Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám 406ku 1.8 16V při menší rychlosti mě kolísá výkon pokud přidam plyn tak ta mám takový pytel a o litr vyšší spotřebu na počítači nic nezjistili (jakoby to pravidelně pulsovalo).Nevíte co by s tím mohlo být?

Odesláno
Původně zaslal: gobyk

Mám 406ku 1.8 16V při menší rychlosti mě kolísá výkon pokud přidam plyn tak ta mám takový pytel a o litr vyšší spotřebu na počítači nic nezjistili (jakoby to pravidelně pulsovalo).Nevíte co by s tím mohlo být?

neco podobneho sem taky resil ale neprisel sem na to.. vsude sem byl za blbce ze si vymyslim..:nevim

Odesláno

Vycisti si skrtici klapku, vymen svicky a pal. filtr a vzduchac.

Pokud nezabere, tak kup aditiva do benzinu, vyborny aditiva delaji , OTP.

Pokud ani to nepomuze, pak to vypada, ze se ti pridusuje motor,to sami sem mel u svyho auta ted, akorat me to neni moc znat, ucpany odvetravani skrine(klikovky) me to vyhodilo chybu, jelikoz bylo malo vzduchu v motoru , ale vaha vzduchu hlasila, ze ho tam dala dost, takze tak sem na to prisel ja.

Samozrejme, muze se jednat taky o netesnost vzduchovyho systemu, spoje hadice atd, v malych otackach, si to muze pribyat vzduch a dela to kraviny, nevim jestli ma p406 cidlo na skrtici klapce, tam mze bejt taky zrada.

[upravil dne 8.4.08 Jogin]

Odesláno

pokud přidam plyn tak ta mám takový pytel

Vysvětli líp, nevím co si představit.

Kdyby to byl 2.0i tak řeknu potenciometr/krokovej motorek, neřešil tohle někdo na 1.8?

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

pokud přidam plyn tak ta mám takový pytel

Vysvětli líp, nevím co si představit.

Kdyby to byl 2.0i tak řeknu potenciometr/krokovej motorek, neřešil tohle někdo na 1.8?

Odesláno

Pytel to je když dám plnej tak to křápne do výfuku a nejede škubne a vyrazí ( mám vypozorovaný že to dělá nejvíc za deště )

Podľa tohoto by to vyzeralo na príliš bohaté zloženie zmesi. Hľadal by som chybu na tých prvkoch ktoré to ovplyvňujú.

Odesláno

cidlo tlaku v sani, lambda sonda, svicky, cidlo klepani na bloku motoru, stav vyfuku ma taky docela vliv, ale asi ne takovej, nicmene muze k tomu prispivat, takze zkontrolovat jestli neni nekde dirka, netesny spoj, mohl by byt taky vysypany a ucpany katalyzator.

Jak je to auto stare, kolik km najeto ?

[upravil dne 9/4/08 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

cidlo tlaku v sani, lambda sonda, svicky, cidlo klepani na bloku motoru, stav vyfuku ma taky docela vliv, ale asi ne takovej, nicmene muze k tomu prispivat, takze zkontrolovat jestli neni nekde dirka, netesny spoj, mohl by byt taky vysypany a ucpany katalyzator.

Jak je to auto stare, kolik km najeto ?

[upravil dne 9/4/08 Ferry]

Auto je z roku 2001 a má najeto 91 000 km , svíčky vyměněný a nový zadní díl výfuku , kilometry poctivý.Opravdu už nevím co stím ale zatím to jezdí ai počkám až se to projeví víc.

Odesláno

Já osobně jsem vyměnil krokový motorek, svíčky, filtry, teplotní čidlo, nalil jsem aditiva, vyzkoušel jinej zapalovací modul a pořád nic. Stále si to dělá co chce.. Netěsnosti sem se snažil odstranit a myslím, že to tim nebude.

Zaujalo mne to odvětrávání klikovky jak psal JOGIN!

To JOGIN: Nemohl bys nějak podrobněji vysvětlit jak vyčistit prvky které zajišťují odvětrávání?? Popřípadě co všechno vyčistit?? Díky

Guest servisman
Odesláno

odvětrání klikovky-hadice ,které pak jdou ke krokáči,u Ladmana jsme je pročistili protože byly od oleje a ten pak šel do klapky

Odesláno
Původně zaslal: honza406

odvětrání klikovky-hadice ,které pak jdou ke krokáči,u Ladmana jsme je pročistili protože byly od oleje a ten pak šel do klapky

Ahoj Honzo! takže jenom ty dvě hadice?? Nic jinýho??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...