Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jak tak od rána poslouchám \"Impuls\", je to na silnicích zase pěkná divočina. :(:(:( Hlavně trasa z ČB do TA, okolo BN a před Prahou. :grr:grr:grr

Odesláno

jj, taky ráno koukám, co to ze shora padá za něco bílého-tžkého.mokrého a studeného!!! Že by se paní zima nechtěla vzdát své vlády a nepustila Jaro k vládnutí?? Takto to bývá v pohádkách!! Ale bohužel dneska je to realita!! A proto mám ještě zimní pneu na autě! ;)

Guest servisman
Odesláno

co by jste chtěli ještě je duben a snížek nás může stále potrápit.Já mám stále zimní takže nic mne nepřekvapí;)

Odesláno

Většinou přezouvám těsně po velikonocích, vzhledem k tomu, jak je letos počasí vrtkavé, tak to vypadá, že nas zimákách oslavím i 40tku.

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Většinou přezouvám těsně po velikonocích, vzhledem k tomu, jak je letos počasí vrtkavé, tak to vypadá, že nas zimákách oslavím i 40tku.

Vem že letos byly velikonoce o měsíc dřív

Odesláno

Už sem na létech, ale pokud se něco vyvrbí, zimy sou v garáži, stačí přehodit, případně 309 je pořád na zimách....:D A navíc, na Hanej nesněží, tuná už nésó ani kavoni, tož aby eště tak chlópalo z hůry....:D

Odesláno

A bude hůř : :P

VÝSTRAŽNÁ INFORMACE ČHMÚ a ODBORU HMZ VGHMÚř

Číslo: PVI_14/08

Vydaná: pondělí 07.04.2008 08.56 (07:56 UTC)

Na jevy: Náledí (vysoký stupeň nebezpečí),

Platnost: od pondělí 07.04.2008 21.00 do úterý 08.04.2008 09.00

Pro kraje: od pondělí 07.04.2008 21.00 do úterý 08.04.2008 09.00

Pro celou ČR

Frontální rozhraní spojené s tlakovou níží postoupí ze střední Evropy nad

Polsko a během noci nás ovlivní nevýrazný výběžek vyššího tlaku vzduchu.

Vzhledem k vlhkému povrchu a poklesu teplot, během noci na úterý, pod bod

mrazu, lze očekávat místy tvorbu náledí.

Doporučení ke zmírnění následků jevů:

- Doporučujeme v případě jízdy přizpůsobit její rychlost kvalitě a

charakteru komunikací a sledovat zpravodajství Zelené vlny. Počítat s

komplikacemi a možností prodloužení doby jízdy.

Odesláno
Původně zaslal: Algol

Tož asi si zítra vyjedu do teho Štatlu o hoďku dřív a pojedu po staré, abych nezůstal na nejdelším odstavném parkovišti na světě...D1....:D

Já bych se tedy radši zítra vůbec na D nevydával....

Odesláno
Původně zaslal: honza406

co by jste chtěli ještě je duben a snížek nás může stále potrápit.Já mám stále zimní takže nic mne nepřekvapí;)

A jak praví jedno české přísloví: Březen za kamna vlezem,

- duben ještě tam budem. ;):roll

Odesláno
Původně zaslal: Algol

Už sem na létech, ale pokud se něco vyvrbí, zimy sou v garáži, stačí přehodit, případně 309 je pořád na zimách....:D A navíc, na Hanej nesněží, tuná už nésó ani kavoni, tož aby eště tak chlópalo z hůry....:D

Enén za chlópató z hůry.. :D:D:D:D:D:D:D:bacha:papa

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: honza406

A jak praví jedno české přísloví: Březen za kamna vlezem,

- duben ještě tam budem. ;):roll

...aby ťa neprekvapil niekto za tebou kto už zimné nemá a neubrzdí...:o

Odesláno

A dnes v Brně policajti masírovali jednoho týpka v Alfě na křižovatce u Červenýho mlýna a tím jak tam stáli tak způsobovali docela solidní zácpu Kr. Pole... Tak \"pomáhat a chránit\"....:myslim

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

A dnes v Brně policajti masírovali jednoho týpka v Alfě na křižovatce u Červenýho mlýna a tím jak tam stáli tak způsobovali docela solidní zácpu Kr. Pole... Tak \"pomáhat a chránit\"....:myslim

Vesmírní lidé řádí za každého počasí huhuhu

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

...aby ťa neprekvapil niekto za tebou kto už zimné nemá a neubrzdí...:o

to sa stava zial bezne :(. kamaratovho forda tak zvalcoval kamion, a hned druhy na to oktovku o kusok dalej. Esteze sa nikoimu nic nestalo, ale auto bolo na totalku. Ani zimne tolko toho neurobia ako opatrnost vodica, ja som dostal na zaciatku zimy poriadnu lekciu na lade, kedy to jednoducho nebrzdilo a keby nieco islo po hlavnej na ktoru som nezadrzatelne smeroval s cvakajucim ABS. tato lekcia mi bohate stacila aby som na neinstej vozovke bol sakra opatrny.

A neprezujem pokial sa neroztopia Tatry!! a hotovo .:))))

Odesláno
Původně zaslal: raydowe

.......................

Já myslím, že TATRY obecně topí docela dobře (aspoň kamarádova 613 topí jak hovado)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: raydowe

.......................

Já myslím, že TATRY obecně topí docela dobře (aspoň kamarádova 613 topí jak hovado)

tiez to ale zere aj travu naokolo.:)))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...