Bohumil Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Jak tak od rána poslouchám \"Impuls\", je to na silnicích zase pěkná divočina. :( Hlavně trasa z ČB do TA, okolo BN a před Prahou. :grr:grr Citovat
OK406 Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 jj, taky ráno koukám, co to ze shora padá za něco bílého-tžkého.mokrého a studeného!!! Že by se paní zima nechtěla vzdát své vlády a nepustila Jaro k vládnutí?? Takto to bývá v pohádkách!! Ale bohužel dneska je to realita!! A proto mám ještě zimní pneu na autě! Citovat
agresssor Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 par dni je hezky a lidi prezouvaj jako divi:D pak to takhle dopada:D. NE nadaro se rika spechej pomalu:D Citovat
raydowe Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 ja tiez, aj ked cez tie horuce dni som citil doslova, ako sa guma odliepa od zimakov... zima ale podla mna este nepovedala posledne slovo. Citovat
Guest servisman Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 co by jste chtěli ještě je duben a snížek nás může stále potrápit.Já mám stále zimní takže nic mne nepřekvapí Citovat
Medvěd Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Většinou přezouvám těsně po velikonocích, vzhledem k tomu, jak je letos počasí vrtkavé, tak to vypadá, že nas zimákách oslavím i 40tku. Citovat
Guest servisman Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: Medvěd Většinou přezouvám těsně po velikonocích, vzhledem k tomu, jak je letos počasí vrtkavé, tak to vypadá, že nas zimákách oslavím i 40tku. Vem že letos byly velikonoce o měsíc dřív Citovat
Algol Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Už sem na létech, ale pokud se něco vyvrbí, zimy sou v garáži, stačí přehodit, případně 309 je pořád na zimách.... A navíc, na Hanej nesněží, tuná už nésó ani kavoni, tož aby eště tak chlópalo z hůry.... Citovat
Bohumil Odesláno 7. duben 2008 Autor Odesláno 7. duben 2008 A bude hůř : VÝSTRAŽNÁ INFORMACE ČHMÚ a ODBORU HMZ VGHMÚř Číslo: PVI_14/08 Vydaná: pondělí 07.04.2008 08.56 (07:56 UTC) Na jevy: Náledí (vysoký stupeň nebezpečí), Platnost: od pondělí 07.04.2008 21.00 do úterý 08.04.2008 09.00 Pro kraje: od pondělí 07.04.2008 21.00 do úterý 08.04.2008 09.00 Pro celou ČR Frontální rozhraní spojené s tlakovou níží postoupí ze střední Evropy nad Polsko a během noci nás ovlivní nevýrazný výběžek vyššího tlaku vzduchu. Vzhledem k vlhkému povrchu a poklesu teplot, během noci na úterý, pod bod mrazu, lze očekávat místy tvorbu náledí. Doporučení ke zmírnění následků jevů: - Doporučujeme v případě jízdy přizpůsobit její rychlost kvalitě a charakteru komunikací a sledovat zpravodajství Zelené vlny. Počítat s komplikacemi a možností prodloužení doby jízdy. Citovat
Algol Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Tož asi si zítra vyjedu do teho Štatlu o hoďku dřív a pojedu po staré, abych nezůstal na nejdelším odstavném parkovišti na světě...D1.... Citovat
agresssor Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: Algol Tož asi si zítra vyjedu do teho Štatlu o hoďku dřív a pojedu po staré, abych nezůstal na nejdelším odstavném parkovišti na světě...D1.... Já bych se tedy radši zítra vůbec na D nevydával.... Citovat
OK406 Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: honza406 co by jste chtěli ještě je duben a snížek nás může stále potrápit.Já mám stále zimní takže nic mne nepřekvapí A jak praví jedno české přísloví: Březen za kamna vlezem, - duben ještě tam budem. Citovat
OK406 Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: Algol Už sem na létech, ale pokud se něco vyvrbí, zimy sou v garáži, stačí přehodit, případně 309 je pořád na zimách.... A navíc, na Hanej nesněží, tuná už nésó ani kavoni, tož aby eště tak chlópalo z hůry.... Enén za chlópató z hůry.. :D:D:D:D:D:D:bacha:papa Citovat
pastorek Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: honza406 co by jste chtěli ještě je duben a snížek nás může stále potrápit.Já mám stále zimní takže nic mne nepřekvapí A jak praví jedno české přísloví: Březen za kamna vlezem, - duben ještě tam budem. ...aby ťa neprekvapil niekto za tebou kto už zimné nemá a neubrzdí... Citovat
KoudaK Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 A dnes v Brně policajti masírovali jednoho týpka v Alfě na křižovatce u Červenýho mlýna a tím jak tam stáli tak způsobovali docela solidní zácpu Kr. Pole... Tak \"pomáhat a chránit\".... Citovat
Algol Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 To KoudaK: bezesporu měl zásadní nedostatky, třeba mu chyběla pojistka 10A, tož se nediv, to je důležitější než zácpa na okruhu.... Citovat
OK406 Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: KoudaK A dnes v Brně policajti masírovali jednoho týpka v Alfě na křižovatce u Červenýho mlýna a tím jak tam stáli tak způsobovali docela solidní zácpu Kr. Pole... Tak \"pomáhat a chránit\".... Vesmírní lidé řádí za každého počasí huhuhu Citovat
raydowe Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: pastorek ...aby ťa neprekvapil niekto za tebou kto už zimné nemá a neubrzdí... to sa stava zial bezne . kamaratovho forda tak zvalcoval kamion, a hned druhy na to oktovku o kusok dalej. Esteze sa nikoimu nic nestalo, ale auto bolo na totalku. Ani zimne tolko toho neurobia ako opatrnost vodica, ja som dostal na zaciatku zimy poriadnu lekciu na lade, kedy to jednoducho nebrzdilo a keby nieco islo po hlavnej na ktoru som nezadrzatelne smeroval s cvakajucim ABS. tato lekcia mi bohate stacila aby som na neinstej vozovke bol sakra opatrny. A neprezujem pokial sa neroztopia Tatry!! a hotovo .))) Citovat
Medvěd Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: raydowe ....................... A neprezujem pokial sa neroztopia Tatry!! a hotovo .))) Já myslím, že TATRY obecně topí docela dobře (aspoň kamarádova 613 topí jak hovado) Citovat
raydowe Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: raydowe ....................... A neprezujem pokial sa neroztopia Tatry!! a hotovo .))) Já myslím, že TATRY obecně topí docela dobře (aspoň kamarádova 613 topí jak hovado) tiez to ale zere aj travu naokolo.)) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.