Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Sedan - ťukanie vzadu pri prejazde nerovností. Vyriešené!

Recommended Posts

Odesláno

Strašne mi to lezie na nervy, nemôžem sa dopátrať príčiny. Je zvuk akoby niečo kovové klopkalo jemne po skle. Skontroloval som zadné pásy a piate brzdové svetlo a nepomohlo. Nevie niekto?

[upravil dne 25.8.2008 AnotherOne]

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Strašne mi to lezie na nervy, nemôžem sa dopátrať príčiny. Je zvuk akoby niečo kovové klopkalo jemne po skle. Skontroloval som zadné pásy a piate brzdové svetlo a nepomohlo. Nevie niekto?

Nemôže to robiť veko kufra? Ak kufor zle dolieha na dosadacie plochy alebo je zámok uvoľnený tak ti bude kufor klepať...

Odesláno

Mne tiež takto nejak divne vždy v zákrute niečo vzadu búchalo. Znelo to ako kov na skle. Tak som tú fľaču z kufra vyhodil a hever zabalil do handry. Už to nerobí. :D

Odesláno

Bola na vine tá fľaša alebo hever? :)

:D .. na vine bol ten blbec čo dal do kufra fľašku výborného červeného a potom ju v zákrutách otĺkal o hever. :D Našťastie to prežila a obsahom potešila viacerých. :super

[upravil dne 7/4/08 pastorek]

Odesláno

Zdá sa, že je to ovplyvňované teplom. Dnes sa oteplilo a nerobí to tak často. Nejaké tipy?

Mám podobný problém ale mne zasa buchoce niečo v zadných dverách ... chalani v servise sa preriekli a vravia že poniektoré 407ky majú zle vymyslené mechanizmy na otváranie okien v dverách. Skus dať dole tapacír z dverí, kde ti to búcha a nech ta niekto povozí a ty počúvaj odkiaľ to ide.. možno to bude niekte na mechanizme... :papa

Odesláno

Zdá sa mi, že to ide rovno zozadu alebo možno trochu viac sprava, pokiaľ to zo sedadla môžem určiť. Už som sa vozil aj ja a na nič som neprišiel. Tie zvuky sa tam strašne prenášajú. Možno to ide až od hrdla nádrže alebo zo zadného bočného airbagu - nemôže sa tam niečo uvoľniť? Tiež som myslel na dvere, ale kýval som nimi jak magor :D pri zastavenom aute a nič.

[upravil dne 10.4.2008 AnotherOne]

• O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...