa tohoto by to vyzeralo na príliš bohaté zloženie zmesi. Hľadal by som chybu na tých prvkoch ktoré to ovplyvňujú. Citovat
Ferry Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 cidlo tlaku v sani, lambda sonda, svicky, cidlo klepani na bloku motoru, stav vyfuku ma taky docela vliv, ale asi ne takovej, nicmene muze k tomu prispivat, takze zkontrolovat jestli neni nekde dirka, netesny spoj, mohl by byt taky vysypany a ucpany katalyzator. Jak je to auto stare, kolik km najeto ? [upravil dne 9/4/08 Ferry] Citovat
gobyk Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 Původně zaslal: Ferry cidlo tlaku v sani, lambda sonda, svicky, cidlo klepani na bloku motoru, stav vyfuku ma taky docela vliv, ale asi ne takovej, nicmene muze k tomu prispivat, takze zkontrolovat jestli neni nekde dirka, netesny spoj, mohl by byt taky vysypany a ucpany katalyzator. Jak je to auto stare, kolik km najeto ? [upravil dne 9/4/08 Ferry] Auto je z roku 2001 a má najeto 91 000 km , svíčky vyměněný a nový zadní díl výfuku , kilometry poctivý.Opravdu už nevím co stím ale zatím to jezdí ai počkám až se to projeví víc. Citovat
stalmik Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Já osobně jsem vyměnil krokový motorek, svíčky, filtry, teplotní čidlo, nalil jsem aditiva, vyzkoušel jinej zapalovací modul a pořád nic. Stále si to dělá co chce.. Netěsnosti sem se snažil odstranit a myslím, že to tim nebude. Zaujalo mne to odvětrávání klikovky jak psal JOGIN! To JOGIN: Nemohl bys nějak podrobněji vysvětlit jak vyčistit prvky které zajišťují odvětrávání?? Popřípadě co všechno vyčistit?? Díky Citovat
Guest servisman Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 odvětrání klikovky-hadice ,které pak jdou ke krokáči,u Ladmana jsme je pročistili protože byly od oleje a ten pak šel do klapky Citovat
stalmik Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Původně zaslal: honza406 odvětrání klikovky-hadice ,které pak jdou ke krokáči,u Ladmana jsme je pročistili protože byly od oleje a ten pak šel do klapky Ahoj Honzo! takže jenom ty dvě hadice?? Nic jinýho?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.